Сега след като БГ първенството вече завърши, а до началото на СП остава по- малко от месец, ми се ще да поразсъждаваме относно промените в Левски. За новият треньор (без значение името му, а дали ще сглоби бояк състав). Какво очаквате от предсезонната подготовка на Левски това лято? Ще има ли най- сетне трансфери на Герена, но качествени и ще заприлича ли синия тим на сериозен професионален отбор, в който да не са събрани някаква група футболисти, които ако им сложим друг цвят на екипите, няма да познаем, че са играчи за Левски. Та въпросът ми е- дали ще настъпи тази промяна към по- добро- Да или не?
Само ЛЕВСКИ !
Промяна към добро или към лошо ще има в Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Да или не?
Необходим ни е само един-единствен трансфер! 

tprodanov написа:Необходим ни е само един-единствен трансфер!
???
galin56 написа:tprodanov написа:Необходим ни е само един-единствен трансфер!
???
Батков да се разкара
Ааа сега разбрах, да се разкара Батков , да дойде Роман Абрамович, да дойдат по него и звезди от ранга на Лео Меси и Роналдиньо, да влизаме без пари за билети на Герена и тв правата от ринга да струват 500 000 лв. и още толко от Мтел. Всичко останало той да си го извади от джоба нали.
Айде да коментираме малко по-сериозно.
Айде да коментираме малко по-сериозно.
Батков трябва да продаде отбора веднага- ГНУСНА ЛЪЖА Е ЧЕ НЯМА КУПУВАЧИ И НАЙ-МНОГО ЛАНСИРАТ ТАЗИ ТЕЗА ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТЧЕТА !!! Ако наистина иска другаря Батков да продаде Левски ще му иска РЕАЛНА ЦЕНА !!! Докато Батков е собственик нищо добро не ни чака а само ще се нервираме !
Това, което трябва да се направи, е Батков най-накрая да се появи отнякъде, и честно да каже на хората какво смята да прави. Да каже: Така и така, нямам пари, не мога да издържам повече клуба, искам да го продам. Ако няма купувач, трябва да се преобърне цялата политика - да се залага на младите, да не се гонят високи цели, поне на първо време. Ако пък се намери купувач или инвеститор, да се сложи нов треньор (според мен чужденец), да се купят класни играчи и да се борим отново за Европа. Нещата не са толкова сложни.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- TPAKTOP
- Контакти:
Принципно избягвам да пиша във вашия форум, но темата ми хареса много. Смятам че трансферите не трябва да се свеждат до минимум ама пък и да не са 13 на брой(примерно). А за купувачи не си мислете че има опашка от кандидат-купувачи. Това важи за всички БГ отбори.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Re: Промяна към добро или към лошо ще има в Левски?
Ако има трансфери те ще са само в посока навън иначе като попълнения ще са някой преодстъпени. Дали ще има промяна към по добро зависи дали ще има нов треньор, кой ще е той, и колко време ще го изтърпят. С добър треньор можем да се борим за титла и прилично представяне в ЛЕ. Но ако се получи ситуация като тази година с няколко смени на треньори пак ще сме на същото дередже.