Viktor4o_Rs написа:moonlight написа: Аз си имам собствена теория за отказа му. Смятам, че отказа му е заради предстоящите мачове Англия-България. Когато дойдат , със сигурност , всички ще гледаме към него. И ние, и те. Ако играе слабо за нас, ние ще му теглим по една( за кой ли път), а ако играе силно - това ще е краят на кариерата му в Юнайтед. Всички знаем колко "националистично " са настроени англичаните. Никой няма да го търпи , след като им е вкарал 1-2 гола
Съгласен съм с всичко освен с националистичните лоши англичани , които ще причинят края на кариерата му в Юнайтед , напротив така ще спечели повече уважение , англичаните ценят мъжката игра и борбеността
Аз се сещам за едно изпълнение на Кристиано Роналдо срещу англичаните на последното световно - то не беше особено мъжко или борбено, ама пък беше фатално за тях. Да не мислите, че след това са го търпяли в Юнайтед още три години - не, разбира се! Тогава Англичаните са потърсили помощта на Сатаната, който ги насочел към съюз с Извънземните от Една Много Развита Цивилизация, с която ги е свързал един четворен агент на ЦРУ, МОСАД, КГБ и Сикрет Сървис. Извънземните са образували кръг във времето, така че следващите три години да бъдат преди предишната, така че Роналдо все пак да направи кариера във футбола. Ама за целта се е наложило Фъргюсън и КР да продадат душите си на Дявола. Бербатов добре знае, че Съра е вече изтъргуван, така че повторение на сделката е невъзможно и затова е принуден да се откаже от националния отбор.