От Арсенал до Касъмпаша

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: От Арсенал до Касъмпаша

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2010 22:15

alkoh0L написа:Те че са по-напред от нас е ясно на всички,мисълта ми е че като са на по 20 години им искат милиони и като никой не ги даде (което е нормално) ги продават на по 25 в Турция и Израел

Хичо е само на 22 години бе момчета :)
Ще играе срещу грандове като Бешикташ, Галатасарай, Фенербахче. Всичко си зависи от него. Покажели класа догодина ще е в по-силен клуб.

наш футболист който не е в националния отбор трудно се продава на запад от България
Изображение

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 17 май 2010 22:18

ПФК Литекс е прав, ако за Хичо са дали 1 млн евро си е супер сделка... Та той няма центриране, удар... нищо няма, само може да се върти като пумпал около топката и сам да се лъже... :lol:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 май 2010 22:19

PFC Litex написа:
alkoh0L написа:Те че са по-напред от нас е ясно на всички,мисълта ми е че като са на по 20 години им искат милиони и като никой не ги даде (което е нормално) ги продават на по 25 в Турция и Израел

Хичо е само на 22 години бе момчета :)
Ще играе срещу грандове като Бешикташ, Галатасарай, Фенербахче. Всичко си зависи от него. Покажели класа догодина ще е в по-силен клуб.

наш футболист който не е в националния отбор трудно се продава на запад от България

Славия пласира Павле Попара в новака в Холандия- Де Граафшап ;).Но най-вероятно намекваш за българи.За да се продаваме на Запад трябва да имаме реноме там,а ние не разполагаме с такова за разлика от сърбите.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 17 май 2010 22:21

за да отиде българин в голям отбор трябва да мине през какъвто и да е небългарски отбор, практиката го показва и не се сещам за изключения последните 10 -15 години а вие ?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2010 22:22

Parmalat написа:Славия пласира Павле Попара в новака в Холандия- Де Граафшап ;).Но най-вероятно намекваш за българи.За да се продаваме на Запад трябва да имаме реноме там,а ние не разполагаме с такова за разлика от сърбите.

Раводняваш темата, трансфера на Попара пропадна.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2010 22:23

stg333 написа:за да отиде българин в голям отбор трябва да мине през какъвто и да е небългарски отбор, практиката го показва и не се сещам за изключения последните 10 -15 години а вие ?

Явно следиш футбол от няма и година, но пък зависи какво визираш под голям отбор де.
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 17 май 2010 22:25

За мен Левски съсипа Хичо, който е страшно талантлив иначе... жалко, че това е коронен номер на Герена :(

пп и преди да тръгнете да обяснявате, че си зависело само от играча - не е така. Аз помня, когато Иванков търкаше пейката, Валери също не беше ясно титуляр ли е, резерва ли е - примери мога да давам още много...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 17 май 2010 22:25

голяма изненада- звезди на левски с трансфер в посредствен турски отбор... :lol:
поне ще закърпите бюджета и тази година...

peh
Контакти:

Мнениеот peh » 17 май 2010 22:26

Миналото лято Осасуна са давали 500 000 евро за него, ама Лъчо Танев убедил Батков да иска повече и дотам :evil:

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 17 май 2010 22:27

Koй го каза това, че са продадени за 1.5е????????????
По скоро са продадени за 500х.е. Та Живко го продадоха за 350х, което е гавра с футболиста, клуба и т.н. Когато Киево го искаха за 500х, баткУФ дрънкаше, че е срамота да се продава футболист с учстие на 1/4финал за УЕФА, участник в ШЛ и шампион на Бг за такава сума, а тея двамата които имат общо взето два мача в нац. за 1.5м евро. ГЛУПОСТИ!!! СРАМЪТ ПРОДЪЛЖАВА да ги .......... в БОКЛУЦИТЕ да ги ...........!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops:

Върни се в “Левски”