Да върнем Митко в националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Бербатов обратно в националния отбор

Мнениеот Corwin » 17 май 2010 20:40

Да си седи в Манчо и да си гледа 'звездната' кариера. Тъкмо се махна, сега поне ще се дава шанс на хора, които им се играе в националния.

Потребителски аватар
Trip
Контакти:

Мнениеот Trip » 17 май 2010 20:45

С удовоствие отказвам Бербатов да се върне. :)

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 17 май 2010 20:46

А когато се присъединявам към тази група трябва ли да съм паднал на колене пред компа или не е задължително ?!?

Стига глупости моля ви се...той докато "играеше" още се виждаше от самолет, че не му се играе за България и само се разхожда по терена, а сега тъкмо се сети да се откаже, аз да тръгвам да го връщам...това е смешно !!!

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 17 май 2010 20:47

Що бе, Хичо да не е по - добър от него?
Или Сърмов?
Ако има желание, ще е супер да играе за България.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 17 май 2010 20:49

Тази тема отключи поредната вълна злоба от гоблемите разбирачи н футболната игра.Скъпи злобари,човекът нищо не ви е направил.Ясно е,че има хора,които завиждат безумно много,затова,че никога няма да постигнат това,което той е постигнал,най вече поради липса на желание,а същевременно присъствие на злоба по адрес на другите,а също така и на безмерна завист,но айде не си избивайте комплексите навсякъде.
Иначе по темата-Митко не само,че трябва да е в националния отбор,но и изобщо не трябваше да се маха,но затова са виновни доста хора.Ние го изгонихме,всъщност вие или там както искате да кажете.Защото никога не се признава това,което някой голям,ама наистина голям е постигнал.Защото като Божинов (нямам нищо против него,харесвам го като играч)или някой друг там не играе нищо за националния не се коментира,нали е така?!
Сега чета,че и Слави Трифонов е отправил отворено писмо към Митко.Чест му прави на Слави,доказва,че е достоен човек и е съпричастен.На всеки нормален човек му се иска отново да види Бербатов с националната фланелка.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 май 2010 20:50

jembajemba написа:Що бе, Хичо да не е по - добър от него?
Или Сърмов?
Ако има желание, ще е супер да играе за България.

Естествено ,че не са по-добри.Даже са на светлинни години след него,но след като сам се е отказал защо трябва да го връщаме.Няма нужда.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 май 2010 20:52

Roger_Federer написа:Тази тема отключи поредната вълна злоба от гоблемите разбирачи н футболната игра.Скъпи злобари,човекът нищо не ви е направил.Ясно е,че има хора,които завиждат безумно много,затова,че никога няма да постигнат това,което той е постигнал,най вече поради липса на желание,а същевременно присъствие на злоба по адрес на другите,а също така и на безмерна завист,но айде

Хм... мача със Сърбия явно си го пропуснал, за да видиш как капитана напуска самоволно терена....
Брат, ти си побъркан! При спортисти като Веско Топалов, Матей Казийски и Йордан Йовчев да ми го слагаш тоя човек, 'дето се отказа от родината си...
Осъзнай се!
Супер футболист е момчето, но кофти човек.
Последна промяна от metodito на 17 май 2010 20:58, променено общо 3 пъти.

sirakov88
Контакти:

Мнениеот sirakov88 » 17 май 2010 20:53

Който не е съгласен с тази група (като мен) нека се присъедини ТУК
http://www.facebook.com/group.php?gid=123411104344678

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 17 май 2010 20:54

Не че съм злобар, но наистина ми е интересно има ли условие като се присъединяваме в тази група да сме на колене и да се молим или не е задължително :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 17 май 2010 20:55

sirakov88 написа:Който не е съгласен с тази група (като мен) нека се присъедини ТУК
http://www.facebook.com/group.php?gid=123411104344678

Ти предаваш България бе.Абе къде се навъдихте толкова много,това не ми е ясно.Откъде толкова злоба,защо така бе хора.Кои сте вие бе,айде играйте в националния и Манафа едновременно.

Върни се в “Национален отбор”