Промяна към добро или към лошо ще има в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Re: Промяна към добро или към лошо ще има в Левски?

Мнениеот track.and.field » 17 май 2010 19:37

Сега е точният момент да закупим М.Камбуров. Добър нападател , който може естествено да ни помогне да се класираме за групите на ЛЕ. Мисля , че с този отбор , ще се излагаме като кифаджий. Приемете, едно е Жоазиньо и Х.Йовов да си подават в наказателното поле на Сливен (без да се обиждат феновете им) и съвсем различно в двубой със някой средно-европейски отбор. Дано да го вземем, а не после да съжеляваме за пропуските на Йовов.

P.S : Само "Левски", оле !
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 май 2010 19:46

Идеята ми е следната: В ситуацията, в която е любимият ни отбор, дали ще тръгнем на подобряване или не? Ясно е, че Батков поне на този етап няма да продаде клуба и при това положение можем ли да очакваме това лято най-сетне смислени действия от страна на ръководството по отношение на треньор, нови играчи, освобождаване на ненужните (които съвсем не са малко). Нека да оставим тази конфронтация с Батков- не мисля, че е чак такъв глупак, че да не иска Левски да е печеливша фирма. И аз не го харесвам, но на този етап е той и трябва да го приемем. Но не той праща перспективните ни юноши по Мездра, Благоевград и къде ли не. И не той държи Цачев на пейката, а пуска това дърво Антонов. Така, че си мисля, че прекалено много търсим вината в него. Кой довлече тези недоразумения, Ортега, Жоро Христов и гореспоменатия "таран"?! Ами тактическата постройка в играта на Левски да не би той да определя? Затова ми се ще да обсъдим какво да се очаква при това положение, а да не го обсъждаме него. Кои играчи най- ще ни свършат работа (може да не е по имена, но по постове)?
И все пак- нека си подкрепяме отбора- всичко е преходно, но любовта на нас, феновете към Левски, е вечна!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 17 май 2010 19:51

Докато Батков не се махне отборът няма да тръгне нагоре,нито ще се вземе добър треньор,нито ще се направи добра селекция.

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 17 май 2010 20:01

Не мога да разбера защо бълвате толкова лайна към Батков. Колеги, помислете малко , ние ли ще издържаме клуба си ? Като канарите , по 240 лв... това е смехотия , парите са си на човека - не можем ние да му казваме какво да прави. Аз пък си мисля , че на него му пука за клуба. Да не би той да игра когато губехме ? Аз си мисля , че с 2-3 правилни решения и действия отново ще се върнем там където ни е мястото, а именно на върха :roll:
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 май 2010 20:09

track.and.field написа:Не мога да разбера защо бълвате толкова лайна към Батков. Колеги, помислете малко , ние ли ще издържаме клуба си ? Като канарите , по 240 лв... това е смехотия , парите са си на човека - не можем ние да му казваме какво да прави. Аз пък си мисля , че на него му пука за клуба. Да не би той да игра когато губехме ? Аз си мисля , че с 2-3 правилни решения и действия отново ще се върнем там където ни е мястото, а именно на върха :roll:

+1
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 17 май 2010 20:15

track.and.field написа:Не мога да разбера защо бълвате толкова лайна към Батков. Колеги, помислете малко , ние ли ще издържаме клуба си ? Като канарите , по 240 лв... това е смехотия , парите са си на човека - не можем ние да му казваме какво да прави. Аз пък си мисля , че на него му пука за клуба. Да не би той да игра когато губехме ? Аз си мисля , че с 2-3 правилни решения и действия отново ще се върнем там където ни е мястото, а именно на върха :roll:

Левски не е бащиния.Това оправдание,той дава парите,той решава е за всяка една обикновенна фирма,не за един от най-обичаните отбори в България. Какво не му харесвам? 1 по 1 ли да ги изброявам? Много са нещата.Тотално нефунциониращата школа (която си има общежитие,но никакви играчи титуляри в 1вия отбор).Казанската афера,в която с Гонзо ни забъркаха и ни направиха за смях пред цял свят.Още отказвам да повярвам,че той беше толкова загубен и тъп да повярва.Цялата тази афера смърди на гнило,ама не откъм Титаните,ами откъм баткофф. Това,че заедно с едни педери изгониха публиката от трибуните.И още много можем да кажем за това мустакато го*но.
110 години любов!

гочев
Контакти:

Мнениеот гочев » 17 май 2010 20:21

погледнете истината:
докато батков е на герена трансфери няма да има (освен недоразумения взети без пари)ще има разпродажба на всяка цена
и никакви попълнения. ще налагат юноши и отбор да очакваме след 2-3 години.титла и достойно представяне в лига европа е мираж

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 17 май 2010 20:26

Промяна няма да има! По-добро, едва ли ще стане положението. Хубавото е, че и по-лошо не смятам, че може да стане! Общо взето и следващия сезон ще има "достойно" представяне в ЕКТ и ще се борим в първенството, ама за какво ще се преборим?! Дано да се окаже, че греша, но надали!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
teksas_CSKA
Контакти:

Мнениеот teksas_CSKA » 17 май 2010 20:31

Може сега да го псувате,но ако Батков се махне!Тогава ще разберете какво е безпаричие! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”