Да върнем Митко в националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moje_bi
Контакти:

Re: Да върнем Митко в националния!

Мнениеот moje_bi » 15 май 2010 20:03

Защо някой да го връща?
Да се върне сам.Да прояви характер.Стига е играл ролята на сърдитото и неразбрано момченце.Да играе футбол!
Феновете са по-обидени от него самия.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 15 май 2010 20:08

Няма лошо да го върнем, ама той знае ли :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 май 2010 20:08

Хич и не ни е потрябвал.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 май 2010 20:11

Берба е много добър играч,перфектен нападате.,добър човек,ноТОЙ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ГОЛЯМ ИГРАЧ.Откак е отишъл е в Англия има едва един гол срещу отбор от топ 4,това за какво говори за нападател тип-Джон Утака та това е истината за него,а за БГ-като не иска ние как да го върнем.Съжалявам Берба но този път не те подкрепям.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 15 май 2010 20:25

За какво да го връщаме да си разпределя пак премията ли ?

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 15 май 2010 20:32

Да го върнем - не.
Но да му окажем подкрепа - да.
Националният отбор е привилегия, отговорност, задължение, щом някой не иска да играе там, то по-добре да не го прави, в крайна сметка насила хубост не става. За България трябва да играят тези, които искат.

Винаги съм харесвал Бербатов, в момента дори мога да кажа, че той ми е любимият футболист, не само заради безспорните му качества, но и заради интелекта и културата, която притежава. Именно заради това, ми е много болно от начина, по който си тръгна, за съжаление това не беше мъжка постъпка. Макар и оправдана, предвид боклуците в БФС, медиите, плюещи го постоянно, дебилните фенове, които го мразят, само защото е червен, но въпреки това Митко трябваше да стисне зъби и да играе за родината си, да играе за тези, които го харесват. :(

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 15 май 2010 20:41

metodito написа:Ми хубава идея! Аз ще се включа. Промених отношението си към човека, но не и към футболиста Бербатов.

Двете са взаимно свързани...ако не милее за БГ няма и да играе със сърце за националния....а именно тук е разликата между отбор 94 и сегашния-в духа и сърцераздаването!!!

Потребителски аватар
red_eraser
Контакти:

Мнениеот red_eraser » 15 май 2010 20:45

Вие бихте ли играли на негово място ? Когато треньора ти е мишка , който си пуска неговите хора , като Телкийски , Сърмов Янков и така нататъка ,когато половината публика те освирква само защото си играл във вечният съперник година две да ти се налага да приемаш нареждания от смешен треньор с страхлива схема на игра ,да падаш 4-1 от Кипър да се връщаш в наказателното си поле да изнасяш топката да играеш с алкохолици които висят по кръчмите по цели нощи преди мач и щом изпуснеш едно положение смазан от противниковите защитници (докато янков си бурка в гащите имам го на снимка) да бъдеш освиркван от група пияни тъпоумници .
Доста издържа Митко евала ти правя!
Жалко само, че не се роди по рано та да имаш възможност да играеш с истински футболисти до тебе и добър треньор зад тебе !
Искам да видя ,като паднем от Белгия кого ще обвините сега пак ще е Бербо като се замисля както и да е .
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

Потребителски аватар
teksas_CSKA
Контакти:

Мнениеот teksas_CSKA » 15 май 2010 21:06

А,тука се изказват само такива хора които го изгониха!Тоест сини фенове!Искат да връщат гонзо патерицата. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Национален отбор”