Селекцията на Левски-напускащи играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 

Blue_Girl
- Контакти:
Re: Селекцията на Левски-напускащи играчи
Сърмов и Хичо да си ходят.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
						пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
1.5 млн евро за Сърмов и Хичо... така поне чух сега по Ринг, ако това е вярно ... агента ще се задави с пари...  

Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Левски е моят идеал !
Незнам дали футболистите имат думата при тези трансфери ама питайте Хичо дали за такава кариера си е мечтал,в такъв отбор ли си е представял че ще играе.Да сега ще взема с няколко хиляди повече но и това не се знае колко задълго,това отборче е на12 място ако не се лъжа и догодина може да изпадне.Това е края с кариерата на двамата и вече започвам да не се чудя защо някои футболисти не искат доидат в Левски и защо по перспективните юноши напускат клуба,това управление съсипва клуба.Незнам направо съм бесен от поредните глупави трансфери какви са тея менъджери около клуба как може Славия да продава на големи отбори а ние само в турция за смешни пари.

Re: Турци напират за Георги Сърмов от Левски
Blue Mind написа:Може ли само да попитам тези Касъмпаша как завършват сезона ,на кое място са ?
Новаци са в елита на Турция.Иначе отборът е от Истанбул.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
						[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- 

Blue_Girl
- Контакти:
Успех на Хичо и Сърмата, в новият им клуб.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
						пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- vladitol
- Контакти:
Димитров и Сърмов подписаха за 5 години с Касъмпаша
Доскорошните играчи на Левски Николай Димитров и Георги Сърмов подписаха за петгодишни договори с отбора на Касъмпаша. Преговорите протекоха днес и завършиха с щастлив край. С играчите бе и Несим Нешадов, който е спомогнал за осъществяването на сделката. Бившият играч на Локо Пловдив и Литекс призна за Гонг, че всичко вече е уточнено. Остава утре дуетът от Герена да премине последни медицински прегледи.
„Не мога да коментирам сумата, но офертата е много добра за Левски. Утре ще представят момчетата пред местните журналисти. Ще се постараем те да вземат номерата, с които играеха в Левски – 8 и 24”, сподели по телефона от Турция Нешадов.
Припомняме, че тази сутрин Хичо и Сърмов пристигнаха в Турция, за да бъде финализирана трансферната сделка. Очаква се Левски да прибере повече от прилична сума, която да подобри финансовото състояние на „сините” от София.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=136093 

„Не мога да коментирам сумата, но офертата е много добра за Левски. Утре ще представят момчетата пред местните журналисти. Ще се постараем те да вземат номерата, с които играеха в Левски – 8 и 24”, сподели по телефона от Турция Нешадов.
Припомняме, че тази сутрин Хичо и Сърмов пристигнаха в Турция, за да бъде финализирана трансферната сделка. Очаква се Левски да прибере повече от прилична сума, която да подобри финансовото състояние на „сините” от София.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=136093

Support Stan! 
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
						Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Re: Димитров и Сърмов подписаха за 5 години с Касъмпаша
 когато за първи път чух името на турския отбор, предположих, че иде реч за турски агент или президент на някой отбор
  когато за първи път чух името на турския отбор, предположих, че иде реч за турски агент или президент на някой отборФеноменален трасфер - вероятно сега Мъри ще ги направи несменяеми титуляри
Не трябваше да продават Хичо.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра! 
k_oleto написа::) когато за първи път чух името на турския отбор, предположих, че иде реч за турски агент или президент на някой отбор
Феноменален трасфер - вероятно сега Мъри ще ги направи несменяеми титуляри
Титуляри ще са Тошко Янчев, Иванчо-русия и племенника на кмета спокойно... Кажи още кой да вземе...
Животът ми без Левски е безмислен
Левски е моят идеал !
Левски е моят идеал !
- vladitol
- Контакти:
Tommi написа:Не трябваше да продават Хичо.
той е абсолютен бездарник за какво ни е

Support Stan!