Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот SkArY_9 » 14 май 2010 19:43

bulgaria/viewtopic.php?f=55&t=47425

Стенли, ще свързваме ли темите :)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 14 май 2010 22:05

SkArY_9 написа:http://forum.gong.bg/bulgaria/viewtopic.php?f=55&t=47425

Стенли, ще свързваме ли темите :)

Нека постои поне до края на вечерта... може да си върви някаква дискусия все още там...
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 14 май 2010 23:22

Добре, няма проблем :)

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 15 май 2010 19:05

Стенли, позволих си да критикувам сайта на Гонг с ника си msm в темата за Бербатов, относно пуснатата статия на сайта, за това че в.Таймс е написал "Бербатов става съотборник на Димитър Иванков?". Порових се доста във интернет изданието на Таймс и никъде не намерих подобна информация. Моля те, ако имаш някаква представа от къде е взета ( линк или нещо друго) да ми кажеш, за да не се излагам. Може и на скайп за да не е реклама ;) .
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 16 май 2010 12:25

Не съм го писала аз, но го намерих >>> http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 127162.ece

Разбира се, едва ли някой вярва, че ще отиде в Бурса, но в интерес на истината го пише, погледни последния абзац.

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 16 май 2010 13:48

stenly написа:Не съм го писала аз, но го намерих >>> http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 127162.ece

Разбира се, едва ли някой вярва, че ще отиде в Бурса, но в интерес на истината го пише, погледни последния абзац.

ОК, благодаря ти! Но все пак , не смяташ ли, че доста е преувеличено ( да не кажа измислено) в статията? Сравни моля ти се, първото, втората част от предпоследното и последното изречения, с посочения абзац и кажи, къде пише такова нещо?
Съжалявам, че изобщо говорим за това, но покрай напускането на Митко, привържениците му (какъвто съм и аз) са малко по-чувствителни, след многото хули и обиди по-негов адрес, както и поднасянето, точно сега на леко лъжлива информация.
Това, че никой няма да повярва, че ще отиде в Бурса си е точно така ( и защо трябва да се натяква), но интерес може да има от всякакви отбори. Което не означава, че трябва винаги да се изтъква "слаба форма", "лош сезон", "провалена кариера" или нещо подобно.
Отново ще кажа: - Извинявам се и съжалявам, че пиша това, но няма кой друг да попитам.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 16 май 2010 16:46

Ти добре, че пишеш, ама не съм аз човекът, който ще отвърне на спора, защото също симпатизирам на Бербатов ;)
Не бива да се хващаш за всяка дума. Факт е, че в новината пише за интерес на Бурса, а и да не говорим, че го имаше в някакъв турски вестник...
Това, че медиите предават и превеждат слухове и спекулации е съвсем различна тема. Не знам защо никой не каза нито дума, когато пишехме за Бербатов в момента, в който Тотнъм се готвеше да го продаде и имаше информации, че може да отиде в Челси. Това също беше мега-измислено, но никой не каза нито дума...

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 17 май 2010 08:29

Както и да е! Приключваме по тоя въпрос. Живота продължава, а ние си имаме и други задачи. А, Бербатов ще се оправи, както го е правел и до сега.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 17 май 2010 17:42

Препоръчвам ти интервюто в 24 часа днес с Бербатов, ако не си го чел. Утре ще има и продължение.
Точка слагам и аз по темата.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 май 2010 18:07

Днеска закачи двете теми за селекцията. Мисля, че така е по-добре отколкото ако е само една, става голям хаос. Скоро мисля да пусна и една за ЕКТ, ама чак когато са ясни всички възможни съперници. Чудя се дали да слагам една обща и за новия тренер.

А, още нещо. Моят "любимец" isengard явно се е завърнал :x
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Модератори”