Черноморец вече е на пето място в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец вече е на пето място в А група

Мнениеот ntodorov » 10 май 2010 13:52

maldin1 написа:
ntodorov написа:.......Що се касае за това Събев или не - все някой ще направи нещо в Бургас - мисля, че се заблуждаващ. Кажи ми кой е иновирал стадион от всички отбори в А група. Надали подобна база може да се подържа без пари. И ти виждаш Събев, Мъбев, Балъков, и Ко - утре ще ги няма...Впрочем стадиона в Лазур и до сега твърдя и държа, че трябваше да се казва: " Христо Порточанов"...Откривам друга тема.
Щом един човек инвестира в нещо значи той си е направил сметката ,че ще си ги избие тези пари.Не вярвам ,че има толкова луд човек ,че да инвестира в нещо,което е на загуба.И тук не става въпрос за отбора на Черноморец.Всички факти говорят за ония декари в "Акациите" ,ама покрай "доброто" ,което прави в "клуба" ви ония декари си заминават.И какво като е вложил 5-10 млн ,като ще вземе земя за 150 млн ?И някои от феновете на "Черноморец" казват ,че като бургазлии не били съгласни Общината да дава пари на частен клуб(Нефтохимик),аз не съм съгласен да се дава Общинска земя на бизнесмени със съмнително минало и пари !!!

Тази земя и без пари да ми я дават не я вземам... Мен ме радва, че някой мисли за облагородяване на този район пък дали бил чичо Митко, бай *** или бай Курчо мен ме радва, че някой нещо ще прави. Впрочем виновника за нашето дередже в тази шибаничка БГ е само и единствено нашето мислене... Колега ти желаеш ли или имаш познат искащ да вземе тази земя и да инвестира в това мочурище. Ти би ли си купил там и 1 декар място с презумпцията да правиш, строиш нещо и да и плащаш само данъците дори да си е само твоя. Не ми се впуска в подробности, но това дай да ти дам има двуяко измерение. Ако имаш такъв познат с излишни милиони, който да се натиска и да му отказват земя там - те разбирам иначе никак, ама никак не те разбирам. Впрочем приказката: - вложил 10 млн. - взел 150 млн. е несериозна. А дай ми ти на мен 1 млн. па чакай аз да ти дам 20 млн. утре, когато може да се наложи друг да ти ги дава. :) Или не познаваш случаи на президенти, които идват получават своето и си отиват оставяйки тръни и църковни мишки след себе си, които не могат да дишат сами. Справка - Шумен (Фикосота), Спартак ВН ( Интербилд), Левски Кн ( нЕма таквоз чудо), Ботев (Христолов), Черноморец ( Дражев), Добруджа ( Стефко Колев). Да изброявам ли още ?...Някой от тях да е вложил нещо освен пари за краткотрайни успехи - Йок.Ама си разкрадаха двора и тимчетата им сега бродят из кофите за боклук. Митко Събев прави и кампус дали не са му обещали нещо друго ? То вече в Бургас не остана какво...Хора, помислете. В Бургас имахме и късмета със Събев, нима мислите, че инвеститорите се блъскат на вратата, ако е така нима в Пловдив или Варна нямаше да ги лапнат преди нас и ДА - Бургас е избран и заради инфраструктора, нещо, което имаме и е привлекло вниманието на един богаташ засега. Други желаещи да бъдат собственици на отбори - бол, но инвеститори - ЙОК.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 11 май 2010 11:51

С оглед състава на ЦСКА с който ще идват тук, сигурно ще останем на пето място. Тази сутрин разбрах, че идват с юноши на клуба и дори капитана Т. Янчев няма да пътува за Бургас, което е добре ;)
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 май 2010 15:19

Converse написа:С оглед състава на ЦСКА с който ще идват тук, сигурно ще останем на пето място. Тази сутрин разбрах, че идват с юноши на клуба и дори капитана Т. Янчев няма да пътува за Бургас, което е добре ;)

Така е,но това си е ЦСКА с юноши или без.Една победа за престиж и самочувствие никога не е излишна ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 май 2010 20:10

Е устискахме го 8-)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Черноморец”