Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: ПЛАТЕТЕ СИ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС!

Мнениеот hetfield » 17 май 2010 12:39

Доста се колебаех,след събранието също не съм на 100% оптимист,но най-много да загубя 240 лв.С тях без тях както каза Божо поне ще знаем,че сме опитали.А и май са решили за разсрочено,което ще накара и други да се включат

Потребителски аватар
krasistent
Контакти:

Мнениеот krasistent » 17 май 2010 13:57

Пичове аз бях в четвъртък да си платя членския внос в канцеларията до фитнес залата и няма да ви казвам коя по ред ми е квитанцията(надявам се да има повече платили по банков път). Ако не се стегнем и не направим нещо оная гнида ще се окаже прав и това ще е единствената истина казвал за последните десет години. Всеки ден надъхвам всички мои познати канари(надявам се и вие го правите), но доста от тях нямат възможност. Някои ме питат: хубаво де, ся като дам 240 лв. кво ще получа? А като ходем да си дерем гърлата какво очакваме, някой да дойде и да ни каже браво ли? Като тръгнем на екскурзия в другия край на България какво очакваме? Нали всичко това от любов към Ботев го правим!!! Затова не очаквайте нищо ами събете по 240 лв. и ги внесете. Всеки се нуждае от помощ когато е паднал, а не когато е на върха. Сега нашия Ботев има повече нужда от всякога. Наистина има хора за които тази сума е наистина непосилна и те са оправдани, но всеки който пуши по кутия на ден, употребява алкохол и ходи по кръчми и барове(повечето от бултрасите сме такива :) ) няма никакво оправдание!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 17 май 2010 16:27

bnborisov написа:.... Идеята е утопия от самото начало ...

Ако повечето мислят така, то наистина идеята е утопия!
"Лозето не ще молитва, а иска мотика" е казал народа. Само с празни приказки по форуми и кафенета няма да стане.
За революция са нужни две неща - хора и средства! Според мен в лицето на Бакалов и другите 15 имаме хората. Сега остава да наберем необходимите средства. Дали са малко или много тези пари ... примерът с цигарите е много добър. В крайна сметка с новите цени от джоба ми излизат поне 150 на месец за тая отрова и въпреки всичко ги давам. :idea:
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 17 май 2010 16:54

В Четвъртък платих 240лв. и съм номер 19. Моето мнение е, че "испанският модел" е много удачен, но само с 19 човека няма да стане. Другото което мисля е, че колкото повече членски внос се събере, толкова по-лесни ще са преговорите с евентуалния мажоритарен собственик и може да се издейства т.нар. "златна акция".

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 17 май 2010 17:03

До колко е отворено в работни дни?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 17 май 2010 17:34

Мамка му, значи ще тряя в обедната да ходя :( Уикендите не бачка предполагам?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 17 май 2010 18:05

Продавам 40 л. домашна гроздова ,ако някой я купи ще мога да си платя членският внос. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 17 май 2010 20:54

Ако този "испански модел" се окаже неосъществим, спешно трябва да се търси друго решение. Нищо не е розово, а нещата определено не се получават така, както ги очаквахме всички. Трябва да се привлекат инвеститори, а не да се нагажда вина у един средностатистически фен, че не е дал пари от собствения си джоб. Но, наистина, живота притежава много качества, но не и честност: Ботев лежи на съвестта на всички нас!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 17 май 2010 20:57

емо73канар написа:Продавам 40 л. домашна гроздова ,ако някой я купи ще мога да си платя членският внос. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

на следващото събрание ги донеси :) ако не ги уредим ще ги изпием за благото на отбора . пак някво дарение си е :lol: 8-)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Ботев”