Екипи на Левски за сезон 2010/2011 година
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Предполагаемите екипи за новия сезон!
Интересно ми е резервните дали ще са пак такива само,че жълти ?
Blue Heart
- Бижутера
- Контакти:
Campione! написа:Интересно ми е резервните дали ще са пак такива само,че жълти ?
със сигурност....при избора Гонзо е държал да няма много елементи, което е добре

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Секна ли ви ентусиазма.Само ще ви кажа,че и анцуга е стандартен модел-целия е черен като V-образните линии са бели.Та това горнище е само преработено стандартно,а не някакво уникално и май струваше около 150лв някъде.
България !!!!
Бахти гадните екипи ! Тия на Uhlsport са по-яки ! Само горнището на Nike е добро... 

Re: Левски с Nike- едно ново начало!
Captain Stottlemeyer написа:crap написа:Екипите ще са поне 120-30 кинта
Аз също съм в Елмек![]()
![]()
![]()
И не се надявайте да са нещо специално
Eкипите и цената им ме интересуват долу-горе колкото ланският сняг!Важното е, да не са червени!
Много по-важно е, какви пари ще дойдат по сметката на "Левски", защото се говори за спонсорство, а "Найк" не са коя да е фирма!
ХАХАХАХ! Екипите ви са СУПЕР смешни! Остана да видим и колко ще струват.
Пък и не съм сигурен колко са Найк, все пак това е Елмек Спорт

YA GUNNERS YA
Не са хубави екипите,никакъв дизайн.Ама без пари толкова.Батков няма пари дори за хубави екипи.Дано да ги променят до началото на следващия сезон,ама е малко вероятно.
Сега прочетох, че Гонзо сам бил избрал екипите.
Ами аз ще му кажа на Гонзо, че даже и едни екипи не може да избере като хората и въобще не му пука, как ще изглеждат футболистите му като застанат дори до отбори от Азербайджан.
Дано по-бързо идва новият треньор.
Ами аз ще му кажа на Гонзо, че даже и едни екипи не може да избере като хората и въобще не му пука, как ще изглеждат футболистите му като застанат дори до отбори от Азербайджан.
Дано по-бързо идва новият треньор.

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Гонзо нито вкус,нито въображение има.Ами да беше избрал някой потници за екипи.Това са най-обикновенни екипи за тренировка,ама не и за професионален отбор,нито за официални мачове.
- Neron
- Контакти:
Ами екипите са доста семпли и изчистени изцяло класически модел.Нямат нищо общо с тия на Манчестъра и Арсенал примерно можеше да се дабави малко бяло по тях и гащите ако са изцяло сини Йовов както е пълничък ще прилича на син облак на терена.
[offtopic]А Гонзо не каза ли че след 10ти май ще е ясен новия треньор или пак ще стане както миналия път като каза същото?[/offtopic]
[offtopic]А Гонзо не каза ли че след 10ти май ще е ясен новия треньор или пак ще стане както миналия път като каза същото?[/offtopic]
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
Добри са си екипчетата,но все си мисля,че ако бяха,като на Барса примерно,щеше да е още по-трепач работата.Имам предвид следното-основният син цвят,но вместо червените линии на Барселона,нашите да са бели,сини гащета и сини чорапи и работата заспиваше...Но Барса,Интер,Манчестър,Арсенал играят може би с най-най- доброто,което произвежда фирмата и за нас нямаше да са абсолютно безплатни.В условията на криза,какво може да се желае повече-само победи от любимия "Левски", добра игра и радост за Негово Величество Фена