Честито на всички ..
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Честито на всички ..
Остана най-важния мач (за мен поне и ники) Честито на всички,които спечелиха купи през тази година и да се надяваме догодина да има още повече емоции на "зеления килим"
Отбора на сърцето ми направи кошмарен сезон. Една победа над резервите на Лацио и едва , едва "извоювано" 3-то място са твърде малко.За това пък отборите , който подкрепям извън България се представиха фантастично! Барселона - шампиони на Испания и 1/2 в ШЛ. Интер - дубъл и им предстои финал в ШЛ , Байерн - дубъл и също ще играят във финала за ШЛ 

kokic1986 написа:1. Любимият ми отбор "Левски" записа най-слабия сезон от както е създаден клубът през 1914г.
2. Отвратителен сезон за другият ми любим отбор - Ювентус.
Аз много поводи за радост нямам тая година - дано поне се дипломирам през юли![]()
Искам да пожелая на феновете на Литекс да изживеят радостта която ние изживяхме когато Левски влезе в ШЛ , на феновете на ЦСКА пожелавам нов стадион , на заралии пожелавам да изпитат радостни емоции с Берое в ЛЕ , на канарите пожелавам да се завърнат с гръм и трясък в "А" група . Време е вече да захвърлим злобата между нас и без това останахме една шепа народ която ходим по стадионите .
На всички левскари искам да пожелая здраве и да се чувстват така както аз се чувствах през 2006 г.(когато Левски беше сред най-слините в Европа)
![]()
![]()
Нищо добро не желая на чорбата! Един единствен път съм искал да бият , за да станем шампиони и те паднаха с 0:8....На Литекс им пожелавам Арсенал - не от злоба , а за да видя реакцията на футболистите на Арсенал да играят пред 2000 зрители!На любимият ми Левски пожелавам силен противник ( омръзна ми да се моля да бием , някакви си анонимците през последните 2 ,3 години). На Берое също желая голям отбор за съперник , за да видят и техните фенове силни футболисти , че друга възможност може и да нямат.
LSFCLSFC написа:Отбора на сърцето ми направи кошмарен сезон. Една победа над резервите на Лацио и едва , едва "извоювано" 3-то място са твърде малко.За това пък отборите , който подкрепям извън България се представиха фантастично! Барселона - шампиони на Испания и 1/2 в ШЛ. Интер - дубъл и им предстои финал в ШЛ , Байерн - дубъл и също ще играят във финала за ШЛ
тцтцтцт, ти колко отбора подкрепяш бе

Честито

kokic1986 написа:1. Любимият ми отбор "Левски" записа най-слабия сезон от както е създаден клубът през 1914г.
2. Отвратителен сезон за другият ми любим отбор - Ювентус.
Аз много поводи за радост нямам тая година - дано поне се дипломирам през юли![]()
Искам да пожелая на феновете на Литекс да изживеят радостта която ние изживяхме когато Левски влезе в ШЛ , на феновете на ЦСКА пожелавам нов стадион , на заралии пожелавам да изпитат радостни емоции с Берое в ЛЕ , на канарите пожелавам да се завърнат с гръм и трясък в "А" група . Време е вече да захвърлим злобата между нас и без това останахме една шепа народ която ходим по стадионите .
На всички левскари искам да пожелая здраве и да се чувстват така както аз се чувствах през 2006 г.(когато Левски беше сред най-слините в Европа)
![]()
![]()
deja vu (1.2.)
MORSKI написа:LSFCLSFC написа:Отбора на сърцето ми направи кошмарен сезон. Една победа над резервите на Лацио и едва , едва "извоювано" 3-то място са твърде малко.За това пък отборите , който подкрепям извън България се представиха фантастично! Барселона - шампиони на Испания и 1/2 в ШЛ. Интер - дубъл и им предстои финал в ШЛ , Байерн - дубъл и също ще играят във финала за ШЛ
тцтцтцт, ти колко отбора подкрепяш беЧе и двата на финал
![]()
Ами следя водещите първенства и някак си , няма как да не си избера някой отбор

Честито и от мен,за мен този сезон донесе много положителни и отрицателни емоции с моя любим отбор,от една страна преживях много радостни мигове,победа на Герена,вдигане на купата на България.От друга страна на няколко пъти отбора беше в сериозна финансова криза,но нека гледаме позитивно на нещата и да бъдем оптимисти!
Пожелавам ви да сте живи и здрави и следващия сезон пак ще хабим нерви и ще се радваме с нашите отбори!
Пожелавам ви да сте живи и здрави и следващия сезон пак ще хабим нерви и ще се радваме с нашите отбори!
Един невероятен сезон изпълнен с много емоции и преобладаващи радостни чувства! Да се надяваме другия сезон да ни донесе също толкова позитивни емоции! Честито!
1916'
Всички мои любими станаха шампиони почти всички де -
Байерн Мюнхен , Барселона , Интер , Челси , Рейнджърс , Лион е трети , Бенфика спечели титлата също , Черноморец е 5ти , Видима-Раковски влезе в А група .
Кими Райконен записа първите си точки в СРШ !!!
Байерн Мюнхен , Барселона , Интер , Челси , Рейнджърс , Лион е трети , Бенфика спечели титлата също , Черноморец е 5ти , Видима-Раковски влезе в А група .

Кими Райконен записа първите си точки в СРШ !!!

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”