Лятна подготовка на ЦСКА за сезон 2010/11
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Лятна подготовка на ЦСКА за сезон 2010/11
Нека тук коментираме всичко свързано с лятната подготовка на ЦСКА за сезон 2010/11. Подготвителни лагери, контролни мачове и т.н. 

Re: Лятна подготовка на ЦСКА за сезон 2010/11
[center]ЦСКА обяви плана си за лятната подготовка[/center]
От ЦСКА обявиха плановете си за лятната подготовка на отбора на днешната пресконференция, на която беше представен и новия треньор на "армейците" Павел Дочев. "Червените" ще се съберат след лятната пауза на 14 юни, след което ще прекарат една седмица в София, където ще бъдат направени всички необходими изследвания на футболистите.
След това е предвиден едноседмичен лагер в България, най-вероятно в Боровец, който обаче още не е потвърден. Следващата фаза от подготовката ще се проведе в чужбина, където играчите ще се готвят две седмици и ще изиграят шест контролни мача. В България пък възпитаниците на Павел Дочев ще направят три контроли.
http://football.sportal.bg/news.php?news=237301
[center]ЦСКА урежда мач с Борусия Д[/center]
От вчера ЦСКА урежда лагер в Германия. Спортно-техническото ръководство на "червените" вече изпрати предложение за контрола с Борусия (Дортмунд) в началото на юли.
"Има гляма вероятност да отидем на подготовка там и да отседнем в областта Рур. Искаме да играем с Борусия, а Фортуна (Дюселдорф) предложи да излезе срещу нас. Трябва обаче да уточним датите", обяви Емил Костадинов.
http://football.sportal.bg/news.php?id=237615
Ако двете контроли станат ще е чудесно. За Дортмунд няма какво да говорим. А Дюселдорф почи през целия сезон във Втора бундеслига бяха 3-ти което има даваше право да играят с Нюрнберг бараж да влизат, но накрая Аугсбург ги измести. Иначе трябва да отбележа, че имат страхотен стадион.

Програмата още не е готова, затова да не избързваме с коментарите. Дочев иска 9 мача, от които два на В.Левски. Дано германския кондиционен спец ги научи на нещо ново нашите играчи.
mironi88 написа:Ако двете контроли станат ще е чудесно. За Дортмунд няма какво да говорим. А Дюселдорф почи през целия сезон във Втора бундеслига бяха 3-ти което има даваше право да играят с Нюрнберг бараж да влизат, но накрая Аугсбург ги измести. Иначе трябва да отбележа, че имат страхотен стадион.
Обратно беше. Аугсбург беше трети почти през целия сезон - и си остана там. Но и четвъртото място е отлично постижение за новак, какъвто все пак беше Фортуна.
redpride написа:Програмата още не е готова, затова да не избързваме с коментарите. Дочев иска 9 мача, от които два на В.Левски. Дано германския кондиционен спец ги научи на нещо ново нашите играчи.
Не очакаквай кондиционният спец да промени играчите за 1 месец. Трябва поне 1 година за чувствителна промяна.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- TPAKTOP
- Контакти:
Не знам не ме итересува с кого ше играят контроли а как ще се представят на есен. Искам да ги подготвят много добре физически и тактически. Искам да играят като Барса 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Подготовката е още неясна, но какво от това. Видяхте, че с Андоне мачкахме всики наред, а после дупка. Никой не може да ми каже, че футболисти, вкарващи по 5-6 гола на мач изведнъж ще забравят как се прави. Защитата играеше перфектно, но какво стана после трагедия. Не знам, колко пари са взети за Ивановците от Алания, но този ход разби отбора. Къде го има това два дни преди да започне сезона изчезват най-креативния ти футболист и защитника налаган цял подготвителен период. Да не говорим за Митревски и Панко, играеха добре, но изведнъж формата им отиде по-дяволите. Тука има нещо друго, което не е свързано с играта!
TPAKTOP написа:Не знам не ме итересува с кого ше играят контроли а как ще се представят на есен. Искам да ги подготвят много добре физически и тактически. Искам да играят като Барса
Нали