Честито на всички ..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Честито на всички ..

Мнениеот Club Foot » 16 май 2010 23:03

Искам да споделя радостта си и да честитя на всеки, който се чувства щастлив по някакъв начин.

1. За титлите и купита на ЧЕЛСИ, Барселона, Интер, Байерн, Марсилия Бенфика, Литекс, Берое и на всеки друг отбор спечелил трофей. ( И Бурсаспор, все пак имаме българин там)

2.На класиралите се в ЕКТ : Тотнъм, Берое, Левски.

3.На феновете на Рафа Надал за победата над Федеред днес.

4.На тези на Ф1, които днес наблюдаваха прекрасно състезание по улиците на Монте Карло.

5.На хокейните фенове.

Изображение
Да си пожелаем едно прекрасно Световно Първенство в ЮАР, един успорван Роланд Гарос и много приятни моменти с любимите тимове и спортове занапред.

[offtopic]И не на последно място да си пожелаем един плодороден сезон за ЦСКА от следващата година и да бъдем поне малко оптимисти.[/offtopic]
Последна промяна от Club Foot на 16 май 2010 23:11, променено общо 1 път.
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Pro.Daeg
Контакти:

Re: Честито на всички ..

Мнениеот Pro.Daeg » 16 май 2010 23:08

Честито на всички фенове по-целият свят който страдаха цял сезон по-една или друга форма за техните отбори.........
ЧЕСТИТО ..... ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВА ЛЯТО
НА ЕСЕН ПОЧВАМЕ НА НОВО...... ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 16 май 2010 23:19

дааа, време е клубния футбол да си почине малко, есента пак почват емоциите :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 16 май 2010 23:31

Бижутера написа:дааа, време е клубния футбол да си почине малко, есента пак почват емоциите :geek:

Дано са приятни емоции, а не нерви (отново)...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 16 май 2010 23:38

Честито на всички и от мен.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 май 2010 23:39

Бижутера написа:дааа, време е клубния футбол да си почине малко, есента пак почват емоциите :geek:

Не знам за ква почивка ми говориш,след като след 5 дена е мачът на годината в клубния футбол :twisted: Сега 1 седмица няма да съм на себе си :oops: :lol: :roll:

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 16 май 2010 23:45

1. Любимият ми отбор "Левски" записа най-слабия сезон от както е създаден клубът през 1914г.
2. Отвратителен сезон за другият ми любим отбор - Ювентус.
Аз много поводи за радост нямам тая година - дано поне се дипломирам през юли :lol:
Искам да пожелая на феновете на Литекс да изживеят радостта която ние изживяхме когато Левски влезе в ШЛ , на феновете на ЦСКА пожелавам нов стадион , на заралии пожелавам да изпитат радостни емоции с Берое в ЛЕ , на канарите пожелавам да се завърнат с гръм и трясък в "А" група . Време е вече да захвърлим злобата между нас и без това останахме една шепа народ която ходим по стадионите .
На всички левскари искам да пожелая здраве и да се чувстват така както аз се чувствах през 2006 г.(когато Левски беше сред най-слините в Европа)
:P :P :P
Последна промяна от kokic1986 на 16 май 2010 23:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 16 май 2010 23:47

niki87 написа:

Не знам за ква почивка ми говориш,след като след 5 дена е мачът на годината в клубния футбол :twisted: Сега 1 седмица няма да съм на себе си :oops: :lol: :roll:

еми да, ама 99% от мачовете в европа свършиха :)
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 16 май 2010 23:51

kokic1986 написа:1. Любимият ми отбор "Левски" записа най-слабия сезон от както е създаден клубът през 1914г.
Аз много поводи за радост нямам тая година - дано поне се дипломирам през юли :lol:
Искам да пожелая на феновете на Литекс да изживеят радостта която ние изживяхме когато Левски влезе в ШЛ , на феновете на ЦСКА пожелавам нов стадион , на заралии пожелавам да изпитат радостни емоции с Берое в ЛЕ , на канарите пожелавам да се завърнат с гръм и трясък в "А" група . Време е вече да захвърлим злобата между нас и без това останахме една шепа народ която ходим по стадионите .
На всички левскари искам да пожелая здраве и да се чувстват така както аз се чувствах през 2006 г.(когато Левски беше сред най-слините в Европа)

с пожелание за успешно дипломиране и професионална реализация :) .

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 16 май 2010 23:56

le6oqda написа:
kokic1986 написа:1. Любимият ми отбор "Левски" записа най-слабия сезон от както е създаден клубът през 1914г.

с пожелание за успешно дипломиране и професионална реализация :) .

[offtopic]благодарско :)[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”