Да върнем Митко в националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Бербатов обратно в националния отбор

Мнениеот metodito » 17 май 2010 21:16

delqnski47 написа:Не знам толкова ли глупаФ народ трябва да сме,щом като наричаме Бербатов ''предател''!?!
Бербатов да не е отишъл да играе за националния отбор на Румъния или Турция,та да го наричате ''предател''!?!

Не, не е предател! Но национален състезател не е прищявка, а е отговорност. А това момче е недорасляк. Това е за мен истината. Той не може да обгърне, възприеме званието, длъжността "национален състезател". Аз не съм национално призната личност, 'щото съм мишка, примерно. А националните състезатели са... А Бербатов във важните мачове... Къде бе срещу Швеция, Хърватия, Белгия, Италия, Черна гора, Кипър...?
Всеки, който се е изправял срещу България е последван от тотален крах! И османлиите и Византия, та Бербо ли? Изкара си яда не на когото трябва. Никой не се е... с нацията! Факт! Освен политиците, де....
Това отказване е началото му на края! Да се откажеш така, от нещо, което трябва да ти е чест... Нямам думи. Има хора, които не заслужават да са там. Като Иванов и Сърмов, но неговото е лапешка работа...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2010 21:34

metodito написа:
delqnski47 написа:Не знам толкова ли глупаФ народ трябва да сме,щом като наричаме Бербатов ''предател''!?!
Бербатов да не е отишъл да играе за националния отбор на Румъния или Турция,та да го наричате ''предател''!?!

Не, не е предател! Но национален състезател не е прищявка, а е отговорност. А това момче е недорасляк. Това е за мен истината. Той не може да обгърне, възприеме званието, длъжността "национален състезател". Аз не съм национално призната личност, 'щото съм мишка, примерно. А националните състезатели са... А Бербатов във важните мачове... Къде бе срещу Швеция, Хърватия, Белгия, Италия, Черна гора, Кипър...?
Всеки, който се е изправял срещу България е последван от тотален крах! И османлиите и Византия, та Бербо ли? Изкара си яда не на когото трябва. Никой не се е... с нацията! Факт! Освен политиците, де....

Да бе той Бербатов е виновен за всичко!
Той трябваше да вкара 3 гола на Кипър та от 1:3 да стане 4:3!Или трябваше да вкара 6 гола на Сърбия та от 6:1 да стане 6:7!Той Бербатов е виновен и за това,че на защитницте им минаваше топката между краката нали?Виновен е,че полузащитниците един пас не могат да си ударят нали?За всичко е виновен Бербатов!Там Милановци,Котевци,Чавдарянковци ман ги тея...Бербатов е виновникът!
И не знам какво искате от Бербатов!Плюхте го,плюхте го,плюхте го(и то САМО него) и той си тръгна!!!Къв ви е проблема не мога да разбера!Преди беше ''к*рва '',п*тка,а сега стана ''предател''!Брех,колко остроумно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 май 2010 21:46

delqnski47 написа:Да бе той Бербатов е виновен за всичко!
Той трябваше да вкара 3 гола на Кипър та от 1:3 да стане 4:3!Или трябваше да вкара 6 гола на Сърбия та от 6:1 да стане 6:7!Той Бербатов е виновен и за това,че на защитницте им минаваше топката между краката нали?Виновен е,че полузащитниците един пас не могат да си ударят нали?За всичко е виновен Бербатов!Там Милановци,Котевци,Чавдарянковци ман ги тея...Бербатов е виновникът!
И не знам какво искате от Бербатов!Плюхте го,плюхте го,плюхте го(и то САМО него) и той си тръгна!!!Къв ви е проблема не мога да разбера!Преди беше ''к*рва '',п*тка,а сега стана ''предател''!Брех,колко остроумно!

Човек, аз предател не съм го нарекъл. Той е несериозник. Не може така. Т.е. ако си в няк'ва фирма и повечето около тебе са некадърници, а от това зависи надницата ти, нормално е може би да се махнеш, но... това е националния отбор. Има ли по-добър в отбора на Кот Д'Ивоар от Дрогба?

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 17 май 2010 22:11

Roger_Federer написа:
sirakov88 написа:Който не е съгласен с тази група (като мен) нека се присъедини ТУК
http://www.facebook.com/group.php?gid=123411104344678

Ти предаваш България бе.Абе къде се навъдихте толкова много,това не ми е ясно.Откъде толкова злоба,защо така бе хора.Кои сте вие бе,айде играйте в националния и Манафа едновременно.

Чакай малко, нали Бербатов е от световна класа, то ако не може да бележи и национално и клубно ниво, какъв футболист е ? Ние обикновенните фенове не може да се похвалим с футболни качества, но пък ни боли от предателството, боли ни, защото ние обичаме националният отбор и вярваме в него, така както вярвахме в Бербатов ! Също ни боли, задето Берба така и не намери свястно обяснение защо реши от днес за утре да не играе повече за родната страна. И тук не става въпрос какъв точно е отбора, дали е слаб, или е силен, става въпрос за нещо съвсем различно, за честта на страната, за името, емблемата и феновете. Ни най-малко не приемам за оправдание, че отбора ни бил слаб, че нямало с кой да играе или нещо от рода .. Ако Бербатов не е горд като БЪЛГАРИН, то тогава защо му се кланяте ? С отказването от национала само показа, че се срамува от БЪЛГАРИЯ, няма оправдания затова, така е решил така е постъпил, ОК, но вярата към него напълно се изпари. Нека си остане със здраве, да бележи в настоящия или следващия му отбор, но той вече не е част от НАС !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 май 2010 22:39

Viktor4o_Rs написа:Нужно ли е вече да има такава истерия , Бербатов няма да се върне и това е , а пък и щом Слави Трифонов го защитава , това ще има обратен ефект , помнете ми думата :lol: :lol: Докога учиндолският селяндур ще се опитва да привлича медийно внимание , не е ли зает да плюе по Бойко , Костов и Волен Сидеров и да възхвалява Гоце , ДПС и БСП ?
Всякакво връщане на Берба ще е огромна грешка , няма връщане назад , може пък в крайна сметка това отказване да се окаже добре и за него , и за националният отбор , желая му успех и късмет . Чакам да бъда наречен злобар ,комплексар и завистник , щом не го искам в отбора :lol: :lol: :lol:

Много си прав,пич,много точно мнение имаш за учиндолския ;) Абсолютно платена телевизионна жрица на любовта на комунягите и то от 97-98 г. насам...Точно той да пише писма пък ми е направо смешно :lol: Колкото до Бербатов-благодарихме му вече за всичко,направено с националната фланелка,стига вече с тези призиви да се върне,това няма да стане.Моята много по-важна задача е да очаквам мачовете с Белгия и ЮАР,за да видя как ще играем в атака без него.Колкото и да не съм съгласен с част от повиквателните на Стоилов,ако ще и целият отбор да е от Скрита Сила(Мъдрево) това е националният отбор на България и аз ще го подкрепям.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

vesodoc
Контакти:

Re: Да върнем Митко в националния!

Мнениеот vesodoc » 17 май 2010 23:32

До некой си Викторчо и АС Милан!
Абе, юнаци, на вас щом ви е приятно някой да ви се надува така, както го прави Бербатов, то не мислете, че всички останали са такива мухльовци! Проблемът не е, че Бербатов напусна националния! Така е решил, така е направил. Проблемът е, че се държи нагло и надменно, а всички помним откъде тръгна. Никой не е по-голям от хляба. Освен това приказва прекалено много за футболист! Работата му е на терена, а не да писателства със завършен 8 ми клас! Що Иванков като напусна не наплю никого, не почна да дава съвети на журналистите и не почна да се прави, че разбира от футбол повече от всички останали ? Напротив. Тихо си тръгна. И после стана шампион с Бурсаспор. Айде, като сте толкова сведущи ми кажете какво по-точно е постигнал Бербо като медали!
И освен това не смейте да сравнявате тоя лигльо Бербо със Слави Трифонов, щото не ви знам къде бяхте през 1997 г., обаче с музиката именно на Слави свалихме Жан Виденов по барикадите.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 май 2010 23:39

vesodoc написа:До некой си Викторчо и АС Милан!
Абе, юнаци, на вас щом ви е приятно някой да ви се надува така, както го прави Бербатов, то не мислете, че всички останали са такива мухльовци! Проблемът не е, че Бербатов напусна националния! Така е решил, така е направил. Проблемът е, че се държи нагло и надменно, а всички помним откъде тръгна. Никой не е по-голям от хляба. Освен това приказва прекалено много за футболист! Работата му е на терена, а не да писателства със завършен 8 ми клас! Що Иванков като напусна не наплю никого, не почна да дава съвети на журналистите и не почна да се прави, че разбира от футбол повече от всички останали ? Напротив. Тихо си тръгна. И после стана шампион с Бурсаспор. Айде, като сте толкова сведущи ми кажете какво по-точно е постигнал Бербо като медали!
И освен това не смейте да сравнявате тоя лигльо Бербо със Слави Трифонов, щото не ви знам къде бяхте през 1997 г., обаче с музиката именно на Слави свалихме Жан Виденов по барикадите.

Tи май съвсем пресоли манджата :lol: Точно ние НЕ защитаваме Бербо и не го възхваляваме , за разлика от много други , така че е добре да четеш хубаво . Що се отнася до Слави Трифонов - всеки има право на мнение , но Слави и до ден днешен плюе Иван Костов и го мрази , така че това че е яхнал гребена на недоволството не го прави особено голям патриот . А сега плюе по Борисов , защото явно не е получил парче от баницата , преди време доста го хвалеше ако си спомняш ;) Иначе не мога да си кривя душата , и аз съм куфял на песните му и все още се кефя , но говорим затова какъв човек е Слави , а не за творчеството му :) Да си чул от Трифонов критична дума за Ахмед Доган или Гоце Първанов ?
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 май 2010 02:19

Viktor4o_Rs написа:
vesodoc написа:До некой си Викторчо и АС Милан!

Tи май съвсем пресоли манджата :lol: Точно ние НЕ защитаваме Бербо и не го възхваляваме , за разлика от много други , така че е добре да четеш хубаво . Що се отнася до Слави Трифонов - всеки има право на мнение , но Слави и до ден днешен плюе Иван Костов и го мрази , така че това че е яхнал гребена на недоволството не го прави особено голям патриот . А сега плюе по Борисов , защото явно не е получил парче от баницата , преди време доста го хвалеше ако си спомняш ;) Иначе не мога да си кривя душата , и аз съм куфял на песните му и все още се кефя , но говорим затова какъв човек е Слави , а не за творчеството му :) Да си чул от Трифонов критична дума за Ахмед Доган или Гоце Първанов ?

Много точно,мнение,колега ;) А към весодоц-човек,объркал си се сериозно...Нито аз,нито колегата защитаваме Бербатов,но не го и обвиняваме в какво ли не.За мен Бербатов е като всеки друг национал,част от отбора и му благодаря за головете с националната фланелка.Даже казах,че може да тръгнем нагоре без него...Колкото до Дългия,отдавна е на хранилка при комунистите и Доган,Костов му е виновен за всичко,какво повече да кажа :roll:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Национален отбор”