Шампион на Холандия почва тренировки с Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Шампион на Холандия почва тренировки с Левски

Мнениеот tprodanov » 15 май 2010 14:14

Не виждам връзка на последните две мнения с темата. Колкото до лекето вратар, напълно убеден съм, че в момента това е най-добрия български вратар.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 май 2010 14:28

tprodanov написа:Не виждам връзка на последните две мнения с темата. Колкото до лекето вратар, напълно убеден съм, че в момента това е най-добрия български вратар.

Нали си поддържа формата за националния?Като играе,веднъж на пет месеца,все някак трябва да си поддържа формата. :roll: Било то и в Левски.
Само не знам,кое му е най-доброто на Ники Татьовото,ама не ми обяснявай.Уважавам ти мнението,но...няма как да се съглася.
Само Черно море.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 май 2010 14:39

Знаеш ли, помня го още като беше 15 годишен дришльо. Няма цял живот да бъде леке, футбола го има в него, и честно казано, не вярвам да си провали шанса.

Нямам нищо против да си поддържа формата, заглавието на статията ме подразни...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 май 2010 14:45

tprodanov написа:Знаеш ли, помня го още като беше 15 годишен дришльо. Няма цял живот да бъде леке, футбола го има в него, и честно казано, не вярвам да си провали шанса.

Нямам нищо против да си поддържа формата, заглавието на статията ме подразни...

Напълно съгласен.Наистина,има футбол в него...ама докато спре,да се прави на леке и се докаже като вратар...дотогава,болшинството ще са срещу него.Баща му на неговите години,беше несменяем в Левски-Спартак(тогава) и националния,а Ники Михайлов с нищо не защитава претенциите си и с нищо не се е доказал.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 май 2010 15:24

Влизайки в сайта на гонг не знам какво очаквате... За първи път от много време насам, "юнак" минал през Левски става шампион някъде - Е КАК НЯМА ДА ГО ОТРАЗЯТ. Тук иде реч за елемантарно избиване на комплекс за малоценност. Не се получи с Гошо Христов, не се получи с Митко Иванков, а ДРУГИ НЯМА. Та в тази връзка аз лично не виждам нищо ново и неочаквано. По-скоро би ме озадачила обратна реакция, но като предвидим и шаблонен сайт не ме опровергаха, аз даже не съм се пробвал да отворя това заглавие...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 май 2010 19:48

viroglav написа:... А може и за шофьор на клубния автобус да са го взели , все пак е син на легендарния вратар на европейския гранд Рединг ...

Този вратар случайно беше и капитан на четвъртите в света през 1994 год., жалък, злонамерен и комплексиран дрисльо! :evil: :evil: :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - Свят”