За интригите, интересите и софралъкът в Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За интригите, интересите и софралъкът в Ботев
А бе, за какви истини и какви мишлета става дума..!?Утре на срещата трябва да бъдат максимално откровени!Предполагам на всички е ясно,че без инвеститор отбора не може да започне първенството.Има ли някакво значение мръсни или чисти са му парите!?Въпроса е дали въобще сме в положение да избираме.Просто юристите трябва да направят така договора,че да не се повтори селското иго!
botev_1912 написа:BPFC1912 написа:Yellow major написа:Ето това казва Бареков за поканата за срещата утре:
"Аз съм готов, но ми трябва още малко да доведа нещата до успешния край. Само тогава ще имам очи да застана срещу вас и да ви кажа добрите новини плюс цялата истина, която заслужавате да чуете. Надявам се това да стане до две седмици. Дотогава нека мишоците се наиграят край Бирената. Сиренцето вече е изядено, а капанът щракна зад гърба им. Ама те са толкова жалки и мънички мишлета, че даже не осъзнават какво им се случва."
За мен това са доста силни думи. Но в името на Ботев съм '"за" да стане най-доброто за нас.
До сега Барека освен помията която излива , нищо градивно не е казал. Много лесно е да се плюе отстрани.И защо не иска да дойде утре ? Защото няма какво да каже.В момента зад него никой не стои и не мога да разбера защо продължава да създава интриги.Уж е Ботевист , но явно е от тези за които интереса е преди всичко.Няма да е първия , няма и да е последния.Лошото е че в този труден момент вместо да помага , той отново слага собственото си его пред БОТЕВ.Българският манталитет си проличава с пълна сила. А БОТЕВ кучета го яли !
Аз не съм на твоето мнение! Какво точно прави Барека, че не Ви харесва?
Излезнаха някакви статии как изкал да яхне възродения Ботев и всички го награбихте - дайте да видим какви са фактите, какво точно е направил за да има такова отношение към него?
Нападнаха го - той отговаря, и аз бих направил така!
Кой и кога го е нападнал ? Сигурен съм , че няма да можеш да ми отговориш. А повярвай ми има за какво да се нападне , но не това е най важното , а да се спаси любимият ни отбор. Обединени от една идея ние можем да го направим. И Барека колкото по рано го разбере , толкова по добре !
- botev_1912
- Контакти:
На всички които са се захвани с възраждането на идеята Ботев Пловдив трябва да им е ясно, че трябва да са МАКСИМАЛНО ОТКРОВЕННИ С ХОРАТА.
Всяко премълчаване може да бъде фатално!
Публично никой не го е нападал, но форумите са пълни с фекалии по негов адрес!
Ако хората които го плюят знаят нещо повече от останалите, то нека излезнат и да го кажат, пак ще повторя че времето в което се пазеха големите тайни отмина - сега всичко трябва да е кристално ясно!
Всяко премълчаване може да бъде фатално!
BPFC1912 написа: Кой и кога го е нападнал ? Сигурен съм , че няма да можеш да ми отговориш. А повярвай ми има за какво да се нападне , но не това е най важното , а да се спаси любимият ни отбор. Обединени от една идея ние можем да го направим. И Барека колкото по рано го разбере , толкова по добре !
Ако хората които го плюят знаят нещо повече от останалите, то нека излезнат и да го кажат, пак ще повторя че времето в което се пазеха големите тайни отмина - сега всичко трябва да е кристално ясно!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
botev_1912 написа:На всички които са се захвани с възраждането на идеята Ботев Пловдив трябва да им е ясно, че трябва да са МАКСИМАЛНО ОТКРОВЕННИ С ХОРАТА.
Всяко премълчаване може да бъде фатално!BPFC1912 написа: Кой и кога го е нападнал ? Сигурен съм , че няма да можеш да ми отговориш. А повярвай ми има за какво да се нападне , но не това е най важното , а да се спаси любимият ни отбор. Обединени от една идея ние можем да го направим. И Барека колкото по рано го разбере , толкова по добре !
Несериозно е кажеш че плюе по УС на клуба , заради някакви нападки по форумите. Човека търси интрига и е получава. Но на гърба на отбора. А беше сега момента да покаже че именно жълто черната идея стои на преден план за него. Никой няма да му отрече това което е направил за клуба , но ако продължава в същия дух то ще бъде заличено за отрицателно кратко време.
Последна промяна от BPFC1912 на 16 май 2010 07:08, променено общо 1 път.
3latan написа:.....,че без инвеститор отбора не може да започне първенството.Има ли някакво значение мръсни или чисти са му парите!?....
Аз не съм от Локомотив. За мен има!

А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
До началото на първенството остана малко време,особено ако нямаш лиценз и отбор.Време е да се свалят картите на масата!Барека несъмнено е направил и може да направи много за отбора.Но, от последните му изявления аз лично се чувствам объркан и изнервен.Не искам да вярвам, че е толкова тесногръд и заради някакви между личностни кавги може да измени на каузата .Освен, ако не са намесени финансови интереси.Това е добре дошло за отбора,просто трябва да излезе и да каже кой инвеститор стои зад него и какъв бюджет е готов да осигури.Когато има интерес винаги може да се стигне до разбирателство,дори с цената на компромиси на всяка от страните!
Ki Cho написа:3latan написа:.....,че без инвеститор отбора не може да започне първенството.Има ли някакво значение мръсни или чисти са му парите!?....
Нивото за сравнение е прекалено ниско!Но, искам да посочиш президент в бъл.футбол на когото парите са чисти!?
Ki Cho написа:3latan написа:.....,че без инвеститор отбора не може да започне първенството.Има ли някакво значение мръсни или чисти са му парите!?....
Споко, ще обърнрш палачинката стига да се намери някий по-глупав от Бат Митко да се занимава с вас

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- bulgaro
- Контакти:
Re: За интригите, интересите и софралъкът
daimio написа:Позволи ми да не съм съгласен с тебВарианта "сами" за момента отпада заради начина по,който се опитва да бъде наложен.Имам предвид "дайте по-240лв за няма и месец"
Всеки имал вземане даване с пари ще каже ,че това е единствения начин нищо да не събереш
Не ме разбирай погрешно аз съм дал вече и пак ще дам в помощ на други хора,които няма да ги съберат.А ако се събират както е и редно между другото по 20лв на месец???Колко ще дадат тогава според теб?Дали това ,което се събира като годишен бюджет не е повече от даваното от най-различни видове бизнесмени спрягани за благодетели?
Тук сме на едно мнение, съжалявам, че по-горе не уточних, защо според мен отпада за сега вариантът "сами". Виж как разбирам нещата в друга тема:
bulgaro написа:...Не беше ли по-разумно вноската да се разбие на няколко части, за да може поне на първо време повече хора да внесат пари и по този начин да се обвържат да внасят и за в бъдеще, защото веднъж дал, всеки от нас ясно съзнава, че за да не му отидат парите безславно, ще трябва да внесе и следващата вноска следващият месец, инак "изгаря" с еднократното дарение до този момент и ни членство, ни слава, ни право на глас за в бъдеще. В крайна сметка и самото Сдружение не ще изгуби нищо, само би могло да спечели.
Сигурно ще ми възразите, че парите са нужни на куп за да се започне създаването на клуба, договори с играчи, гаранции за финансова обезпеченост и т. н., но няма ли начин тези пари да бъдат събрани от кредити, пък макар и от кредитори членовете на УС на Сдружението и техни бизнес партньори, като кредитите да бъдат погасени за в бъдеще от набиращия се членски внос и други постъпления. Аз не виждам тук някакъв проблем, гледам, че в УС има състоятелни хора...

На събранието днес се надявам на едно по-широко представителство от хората в УС, дано не са пак само 3-мата привърженици, защото събранието би се обезсмислило. Тяхната позиция е ясна - Георгиев е спасението.
Мен, а предполагам и повечето от вас, ни интересуват основно няколко въпроса:
Какъв бюджет би могъл да подсигури УС на Сдружението самостоятелно и чрез по-малки спонсори и инвеститори?
Какъв бюджет ни предлага Георгиев за Б група, с който да се гони цел А група още следващият сезон?
Ако подарим клуба на Георгиев, неговото участие ще се отрази ли върху участието на по-малките инвеститори така, че те да се отдръпнат и защо биха се отдръпнали?
Какъв е планът (идеята) на Общината за стадиона, ще го отдава ли на концесия, Георгиев ще се ангажира ли с нея, ще инвестира ли в нов модерен стадион, ще участва ли Общината по някакъв начин с пряко финансиране и с включване към концесията на други общински терени за развиване от концесионера на някъв бизнес и т.н.?
Смятам, че това са основните въпроси, на които трябва да получим конкретни отговори, за това и искам по-широко участие на хората от УС, защото феновете са меко казано недостатъчно компетентни в материята, поне според мен.
Всичко това трябва да се изясни категорично, без шикалкавения и недомлъвки, защото който и да вземе клуба, го взима на чисто, необременен със стотинка задължения и от него ще очакваме да ни върне на върха, а не да кретаме като при Селския, защото в противен случай всичко е било напразно.
За Бареков.
Четох му словесните изригвания през последните дни - пак нищо конкретно не казва, обещания за Видовден и да възтържествува истината някога, в необозримото бъдеще...
Две седмици му трябвали, нямам против, но след две седмици ще е късно да се появява в ролята на спасител.
Или идва днес и казва каквото има да каже, или замлъква и се покрива!
Всичко друго е поведение на интригант и лицемер.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
Не ми харесва развитието на събитията около любимия БОТЕВ последните седмици. Орел , рак и щука. Както се вижда и феновете не сме си взели поука и пак има тенденция за разделение на "фракции" - про-Георгиев , про-Бареков... Това не е добре. Причината е ясна - няма пари. Тези които имат - не им се дава. Тези които искат да дадат /феновете !/ - нямат.
При така създалата се ситуация , за да има КЛУБ и ОТБОР , а не само фенове /без отбор/ - трябва да направим времен компромис от идеята ни за "испанския модел" /чийто горещ привърженик бях и продължавам да съм/ , и да кандисаме на що-годе читав мажоритарен собственик. Тука вече е дилемата - кой да бъде той... Аз смятам , че този , който извади повече пари. Изхождайки от презумпцията , че в България няма "бизнесмен" с кристално чисто минало, и честно спечелен първи милион, всеки нормопсихичен бизнесмен /обица на ухото - лудия Митю
/ е потенциален кандидат за собственик на БОТЕВ. Впрочем и феновете така мислехме преди година и половина ,когато се засили войната със Селския и сагата Кръстева... Виждам някаква срамежливост у част от феновете да нарекат нещата с истинските им имена - а именно
има две финансово адекватни групировки за собственици на БОТЕВ - г-н Георгиев и хората зад Бареков. Ако трябва да им се мерят финасовите сили , аз зная, че вторите са с по-големи. Въпросът обаче е - дали барековите хора все още имат сериозни намерения към БОТЕВ / а те имаха/ или Бареков само си говори и си прави PR. Ако е първото - трябва да го чуем. И като фенове да вземем решение на чия страна да бъдем И ЗАРАДИ финасовите фактори. Ако е второто - дилема няма. Да се кани Георгиев и да поема БОТЕВ / и с цел - негова печалба !/ , а ние като фенове да го подкрепим. Поне това ,което лично аз видях да направи за волейбола в София , вдъхва определен оптимизъм че е спортен човек...