От Арсенал до Касъмпаша

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: От Арсенал до Касъмпаша

Мнениеот rhaegar » 17 май 2010 22:28

За тия двамата ако вземем 1м евро трябва да скачаме от радост.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 17 май 2010 22:29

Повече от добра сделка и за нас и за момчетата.Сега имат шанс да се докажат в много по-силно първенство.Както и да го гледаме крачка напред в кариерата им.Както каза колегата ако покажеш игра отиваш във Фенерите или Галатасарай,например.Оттам нататък можеш да отидеш във всеки отбор в Европа,ако имаш качества.Ако пък не покажеш кой знае каква игра,оставаш в посреден турски отбор,правиш кинти и толкоз. Лично на мен Ники ми харесваше в последните мачове.Дано се реализират там и до година-две в по-силен отбор :)
110 години любов!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2010 22:29

peh написа:Миналото лято Осасуна са давали 500 000 евро за него, ама Лъчо Танев убедил Батков да иска повече и дотам :evil:

Е те Осасуна са един гранд мани, мани.
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 май 2010 22:30

Трансферът не е никак лош по няколко причини.Касъмпаша е отбор от най-големият турски град,световен мегаполис с много по-голям бюджет от Левски,играещ в много по-силно първенство от Левски.Да не говорим,че специално Сърмов не знам как са се излъгали да го вземат...Хичо има някакъв талант,но откакто уволниха Станимир Стоилов,неговото развитие спря,всеки може сам да си направи изводите защо.А и колкото и да мразя Турция като държава,същото се отнася и за Русия,тези две първенства са много по-напред от нашето и с оглед състоянието на футбола ни,другаде футболист трудно може да бъде продаден.Изключението е Литекс и Станислав Манолев,надявам се и Ивелин Попов.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 17 май 2010 22:30

То нали Махачкала и Владикавказ са център на световния футбол ;) Няма какво да се заблуждаваме просто това ни е нивото на футбола.Даже и по тези шерини вече са по-напред от нас,скоро може и Антрактида да ни изпреварят :oops:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 май 2010 22:32

xxxx написа:То нали Махачкала и Владикавказ са център на световния футбол ;) Няма какво да се заблуждаваме просто това ни е нивото на футбола.Даже и по тези шерини вече са по-напред от нас,скоро може и Антрактида да ни изпреварят :oops:

Ами да,това е реалността,новаците в Русия и Турция са реалните купувачи на бг футболисти...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 17 май 2010 22:32

Ако са продадени за тази сума, 1.5млн. евро, се ИЗВИНЯВАМ НА ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА ЛЕВСКИ И ГИ ПОЗДРАВЯВАМ ЗА ОТЛИЧНИЯТ ТРАНСФЕР!!! СЕРИОЗНО !!!!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 17 май 2010 22:33

UL_Blue написа:Koй го каза това, че са продадени за 1.5е????????????
По скоро са продадени за 500х.е. Та Живко го продадоха за 350х, което е гавра с футболиста, клуба и т.н. Когато Киево го искаха за 500х, баткУФ дрънкаше, че е срамота да се продава футболист с учстие на 1/4финал за УЕФА, участник в ШЛ и шампион на Бг за такава сума, а тея двамата които имат общо взето два мача в нац. за 1.5м евро. ГЛУПОСТИ!!! СРАМЪТ ПРОДЪЛЖАВА да ги .......... в БОКЛУЦИТЕ да ги ...........!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops:

По Ринг казаха за тази сума... ама колко е вярна не знам. Защото и на мен веднага ми дойде на акъла за Живко, че го продадоха за 350 хил евро, а ни беше дори и капитан, титуляр в Националния и т.н, а за Сърмов и Хичо толкова пари не знам... :roll:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 май 2010 22:35

Хичо е на 22, според мен отдавна е прехвърлил определението "млада надежда". Футболисти на неговата възраст печелят златни обувки и златни топки, национали на страните си, ние тук ги чакаме да станат на христова възраст .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2010 22:37

Докато си мислите, че България е центъра на света много ще реагирате по този начин :)
На тема футбол никога не сме били пред други държави и в миналото, защото ако сме били щяхме да имаме постоянни добри резултати, а не епизодични през годините.

Бюджета на Касъмпаша е малко над 30 милиона евро, стадиона им е красавец с капацитет 13 000. Каквото подпишат като заплати редовно ще ги получават и 100% ще са двойно по-големи отколкото в Левски.

Слезте на земята и няма да се газирате от такива новини.
Изображение

Върни се в “Левски”