Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2

Мнениеот Lyubooo » 14 май 2010 21:01

евала на Спортал за статията!
точно и ясно е уцелила за какво иде реч и поради какво е продиктувано отказването на Бербатов!
кога ли и ГОНГ ще почнат да пишат такива качествени анализи!
Бербатов наистина гледа много отгоре на нещата и затова много фенове, които са долу в ниското, говорят глупости сега, неразбирайки ИСТИНАТА за действията му!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот Lyubooo » 14 май 2010 21:14

moonlight написа:П.С. Аз си имам собствена теория за отказа му. Смятам, че отказа му е заради предстоящите мачове Англия-България. Когато дойдат , със сигурност , всички ще гледаме към него. И ние, и те. Ако играе слабо за нас, ние ще му теглим по една( за кой ли път), а ако играе силно - това ще е краят на кариерата му в Юнайтед. Всички знаем колко "националистично " са настроени англичаните. Никой няма да го търпи , след като им е вкарал 1-2 гола :roll:

абе и аз си помислих по тая теория, ама ние сме толкова слаби, че едва ли има някаква вероятност да е вярна! за справка можеш да сравниш в последните квалификации мачовете ни с Италия! За да им вкара 1-2 гола, то явно преди това те са вкарали 4-5 и са спряли да играят! Така че на Англия не им пука дали Бербо ке играе или ке се разхождеа някъде другаде!

Точно изброяването на всякакви причини за напускането му, подсказва, че той неиска нарочно да спомене истинската такава! Все пак някои медии се събудиха и я надушиха (спортал)макар и след 24 часа! Сега въпроса е дали и другите ще последват примера му или ще останат да слугуват на продажното БФС!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 14 май 2010 21:57

ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ И ТОГАВА МИ РАЗПРАВЯЙТЕ КОЙ Е МИШКАР, ЛИГЛЬО И СТРАХЛИВЕЦ !
http://football.sportal.bg/news.php?news=237515

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 14 май 2010 22:00

Lyubooo написа:евала на Спортал за статията!
точно и ясно е уцелила за какво иде реч и поради какво е продиктувано отказването на Бербатов!
кога ли и ГОНГ ще почнат да пишат такива качествени анализи!
Бербатов наистина гледа много отгоре на нещата и затова много фенове, които са долу в ниското, говорят глупости сега, неразбирайки ИСТИНАТА за действията му!

+1

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 14 май 2010 22:31

Аз го подкрепям в решението му. Може би е осъзнал, че няма какво да даде, и е казал "Дотук". Колко хора биха го направили?
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 май 2010 22:52

Aко трябва да обобщим настроенията на феновете с музика :
Една крайна част , която отдавна искаше да се махне казва - [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tojlNX3zBKg[/youtube]
Тези , които харесват Берба и не смятат , че е предател и му желаят успех вън от национала - [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uugFndCyMgA[/youtube]
Третите , разочарованите от кумира си - [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dV5MhaB4G9A[/youtube]
Четвъртите , които не искат да си тръгва от националния и за които Берба продължава да е идол - [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ekfVBLWKkfo[/youtube]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

RedDream
Контакти:

Мнениеот RedDream » 14 май 2010 23:09

ndrangheta написа:Аз го подкрепям в решението му. Може би е осъзнал, че няма какво да даде, и е казал "Дотук". Колко хора биха го направили?

Ходи го обясни на Бай Ганя!!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 14 май 2010 23:09

Аз бих му казал това!

RedDream
Контакти:

Мнениеот RedDream » 14 май 2010 23:10

Rodn1 написа:
Аз бих му казал това!

Споко медицината един ден ще може да ти помогне!!!!!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 14 май 2010 23:16

Айде без квалификации...

Върни се в “Архив”