delqnski47 написа:Не знам толкова ли глупаФ народ трябва да сме,щом като наричаме Бербатов ''предател''!?!
Бербатов да не е отишъл да играе за националния отбор на Румъния или Турция,та да го наричате ''предател''!?!
Не, не е предател! Но национален състезател не е прищявка, а е отговорност. А това момче е недорасляк. Това е за мен истината. Той не може да обгърне, възприеме званието, длъжността "национален състезател". Аз не съм национално призната личност, 'щото съм мишка, примерно. А националните състезатели са... А Бербатов във важните мачове... Къде бе срещу Швеция, Хърватия, Белгия, Италия, Черна гора, Кипър...?
Всеки, който се е изправял срещу България е последван от тотален крах! И османлиите и Византия, та Бербо ли? Изкара си яда не на когото трябва. Никой не се е... с нацията! Факт! Освен политиците, де....
Това отказване е началото му на края! Да се откажеш така, от нещо, което трябва да ти е чест... Нямам думи. Има хора, които не заслужават да са там. Като Иванов и Сърмов, но неговото е лапешка работа...