Александър Коларов и другите таланти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

foryoubitch
Контакти:

Александър Коларов и другите таланти

Мнениеот foryoubitch » 14 май 2010 22:49

Аз съм Сърбин и се чудя вие българите имате големи таланти защо не можете да се развият
Александър Коларов -майка -българка -баща -българин - ще играе на световното ;)
Вярвам че имамте много таланти защо не се развиват, отговорете ми извинявайте ,ако има грешки правопис :oops:

urkoto

Re: Александър Коларов и другите таланти

Мнениеот urkoto » 14 май 2010 23:02

Щото има шуробаджанащина и некадърност в школите, клубовете, БФС и спортната политика на правителствата в последните години като цяло.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 14 май 2010 23:17

Защото футбола се управлява на всички нива от хора, които не са на нивото даже на средния запалянко, като познания. А тези пък, които знаят за какво става въпрос се интересуват само от пари, алкохол, наркотици, хазарт или жени и са оставили спорта в миналото си.

Другия момент е, че вместо да надграждаме над създаденото и да се учим от грешките си, ние правим точно обратното - повтаряме постоянно едни и същи грешки и рушим изграденото.

А третото е, че може би просто не сме способни за момента да направим нужните изводи и да работим в правилната посока. Затова и ще си носим последствията.

Иначе, успех на Световното! Ние ще гледаме по телевизията.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 15 май 2010 00:05

Какво какво Коларов е българин ли?
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 май 2010 12:59

foryoubitch написа:Аз съм Сърбин и се чудя вие българите имате големи таланти защо не можете да се развият
Александър Коларов -майка -българка -баща -българин - ще играе на световното ;)
Вярвам че имамте много таланти защо не се развиват, отговорете ми извинявайте ,ако има грешки правопис :oops:

Наистина ли Коларов е българин?Това не го знаех,ако е така,толкова по-зле,че не играе за нас :( Колкото до разликата между вашите и нашите таланти,тя се изразява главно в това,че вашите са много по-добре котирани в Европа и от малки заиграват на Запад,а нашите се изграждат като футболисти във футболната ни джунгла...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

foryoubitch
Контакти:

Мнениеот foryoubitch » 15 май 2010 13:13

pas написа:Защото футбола се управлява на всички нива от хора, които не са на нивото даже на средния запалянко, като познания. А тези пък, които знаят за какво става въпрос се интересуват само от пари, алкохол, наркотици, хазарт или жени и са оставили спорта в миналото си.

Другия момент е, че вместо да надграждаме над създаденото и да се учим от грешките си, ние правим точно обратното - повтаряме постоянно едни и същи грешки и рушим изграденото.

А третото е, че може би просто не сме способни за момента да направим нужните изводи и да работим в правилната посока. Затова и ще си носим последствията.

Иначе, успех на Световното! Ние ще гледаме по телевизията.

Успех и на вас за Евро 2012 и септември да биете Англия и Благодаря ви за отговорите, иначе Коларов майка му и баща му са работили в Београд и малкия взема гражданство и играе в
Звезда

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 май 2010 14:49

Gonzo0009 написа:Какво какво Коларов е българин ли?

И аз не го знаех.Това е изумително.
Само Черно море.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 май 2010 16:05

Това какво значение има. Родителите му са българи, но той е роден в Сърбия, там е израснал, там е започнал да тренира футбол, там е почнала кариерата му, така че тюхкането в момента от типа как може да не го викат е крайно излишно в момента.
Изображение

Върни се в “Национален отбор”