За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RedDream
Контакти:

Re: За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Мнениеот RedDream » 18 май 2010 00:49

viroglav написа:football.total , дай да се разбереме ... 1 - Иванков също е милионер и има доста повече от 100 лева , но не е направил абсолютно нищо за тези деца , които ти визираш. Това , че Бербо дава , го прави голям. Той парите не си ги е получил даром. 2 - ти не си от ЦСКА , залагам си десния чорап ... 3 - Говориш за морала на двама души , с които никога не си общувал. Единия бил по от другия. И защо питам те аз ? Дай факти , доказателства. Нещо незаконно ли е извършил Димитър Бербатов с това , че играе в Манчестър Юн. 4 - Бил си фен на Манчестър Юн. ?... Не , ти не си нито фен на ЦСКА , нито на Манчестър Юн. , нито на който и да е било отбор. Ти дори не обичаш футбола ... Ето , виждаш ли колко е лесно да се твърдят неща , които за теб лично може и да не са истина , но за хората , които ще прочетат поуста ми ще са с 1 % по - вероятни , отколкото споделените от теб с главни букви при това откровения. ;)

Акъл на такива ли ще наливаш? Боже!!!!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 18 май 2010 00:49

Иванков не беше мразен от феновете на ЦСКА, а обичан, това първо.
И второ, като ще връщате лентата назад, някой спомня ли си кога Иванков влезе в националния?
Да, точно тогава, когато всички му се смееха и го плюеха, точно тогава беше в уникално ужасно форма и правеше смехория след смехория на терена. Да, аз за разлика от вас сини очилатковци си спомням как треперехме на всяка върната топка към вратаря.
Ето за това днес Бербатов напуска, защото националния отбор се е превърнал в българския Байконур за псевдоталанти.
Противоречива и слаба статийка. Язък ви за хвалбите към автора.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

LSFCLSFC
Контакти:

Мнениеот LSFCLSFC » 18 май 2010 00:50

viroglav написа:football.total , дай да се разбереме ... 1 - Иванков също е милионер и има доста повече от 100 лева , но не е направил абсолютно нищо за тези деца , които ти визираш. Това , че Бербо дава , го прави голям. Той парите не си ги е получил даром. 2 - ти не си от ЦСКА , залагам си десния чорап ... 3 - Говориш за морала на двама души , с които никога не си общувал. Единия бил по от другия. И защо питам те аз ? Дай факти , доказателства. Нещо незаконно ли е извършил Димитър Бербатов с това , че играе в Манчестър Юн. 4 - Бил си фен на Манчестър Юн. ?... Не , ти не си нито фен на ЦСКА , нито на Манчестър Юн. , нито на който и да е било отбор. Ти дори не обичаш футбола ... Ето , виждаш ли колко е лесно да се твърдят неща , които за теб лично може и да не са истина , но за хората , които ще прочетат поуста ми ще са с 1 % по - вероятни , отколкото споделените от теб с главни букви при това откровения. ;)

Обзалагаш ли се , че Иванков не прави дарения?!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 18 май 2010 00:51

Евала на автора (bow).
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

svetozark
Контакти:

Мнениеот svetozark » 18 май 2010 00:57

Благодаря ти за успеха Мите /Иванков/,благодаря ти за усмивката,благодаря ти за ЗНАМЕТО,благодаря ти за любовта ти към БЪЛГАРИЯ!,,,,покланям се!

svetozark
Контакти:

Мнениеот svetozark » 18 май 2010 01:02

Към,"ВИРОГЛАВ",,,,,,,,,сети се кой е най големия и кога започна да дава за децата!!!!!!!!!!!!!!! Така,че не коментирай неща които предстоят!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 май 2010 01:05

viroglav написа:
Parmalat написа:Браво на автора подкрепям го във всичко ,което е написал.За мен Димитър Иванков е националист!Това да развееш българския флаг е уникално.Нито един от другите футболисти на Бурсаспор не развя флаг на своята държава,а в състава на "крокодилите" има чех,сърбин,аржентинци,австриец...!Евала Иванков голям си!Някой каза че не можеш да сравняваш Димитър Иванков и Бербатов за което съм сългасен единия има ГОЛЯМО сърце,а другия ...
сметка в Шерйцария!

Не , единия играе в родината на футбола , а другия в родината на Касъмпаша и Бурсаспор - има разлика нали ... :lol:

Какво "играе" Бербатов в Манчестър?Скоро ако не се лъжа беше в класацията за най-големите трансферните провали в историята на "червените дяволи".Юнайтед го взеха за нападател тип консуматор не атакуващ халф.Ако Руни имаше качествен партньор в атака Манчестър щяха да са шампиони не Челси.Бербатов е един футболист тип манекен който го мързи да се раздаде в мача.За мен той е един провал.Бедушен човечец.Без воля и хъс за борба.Той не живее за играта,а просто съществува.Бербатов е един от многото чуженци играли в "страната на футбола" която няма да го помни след няколко години.

Димитър Иванков може и да не взима по 60000-70000 паунда на седмица,но евала на момчето ,че е патриот и милее за родното.Също така за твое сведение Иванков вече е трайно в историята като третия най-резултатен вратар в света!Стоя твърдо зад думите си като фен на Черноморец.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 май 2010 01:10

Като се замисля намирам и отговора ... Иванков - шампион на Турция !!! Това е едно чувство , което феновете на ЦСКА изпитват , когато техните бивши футболисти стават шампиони на Португалия , Германия , Испания , Англия и т.н. ... Бивш футболист на ПФК Левски обаче едва сега става шампион и то на Турция ... Коментара е излишен. Радвайте се подуенци , но не включвайте Бербо в излиянията си. Той все пак е участвал два пъти във финал на ШЛ и е шампион на Англия. Сравненията с шампиона на Турция би трябвало да престанат точно в този момент ... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 май 2010 01:11

Parmalat написа:
viroglav написа:
Parmalat написа:Браво на автора подкрепям го във всичко ,което е написал.За мен Димитър Иванков е националист!Това да развееш българския флаг е уникално.Нито един от другите футболисти на Бурсаспор не развя флаг на своята държава,а в състава на "крокодилите" има чех,сърбин,аржентинци,австриец...!Евала Иванков голям си!Някой каза че не можеш да сравняваш Димитър Иванков и Бербатов за което съм сългасен единия има ГОЛЯМО сърце,а другия ...
сметка в Шерйцария!

Не , единия играе в родината на футбола , а другия в родината на Касъмпаша и Бурсаспор - има разлика нали ... :lol:

Какво "играе" Бербатов в Манчестър?Скоро ако не се лъжа беше в класацията за най-големите трансферните провали в историята на "червените дяволи".Юнайтед го взеха за нападател тип консуматор не атакуващ халф.Ако Руни имаше качествен партньор в атака Манчестър щяха да са шампиони не Челси.Бербатов е един футболист тип манекен който го мързи да се раздаде в мача.За мен той е един провал.Бедушен човечец.Без воля и хъс за борба.Той не живее за играта,а просто съществува.Бербатов е един от многото чуженци играли в "страната на футбола" която няма да го помни след няколко години.

Димитър Иванков може и да не взима по 60000-70000 паунда на седмица,но евала на момчето ,че е патриот и милее за родното.Също така за твое сведение Иванков вече е трайно в историята като третия най-резултатен вратар в света!Стоя твърдо зад думите си като фен на Черноморец.

Ти по-смешно нещо не можа ли да напишеш? Иначе браво на Иванков!...............

Върни се в “Футбол - Свят”