viroglav написа:През цялата си кариера Бербо не е направил нещо , от което може да се срамува ... Нападките срещу него са за това , че е произлязъл за големия футбол от ЦСКА. Журналистите са с явни пролевскарски виждания , а много от тях си го и признават - Т.Русев , В.Грънчаров , Б.Касабов и т.н. ... Това е в основата на антибербовщината и няма смисъл да им се сърдим на тези празноглавци. Те си мислят , че по този начин привличат внимание ... Е , лично аз не съм кликвал и върху 1% от линковете към антистатиите за Бербо. Но сигурно има една синя част от читателите , която по този начин , четейки гнусните нападки си прави душевни чикии. Та нали техните любимци никога не са играли на такова ниво , на каквото са играли тръгналите за големия футбол от ЦСКА българи. Сега се провъзнасят по Д. Иванков , но съм сигурен че не са му изгледали и един мач от турското първенство ... Ето това е фенщината. Цяла година ПФК Левски не изигра нито един истински мач , но това не им пречи на тези сини фенове. Те не са фенове на ПФК Левски , те са просто анти - ЦСКА ... Слушам някакви коментари , че до края не се знаело дали ПФК Левски щял тази година да играе в ЕКТ , а това беше повече от ясно още от мача им срещу Миньор и дузпата срещу Пепеляшко. Още със смяната на съдийската комисия беше ясно , че всичко ще е подчинено на идеята ПФК Левски в ЕКТ ... Манталитета на сините е да печелят по втория начин , както стана междувпрочем и през тази година ... Манталитета на червените е манталитета на победителя в честна игра. Затова и в ЦСКА имат много повече успехи , отколкото в ПФК Левски ...
Леле , нас червеното знаме роди ни , нас не ще ни уплаши смъртта викни сега

Аз не съм фен на Левски , както виждаш , но това вашето ме дразни мегамного . А не е ли нагло да се тупаш в гърдите какъв армеец е Димитър Бербатов , след като сте го изгонили с псувни , клетви и викове, разплакан и унизен ? Впрочем , правете разлика , нито Бербатов , нито Марто , нито Стилян са рожби на школата на ЦСКА , те минаха през ЦСКА за малко и бяха продадени , но не са ваши юноши и не сте ги създали вие , просто сте им помогнали да се развият още повече . Изключително глупаво е да се приема , че който критикува Бербатов неизменно е левскар , както е глупаво да се смята , че който го защитава задължително е цесекар