Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2
Меси и Роналдо имат характер и дух и носят на гърба отборите , в които играят , сравнението им с Бербатов е смешно просто
Те двамата носят отбора , а при нас отбора играе за Бербо и когато той не показва нищо , сме адски предсказуеми ...

-
- Контакти:
[offtopic]samo 1 shte kaja EVALA NA BERBATOV ,kraino vreme beshe da osuznae che tuk neshtata nqma da stanat nikoga s tova upravlenie .Da gi vidq sega na razni Lechkovci , i na drugi ot tipa koi shte im bude vinoven ,kato nashiq mil nacionalen otbor ne moje da se dviji po terena ....................................... OCHAKVAI TE SKORO SUSHTOTO OT MARTO I STILIAN .[/offtopic]
Пиши на кирилица!!!
Пиши на кирилица!!!
- metodito
- Контакти:
Как ще е overqualified като е капитан на отбора или на бизнес ниво би бил мениджър екип, така да се каже. Не можеш да слагаш личните си над националните интереси. Тоест можеш, де. Много от нас сигурно биха го направили, но и заради това не сме в националния отбор. Казийски например, ако може да се направи паралел е с класи над Бербатов като спортист. И във волейболния ни отбор има играчи, които са под неговото ниво. Е, и? Някой да е чул нещо да каже. Всичко е до манталитета на човека и професионалните му качества. За Топалов, няма нужда да споменавам. Той е от друга галактика. Втори в света!!! Бербатов е най-добрият играещ български футболист в момента. Но само това. Според мен оттук нататък, той тръгна надолу. На Запад гледат с лошо око на футболисти, отказали се от националните си отбори, а практиката доказва, че такива играчи претърпяват спад във формата си след отказването си. Ще видим...
Не беше честно спрямо редовия фен. Журналите бяха тези, които се бъзикаха с него, а не ние. Жалко за него. Българският национален отбор ще го има много след Бербатов, Мъри, Боби, след мен и след вас. Истината е, че по-безхарактерно поколение като тяхното отдавна е нямало.
А искам да питам кой според вас е виновен за отказа на Бербатов:
1) Боби
2) Мъри и Наско
3) Журналистчетата
4) Ние, обикновените фенове
1) Боби - заради безхарактерността си и непукизма към ставащото във футбола ни и огромната му некомпетентност.
2) Мъри и Наско, заради това, че не казаха нищо два месеца и заради много други неща.
3) Журналистите - които пействат от парцала Сън и заради червено-сините им пристрастия с които се опитват да манипулират мнението на хората.
4) ... или пък ние, които продължаваме да се заблуждаваме, че става въпрос за спорт и игра и вярваме на тея хора.
П.С. ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОЧЕТЕ ТОПАЛОВ, ЖУРНАЛИ СМЕШНИ???
Не беше честно спрямо редовия фен. Журналите бяха тези, които се бъзикаха с него, а не ние. Жалко за него. Българският национален отбор ще го има много след Бербатов, Мъри, Боби, след мен и след вас. Истината е, че по-безхарактерно поколение като тяхното отдавна е нямало.
А искам да питам кой според вас е виновен за отказа на Бербатов:
1) Боби
2) Мъри и Наско
3) Журналистчетата
4) Ние, обикновените фенове
1) Боби - заради безхарактерността си и непукизма към ставащото във футбола ни и огромната му некомпетентност.
2) Мъри и Наско, заради това, че не казаха нищо два месеца и заради много други неща.
3) Журналистите - които пействат от парцала Сън и заради червено-сините им пристрастия с които се опитват да манипулират мнението на хората.
4) ... или пък ние, които продължаваме да се заблуждаваме, че става въпрос за спорт и игра и вярваме на тея хора.
П.С. ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОЧЕТЕ ТОПАЛОВ, ЖУРНАЛИ СМЕШНИ???
Последна промяна от metodito на 14 май 2010 14:41, променено общо 2 пъти.
Методито, питаш кой е виновен, но за кое?
tprodanov написа:Я пак ми прочети мнението? Никъде не казвам, че е виновен, НАПИСАХ го, мамка му, че не е негова вината???
И изобщо неправи такива сравнения. И Ман Юнайтед и Барса са отбори на много високо ниво. Там един може да е по-добър от другите, но не е тази фрапантна разлика. Тук в един отбор имаме играчи за 30млн и за 30 хиляди, сещаш ли се?
И да, това пречи. Един ден ще ти се наложи да управляваш хора и ще го видиш с пълната му сила тоя проблем.
Нещо си противоречиш. Казваш , че след като той напусне, отбора ще тръгне нагоре. Това индиректно звучи, че до сега Бербатов е бил виновния. После ми обясняваш, че той няма вина. Кое е последното?
И да знаеш, че аз и в момента ръководя хора. Но поне до сега, не съм позволил на никой да поставя положението си преди работата. Т.е. работата се разпределя по-равно на всички, както и вината от не свършена такава.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Всички комплексари си изляха злобата на Бербатов, какво друго да направи ? Да го псуват, а той да играе за тях ?! Евала, че се отказа ! Дано на някои хора им дойде акъла !
- metodito
- Контакти:
tprodanov написа:Методито, питаш кой е виновен, но за кое?
За отказването на Бербатов.
msm написа:tprodanov написа:Я пак ми прочети мнението? Никъде не казвам, че е виновен, НАПИСАХ го, мамка му, че не е негова вината???
И изобщо неправи такива сравнения. И Ман Юнайтед и Барса са отбори на много високо ниво. Там един може да е по-добър от другите, но не е тази фрапантна разлика. Тук в един отбор имаме играчи за 30млн и за 30 хиляди, сещаш ли се?
И да, това пречи. Един ден ще ти се наложи да управляваш хора и ще го видиш с пълната му сила тоя проблем.
Нещо си противоречиш. Казваш , че след като той напусне, отбора ще тръгне нагоре. Това индиректно звучи, че до сега Бербатов е бил виновния. После ми обясняваш, че той няма вина. Кое е последното?
И да знаеш, че аз и в момента ръководя хора. Но поне до сега, не съм позволил на никой да поставя положението си преди работата. Т.е. работата се разпределя по-равно на всички, както и вината от не свършена такава.
Чакай сега, ако имаш връзка с някоя мацка, но не се получават нещата, това значи ли, че сте лоши? Но раздялата е добре, нали? Защо трябва да е виновен? Просто не си е на мястото, виновен е тоя, който е събрал екипа в тоя му вид.
Това с положението не го разбирам - какво положение, най-важното е работата на екипа да върви напред. Ако някой пречи за това, каквито и да са причините, трябва да бъде намерено решение.
Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Постарах се да прочета всички мнения по темата. Не съм много сигурен,че имаше смисъл, защото някои хора си знаят едно и също. Ако плюеш Бербо си комплексар, а ако го възхваляваш си цесекар. Еми, аз не съм нито едното, нито другото.
Бербо е дал достатъчно на отбора, но достатъчно е и взел от него. Ако някой каже причината за отказа ще е много добре. Той така и не я каза. Не били журналистите , не бил Мъри. И ние вече си измислихме причина- мениджърски интереси. Ами, като има такива, защо Бербо не ги каже?! Умората била! Коя умора Бербо?! От какво се измори?! Играел в Юнайтед. И мене това какво ме грее?! Като не съм фен на Юнайтед, какво да правя? Журналистите го критикували? Ами кого да критикуват? Нали той струва 30 милиона?! Нали той е капитана? Нали той е звездата?! Колко критики получи Иван Иванов за слабите си мачове?! Колко критики получи Илиян Стоянов за слабите си мачове? Колко критики получи Мъри за слабите мачове? Защо трябва да бягаш от отговорност!
П.С. Аз си имам собствена теория за отказа му. Смятам, че отказа му е заради предстоящите мачове Англия-България. Когато дойдат , със сигурност , всички ще гледаме към него. И ние, и те. Ако играе слабо за нас, ние ще му теглим по една( за кой ли път), а ако играе силно - това ще е краят на кариерата му в Юнайтед. Всички знаем колко "националистично " са настроени англичаните. Никой няма да го търпи , след като им е вкарал 1-2 гола
Бербо е дал достатъчно на отбора, но достатъчно е и взел от него. Ако някой каже причината за отказа ще е много добре. Той така и не я каза. Не били журналистите , не бил Мъри. И ние вече си измислихме причина- мениджърски интереси. Ами, като има такива, защо Бербо не ги каже?! Умората била! Коя умора Бербо?! От какво се измори?! Играел в Юнайтед. И мене това какво ме грее?! Като не съм фен на Юнайтед, какво да правя? Журналистите го критикували? Ами кого да критикуват? Нали той струва 30 милиона?! Нали той е капитана? Нали той е звездата?! Колко критики получи Иван Иванов за слабите си мачове?! Колко критики получи Илиян Стоянов за слабите си мачове? Колко критики получи Мъри за слабите мачове? Защо трябва да бягаш от отговорност!
П.С. Аз си имам собствена теория за отказа му. Смятам, че отказа му е заради предстоящите мачове Англия-България. Когато дойдат , със сигурност , всички ще гледаме към него. И ние, и те. Ако играе слабо за нас, ние ще му теглим по една( за кой ли път), а ако играе силно - това ще е краят на кариерата му в Юнайтед. Всички знаем колко "националистично " са настроени англичаните. Никой няма да го търпи , след като им е вкарал 1-2 гола

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
moonlight написа:Постарах се да прочета всички мнения по темата. Не съм много сигурен,че имаше смисъл, защото някои хора си знаят едно и също. Ако плюеш Бербо си комплексар, а ако го възхваляваш си цесекар. Еми, аз не съм нито едното, нито другото.
Съгласен съм с всичко освен с националистичните лоши англичани , които ще причинят края на кариерата му в Юнайтед , напротив така ще спечели повече уважение , англичаните ценят мъжката игра и борбеността