kartago написа:Абе, пич, я стига ми се филмира бе! Ти да не би да ставаш когато пускат българския химн винаги, когато започва мач на националния отбор и си седнал на ракията и тъкмо да намалиш чалгата, ако въобще го правиш! Или спираш за една минута на 2-и юни? "Кога си вижидал да пее химна искренно?!" ХАхахааха, ами ако не може да пее? Какви са тия глупости не разбирам?! Иванков сложи българското знаме, видях го, в два поредни поуста написах - Браво на Иванков!..... И чуй по-внимателно репликата на Бербатов за футбола Ни! Стига повтаряте като папагали!.....Интересно кога се появиха българските знамена на Олд Трафорд?!...
Айде ще разясня. Първо- чалга не слушам и ракия не пия... Второ- на 2 юни спирам за една минута. Трето- аз съм никой и никого не му пука какво правя аз! Кой съм аз, че да се съобразява някой с мен? Бербо и Иванков са известни личности, които поне от куртоазия трябва поне да се опитват .
П.С. Някак си си не разбирам, агресията която те изби в предния пост. Пробвах да попитам нещо по човешки, ти реагира като... Както и да е, стига съм се филмирал...