За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Re: За Димитър и Димитър

Мнениеот pe4kata » 17 май 2010 23:22

Доста силни думи,но това е самата истина!Браво на автора!

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 17 май 2010 23:23

viroglav написа:Е , ти сам си плюл в сурата , сравнявайки несравнимото ... А споменавайки Иванков в едно и също изречение с Бербатов целта ти е била да отъркаш малко любимеца си в славата на Бербо. Да сравняваш Димитър Иванков с Димитър Бербатов е равносилно да сравняваш Бурсаспор с Манчестър Юнайтед ... Същото е като да сравняваш ПФК Левски/Бурсаспор/Касъмпаша/Сиваспор от една страна и ЦСКА/Манчестър Юн./Барселона/Валенсия/Атлетико М./Байерн М./Порто от друга ... Абсолютно несравними неща са това. :lol: :lol: :lol:

+1 като изключим частта ЦСКА/Левски
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2010 23:26

Момчета, четете в написано на кое е наблегнато и много ясно е отбелязано, че сравнение не се правят, но щом си патриот българин и милееш за България не го казвай с думите
"Българин съм бе пичове"

прекрасна учтива форма на обръщение и то на официална пресконференция, а го покажи на практика и в статията е даден пример.
Изображение

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 17 май 2010 23:29

БРАВО МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО,СВАЛЯМ ТИ ШАПКА БРАТ
Изображение

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 17 май 2010 23:30

PFC Litex написа:Момчета, четете в написано на кое е наблегнато и много ясно е отбелязано, че сравнение не се правят, но щом си патриот българин и милееш за България не го казвай с думите
"Българин съм бе пичове"

прекрасна учтива форма на обръщение и то на официална пресконференция, а го покажи на практика и в статията е даден пример.

Е в каква форма да го каже...На Бойко Б. изказа му е кръчмарски(меко казано) и то в парламента (европейския),но никой не го упреква за това.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 17 май 2010 23:31

viroglav написа:Е , ти сам си плюл в сурата , сравнявайки несравнимото ... А споменавайки Иванков в едно и също изречение с Бербатов целта ти е била да отъркаш малко любимеца си в славата на Бербо. Да сравняваш Димитър Иванков с Димитър Бербатов е равносилно да сравняваш Бурсаспор с Манчестър Юнайтед ... Същото е като да сравняваш ПФК Левски/Бурсаспор/Касъмпаша/Сиваспор от една страна и ЦСКА/Манчестър Юн./Барселона/Валенсия/Атлетико М./Байерн М./Порто от друга ... Абсолютно несравними неща са това. :lol: :lol: :lol:

Няма значение в кой отбор играе, даже на турска земя да развееш българското знаме и да се гордееш, че си българин, показва много, погледни като страничен човек, не като фен и ми кажи, че Бербатов е по голям от Иванков, отборите- да , но делата са други, аз се пробвах да погледна на това като обикновен човек и определено се вижда разликата, а в главата ми се е набил един цитат на Бербатов - "АЗ СЪМ МНОГО НА ВИСОКО, ЗА ДА ВИ ВИЖДАМ. А ДОРИ КАТО ТРЪГНА ДА ПАДАМ, ПАК НЯМА ДА ПАДНА НА ТОЛКОВА НИСКО." , от друга страна неговата фондация и точно това интервю- http://www.winner.bg/bulgarian-football/read25318.html и след като го прочете човек ще разбере, че Бербатов не е лош, но това с което се е захванал а именно войната с медиите не е по сила на неговата добра душа и пак ще дам за пример в спортала имаше една статиа в негова подкрепа, и затова съм склонен да гледам на бербатов с положително око, но Иванков е доказал много с делата си за България и нека не забравяме на кое място той по вратар с отбелязаните си голове а именно трети, нима това е малко? спирам по тази тема, беше ми приятно, и със здраве :)
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 17 май 2010 23:34

Последно какво искате не мога да разбера искахте да се махне,като се махна бил лигльо вие въобще наясно ли сте какво желаете или просто търсете някакво специално внимание.Оставете човека да си живее неговия живот (вече не е националния отбор),а вие се радвайте на вашия лош,гаден,хубав живот.Какво се щели с тази тема пак да се плюнчи по един българин така ли се чуствате щастливи.Просто и ясно и двамата са успели футболисти единия повече,но и двамата са за уважение какъв е смисъла от някакво противопоставяне. :shock:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 17 май 2010 23:35

PFC Litex написа:Момчета, четете в написано на кое е наблегнато и много ясно е отбелязано, че сравнение не се правят, но щом си патриот българин и милееш за България не го казвай с думите
"Българин съм бе пичове"

Това твойто е малко като прочита на евангелието от дявола ... Фразата Бербо я изрече , когато журналята му опонираха , че и в Англия го критикували за играта му , а неговата беше - "Те са англичани , ние сме българи и трябва да се подкрепяме бе пичове"... И е много прав , но това българите го разбираме едва , когато отидем в чужбина. ;)

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 17 май 2010 23:36

Автора го казва '' Да глупост е , Безсмислица''. Както целият псевдо коментар. Нека да сравним Стоичков с Гонзолино. Може да стане добър коментар ...
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 17 май 2010 23:37

Какъв фен си ти на Манчестър Юнайтед, бе? Вместо да се радвате, че там играе българин, отново си показвате бг злобата и ненавистта, форумни плъхове такива! Най-великите се отдръпнаха от България заради такива като вас, първо Стойчков, сега и Бербатов. А и всеки си има достойнство все пак, те не позволиха да бъдат мачкани от Боби и неговата шайка разбойници за разлика от вас. Смешници! Колко ниско още може да достигне тъпотията българска се чудя?

Върни се в “Футбол - Свят”