Шампион на Холандия почва тренировки с Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Dexter
Контакти:

Re: Шампион на Холандия почва тренировки с Левски

Мнениеот Dexter » 15 май 2010 09:34

Ами това заглавие : Локо Пловдив не одобрил Меси на проби
http://www.sportal.bg/news.php?news=237078
А относно Ники Михайлов ... аз лично много ще се радвам да му гледам изцепките :mrgreen:
Последна промяна от Dexter на 15 май 2010 14:13, променено общо 1 път.
Какво е морето - СИНЬО , какво е небето СИНЬО , какви са ти венците - СИНИ --> ДА Е?А МАЙКА ТИ МАНГАЛ !

Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 май 2010 09:55

какви изцепки бре? шампион е на холандия...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 15 май 2010 10:38

Нали затова им плащат - да пишат гръмки заглавия.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 май 2010 11:13

Бижутера написа:какви изцепки бре? шампион е на холандия...

Е,само на книга се води. 0 минути в Ередивизие,1 мач и половина в ШЛ(една спасена дузпа,браво за това)и за Купата на Холандия 1 или 2 мача.Е...и аз искам,да съм на мястото му. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
M.V.B.

Мнениеот M.V.B. » 15 май 2010 11:22

f140 написа:една тема за българската спортна журналистика...
За съжаление цъкнах върху линка със заглавието посочено по-горе и пред мен ненадейно изскочи "остроумната" физиономия на ники михайлов. Нямам думи (или поне не цензурни) да опиша чувството което породи у мен тази снимка и факта, че бях "прецакан" да цъкна върхо този линк. Личното за мен подобни техники са хитър трик на някои смехотворни жълти вестници да припечелят още 50ст. Но това което ме интересува е ..какво мислите вие...и смятате ли, че уважаващ себе си спортен сайт (не жълт ежедневник) повече печели или повече губи от факта че 1000 повече души ще цъкнат върху линк с подобно заглавие, но след това ще им иде да не влизат никога повече в този сайт? :x

Е , и ?
Заглавието е много майтапчийско ;)
Ти какво очакваше да пише , че Бошкер идва в Левски да тренира ли ?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 май 2010 11:26

Къде пък точно видяхте майтап? Нищо шеговито няма, напълно сериозно си е заглавието. Журналистиката до толкова е пропаднала, че е готова на всичко, за някой клик в повече. 1000 клика тук, 1000 там, долу брояча се върти като луд, 10 стотинки на клик от банер, ае честито...
Къде е майтапа?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 май 2010 11:49

факт е, че заглавието абсолютно отговаря на истината...кво се бунтувате не знам :mrgreen:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 май 2010 12:28

Бижутера написа:факт е, че заглавието абсолютно отговаря на истината...кво се бунтувате не знам :mrgreen:

При криза на футболисти в Левски, всеки фен на отбора тайно се надява да се появи новина, че някой идва на проби в Левски, а когато е подобно заглавието преди да отвори статията на левскара му е трепнало нещо под лъжичката, отваря и остава разочарова, ей това му е на заглавието ;)
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 15 май 2010 13:50

Ники Михайлов работи в шампиона на Холандия - факт ... Не е ясна обаче длъжноста му. Може и хигиенист да е , може и обувките да лъска. По професия е вратар , поне според баща му ... А може и за шофьор на клубния автобус да са го взели , все пак е син на легендарния вратар на европейския гранд Рединг ... или пък , когато ни се падне да играем квалификация с националния тим на Холандия , шефа на БФС вече - Борислав Михайлов издава заповед - нагъзете се ... В Ливърпул никой не го беше чувал , но офертата за привличането му и вписването във визитката му , че е бил футболист на Ливърпул ще струва на България много ... Ето затова май Бербо си тръгна от националния. 8-)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 май 2010 14:12

viroglav написа:Ники Михайлов работи в шампиона на Холандия - факт ... Не е ясна обаче длъжноста му. Може и хигиенист да е , може и обувките да лъска. По професия е вратар , поне според баща му ... А може и за шофьор на клубния автобус да са го взели , все пак е син на легендарния вратар на европейския гранд Рединг ... или пък , когато ни се падне да играем квалификация с националния тим на Холандия , шефа на БФС вече - Борислав Михайлов издава заповед - нагъзете се ... В Ливърпул никой не го беше чувал , но офертата за привличането му и вписването във визитката му , че е бил футболист на Ливърпул ще струва на България много ... Ето затова май Бербо си тръгна от националния. 8-)

И особено Иванков.Защото,трябва да има приемственост,за младите...в случая Татьовото. ;)
Само Черно море.

Върни се в “Футбол - Свят”