Съотборник на Адебайор на проби в Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Съотборник на Адебайор на проби в Черно море

Мнениеот venitos » 13 май 2010 08:59

http://en.wikipedia.org/wiki/Kwami_Kacla_Eninful
http://www.transfermarkt.co.uk/en/kwami ... 45339.html
Защитник - дефанзивен халф!! :shock: Щом играе с ляв крак може да го пробваме за ляв бек :)
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Re: Съотборник на Адебайор на проби в Черно море

Мнениеот Qu1cky » 13 май 2010 09:30

и брата на Mеси е бил на проби в Локото ама като е та*ак кво да се прай
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 май 2010 11:56

Като ляв бек викаш.... не знам.... нали Танко Дяков не си беше подновил договора?! Надявам се това да не значи, че ще напуска ..щото много му се кефя на Танка :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 13 май 2010 12:09

това е хубава новина но от една страна нее Това може да рече заместник на Танко което е много лошо един от добрите защитници в черно море даже бих казах 2ри най добър в черно море кво да кажа освен да помисли и да подпише а не да го спрягат в цска,левски и т.н Дано остане в Черно Море.Напред Моряци!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 май 2010 14:48

Ае стига и вие целия отбор не си бил подновил договора, първо Борносузов, после Адемар, Домакинов сега и Танко Дяков, точно Танка ако напусне ще е в чужбина, в България ще играе само за Черно море, това го е казал на част от феновете и също, че бил станал фен на Черно море 8-) така че няма да ходи нито в ''Левски'', нито в ЦСКА
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 13 май 2010 16:51

Дано си прав ами защо не подписва тва на всички е чудно но немога да си разбера :( .Айде неделя сички на Тича :)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 май 2010 08:35

Почти всичките ни играчи са моряци,вкл и Танка.Та той е един от най-зелените в отбора ни.Доказвал го е.Никога няма да отиде в шопско,но аз му пожелавам чужбина.Първо-за защитник като него,твърдата му игра и т.н. - тъпите БГ съдии го провалят.Той ще е голям играч в Русия и си мисля,че менаджерите гледали мача с Левски точно Танка са си набелязали.Ако излезе навън най-после онзи каун псевдо-треньор и даскал по физическо дето се води селекционер на Национала може да реши да го извика и се справ глупостите в защитата на държавния отбор.Естествено не искам Танка да ни напуска,защото според мен той и Сашко са най-добрата двойка централни защитници,освен всичкото и много добре сработени.Мисля си обаче,че далеч по-опасно и фатално би било заминаването на Сашко,просто защото е доста бърз,отличен в позиционирането,перфектен в шпагатите и изобщо преценките на ключови ситуации което го прави по-важната фигура в защитата и покривача на всички допуснати грешки.Не знам за оня Енифул,но Домакина не е лош защитник и се справя не по-лошо от Дяков.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 14 май 2010 12:46

Както винаги точен,стрелецо.Всички на Тича ще съжаляваме за Танка.Но му пожелавам едно по добро бъдеще,надявайки се да остане със зелено сърце и да не ни остави заради някой шопски отбор,а да заиграе навън.Русия,Британия,Германия...все места където харесват такива като него и където би играл с успех.Сашко и Домакина ще бъдат новата двойка,освен ако този национал на Того не се окаже находка.Въпроса е какво ще правим без халфове и нападатели.Там където видимо издишахме този сезон.И доктор на всяка цена.Такова чудо не съм виждал НИКОГА във Варна.А ляв бек?Търсете такова животно,защото в нашия зоопарк нямаме. :evil:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 14 май 2010 19:59

Veso1913 написа:Както винаги точен,стрелецо.Всички на Тича ще съжаляваме за Танка.Но му пожелавам едно по добро бъдеще,надявайки се да остане със зелено сърце и да не ни остави заради някой шопски отбор,а да заиграе навън.Русия,Британия,Германия...все места където харесват такива като него и където би играл с успех.Сашко и Домакина ще бъдат новата двойка,освен ако този национал на Того не се окаже находка.Въпроса е какво ще правим без халфове и нападатели.Там където видимо издишахме този сезон.И доктор на всяка цена.Такова чудо не съм виждал НИКОГА във Варна.А ляв бек?Търсете такова животно,защото в нашия зоопарк нямаме. :evil:

Домакина го спрягат за говеждия отбор.Нищо чудно да ни остави,той никога не е бил истински моряк

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 16 май 2010 20:41

Ебахти сладура пълен пич дано го вземат ще ги плаши със готината прическа !

Върни се в “Черно море”