Защо Гонзо ни излъга всички

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Защо Гонзо ни излъга всички

Мнениеот kireto2 » 16 май 2010 23:01

ndrangheta написа:Моят скромен вариант е да отделят там някаква сума пари и да пратят Бардон да изкарва треньорска школа. Не знам колко време отнема, но когато е готов да поема директно първия отбор. Интелигентен човек е и гласът му се чува в съблекалнята - друго какво се иска от един старши? И кога най-накрая някой ще изкара три пълни години на тоя пост :)

Да, и вече спокойно може да се кръстим "Треньорска школа Левски".

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 май 2010 23:02

Кво мога да кажа .....старата песен - на нов глас !
Такива ги говореше .....и декември месец миналата година .....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 16 май 2010 23:09

Вие на разбрахте ли, че Гонзо не е на себе се? Нека престанем да го коментираме и да се надяваме час по-скоро да се махне!
Иначе варианта с Муслин не е лош!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
SoundWave
Контакти:

Мнениеот SoundWave » 16 май 2010 23:10

Явно още не е решено кой ще е тренер, Гонзо се прави на агент на ЦРУ с това потайнство. Просто да излезе и да каже какво е положението, има шанс част от феновете да го разберат.
________ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 16 май 2010 23:15

SoundWave написа:Явно още не е решено кой ще е тренер, Гонзо се прави на агент на ЦРУ с това потайнство. Просто да излезе и да каже какво е положението, има шанс част от феновете да го разберат.

Мен ако питаш просто да излезе и да каже, че се маха, така поне малко ще си отдъхнем...

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 16 май 2010 23:20

Мисля, че всички вие , които плюете по Гонзо, можете спокойно да си гледате работата!!!
Вие сте некви пълни неблагодарници!
И вие не знаете какво искате.
Изгонихте Кокала, след като донесе шампионска титла.
Сега плюете по Гоноз, след като вкара Левски в ЛЕ, при положение, че нямаше нито селекция, нито кинти, нито организация като хората. особено след като всички бяха срещу отбора и неговия собственик.
По-добре ли щяхте да се чувствате, ако Левски сега беше на мястото на Славия в класирането, оплют и охулен от всички?
Явно!
Егати феновете!
Вие сте по-големи кадровици от съпартийците на Батков, бе!
Гении!
Честито ви трето място!
Защото си мисля, че само преди няколко месеца не мислехме, че изобщо ще останем в А група!

Благодаря ти, Гонзо!
ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 16 май 2010 23:26

vesodoc написа:Мисля, че всички вие , които плюете по Гонзо, можете спокойно да си гледате работата!!!
Вие сте некви пълни неблагодарници!
И вие не знаете какво искате.
Изгонихте Кокала, след като донесе шампионска титла.
Сега плюете по Гоноз, след като вкара Левски в ЛЕ, при положение, че нямаше нито селекция, нито кинти, нито организация като хората. особено след като всички бяха срещу отбора и неговия собственик.
По-добре ли щяхте да се чувствате, ако Левски сега беше на мястото на Славия в класирането, оплют и охулен от всички?
Явно!
Егати феновете!
Вие сте по-големи кадровици от съпартийците на Батков, бе!
Гении!
Честито ви трето място!
Защото си мисля, че само преди няколко месеца не мислехме, че изобщо ще останем в А група!

Благодаря ти, Гонзо!
ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!!!

Може малко да разграничим феновете, които махнаха Кокала и тези, които сега искаме Гонзо да се махне... предпочитам 5 пъти повече Кокала пред Гонзо като треньор!!!
Иначе да си го чул Гонзо преди сезона или на полусезона да казва, че няма селекция?? Не нали. И аз така. Тъй, че не ми говори, че нямал селекция... взе да говори, че няма играчи чак след като каруцата се обърна, а преди т'ва си трайкаше...
Ако Гонзо има все още какво да ни показва... деветката е свободна... ако не БЛАГОДАРИМ! За треньор не става!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 май 2010 23:34

Току виж "когато му дойде времето" да не дойде и Гонзо да си остане треньор :) Лично аз никак няма да се очудя
110 години любов!

Потребителски аватар
SoundWave
Контакти:

Мнениеот SoundWave » 16 май 2010 23:44

groti написа:Току виж "когато му дойде времето" да не дойде и Гонзо да си остане треньор :) Лично аз никак няма да се очудя

И аз имам някакво подобно усещане :) Очаквам Батков да избухне с реплика от типа "Доволен съм от представянето, Гонзо остава треньор"
Иначе по темата за Кокала - определено беше в пъти по-добре при него
________ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 16 май 2010 23:48

SoundWave написа:
groti написа:Току виж "когато му дойде времето" да не дойде и Гонзо да си остане треньор :) Лично аз никак няма да се очудя

И аз имам някакво подобно усещане :) Очаквам Батков да избухне с реплика от типа "Доволен съм от представянето, Гонзо остава треньор"
Иначе по темата за Кокала - определено беше в пъти по-добре при него

Ми то принципно погледнато няма как да не е доволен от Гонзо, при положение, че в един момент имаше варинат да сме извън първите 6 :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”