slavia_forever написа:Ей Блу, сега видях! Честит Рожден Ден! Да си жив и здрав и да постигаш целите си: Както в личен план, така с отбора си, така и в общонационален, тъй като не е тайна, че гори факлата на България в теб! Което ти прави и чест! Млад си, желая ти много хубави години и светли мигове в тях!

НАЗДРАВЕ!
Радвам се затова,че си личи,че България ми е татуирана на Сърцето (не буквално) и,че се Гордея с това ! Българина аз не го деля на Левски и ЦСКА,Славия,Локо Пд и Ботев,а на "Заспал" и на "Търсещ" като втория трябва да подаде ръка на първия,а първия ако поиска,ще я поеме..както и да е ! Оценявам твоето пожелание,защото си по-опитен от мен в живота и си личи,че си доста над средното интелектуално равнище и за мен найстина е чест да контактувам с теб
Meto_1912 написа:ЧРД Блу да си жив и здрав.
Всичко друго ще се нареди както ти се иска

Благодаря брат

Съдбата е предначертана т.е. тя е просто кръстопът,като всяка посока е пътека с определен край - човек сам избира по кой път да поеме ! Още веднъж Благодаря,за пожеланието ! Приемам го присърце

Брат,от всички във форума,ти си ми най-на сърцето и акъла ! Нямаш си напредстава колко те уважавам и ценя,макар и да не се познаваме лично,което е временно ! Личи ти,че си истински човек - позитивен,с позиция и най-важното : ИСКРЕН !!! БЛАГОДАРЯ !
П.П.
Благодаря на всички за пожеланията ! Пожелавам ви да си изкарате утре (днеска
) кой както намери за добре ! НАЗДРАВЕ