Blue_Lion написа:slavia_forever написа:lauta hools написа:Мерси,мерси,вчера към 1 на обяд се роди,аз го видях![]()
![]()
![]()
Казва се Раян![]()
![]()
СУПЕР! МНОГО СЕ РАДВАМ! АМА НАЛИ ЗНАЕШ - ТАЗИ ГОДИНА ЧИЧО, ДОГОДИНА.....КАКВОТО ДОЙДЕ! ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ БРАТЛЕ!
БЛУ КАК ИЗКАРА В БИСТРИЦА СНОЩИ! АЗ В ГОРУБЛЯНЕ ИЗКАРАХ СУПЕР В ЕЛ ДОРАДО-ТО!![]()
![]()
![]()
ТАМ БЕШЕ И ПЕНАТА - СТРАТЕГА. БЕШЕ СЕ НАМОТАЛ КАТО ПЪПЕШ!![]()
![]()
ХАХАХ БАТЕЕЕЕ ПУСКАХМЕ СЕ В АДСКИЯ МРАК СЪС СНОУБОРД...ама седнали и едвам не си строших крака,щото бяхме 2ма на един борд иииии няма толко яки спускания брат - ЛУДНИЦАТА![]()
![]()
![]()
![]()
После,един се напи и облече женска рокля,обикаляше из къщата а ние му скрихме дънките в хладилника и тоя като почна да обикаля из къщата и да нервничи бате...счупих се от смях ! Даже го накарахме да влезне в Спалнята дето 2 мацки и 2ма се чукаха като животни - 3 кутийки за една вечер
![]()
![]()
То и аз имах шанса да "шия",ма не ми се занимаваше,щото ми се правеха простотийки
![]()
![]()
![]()
![]()
А отностно "зарята"...емм от там се виждаше цяла София и беше като Бейрут
![]()
А ние имах чуството,че ще съборим Витоша брат !!!
![]()
![]()
![]()
Най-интересното е,че се почнахме от 10 сутринта с водките...изпих 2 на гладно и нищо ми нямаше
После аз отидох по-рано горе в Бистрица,и почнах с бирички и общо съм изпил 7-8 големи,но нищо не ми стана,щото нещо не щях да се напивам,че ми беше шоу и на трезво иии те така
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бе като изключим,че ме боли гъза и единия крак от борда - перфектно брат !!! При вас как беше ? Пената каза ли нещо ново
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами супер беше! Пиене ядене с приятелите. Понеже имаше много ракети и пиратки, Пената вика, че сме момбилизирали специалните части на армията, ама излезе да гледа навън! Някъде към 20 часа отидохме, ядохме, пихме и някъде към 4 сутринта на първи си тръгнахме - пияни на шишарки!