Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот bigbonusprize » 14 май 2010 13:16

acmilan написа:Защо да е двойно отрицанието?Аз слагам тези двама мениджъри под един знаменател и за мен те си лансират играчите в националния отбор.Особено при Данчев има един крещящ рус пример :lol:

[offtopic]Двойното отрицание е не мога да не се съглася :)[/offtopic] Иначе определено русият пример е много крещящ :) ама много...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2

Мнениеот ros » 14 май 2010 13:17

Четох, четох, стигнах до едно място и престанах... Не издържах
Не издържам на човешката простотия и глупост - явно съм слабохарактерен и ми липсват лидерски качества
Не издържам на злобата и омразата към успелите - явно съм лигльо
Не издържам и не мога да повярвам на това, че толково много, АМА НАИСТИНА ТОЛКОВО МНОГО, ЗАСЛУЖАВАМЕ ЖАЛКАТА СИ УЧАСТ ДА СМЕ ВЕЧНО В МИМАНСА.
Не издържам на лешоядното чувство на българина...
.................................................................
Сега ще кажа няколко думи за човека, който ме караше да се усмихвам, докото го гледах.
Да Мите, благодарение на теб в голяма част от мачовете си тръгвах с усмихва от стадион Васил Левси или изключвах телевизора след мач на националния отбор. Всеки избира начина по който да рамкира живота си...
Ти избра правилния, защото явно си разбрал, че в тази талибанска държава, в която е предимство това че няма значение какво правиш, стига ДА НЕ СИ УСПЯЛ В ОБЛАСТТА СИ, няма смисъл да се влагаш.
Виновен ще си, че си вкара 2, а не 3 гола
Виновен ще си, че си казал, че каляската е с три коня
Виновен ще си, че си се отказал
Виновен ще си, че не си се отказал
Виновен ще си, че ти се е родила дъщеричка
Виновен ще си, че имаш фондация за подпомагане на деца таланти
Виновен ще си, че подпомагаш 50, а не 55 деца
Виновен ще си, че не си казал реалните проблеми в отбора
Виновен ще си , ЧЕ СИ КАЗАЛ РЕАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ В ОТБОРА....

И да... Успех, Мите, Успех в Манчестър Юнайтед! Чертай още планове и ги следвай. Показал си че можеш и го правиш системно.

И ЗА ОЩЕ НЕЩО СИ ПРАВ, МИТЕ... ДОРИ И ДА ПАДАШ, ПАК НЯМА ДА СТИГНЕШ ОНЕЗИ ПОД ТЕБ. Те също го знаят
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
moje_bi
Контакти:

Мнениеот moje_bi » 14 май 2010 13:22

Значи така .. и аз ще се откажа от аватара си.
Иначе пожелавам на Бербатов успех и ще му стискап палци...
Смятам че националният отбор ще прогресира и без него.Щом без Марадона може футбола значи и без Бербатов може в националният.
Обаче с такова мислене нашто момче няма как да стане велик.
Трябва безкористно(безплатно) себераздаване.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 май 2010 13:24

tprodanov написа:Не съм убеден, че е по-вреден. И пак, що сте толкова убедени, че националния ще тръгне надолу?

Ами, нормално е пич. Погледни каква буйна младеж идва от долу, какви резултати постига и сам ще разбереш, че не ти трябва убеждение.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 13:31

msm написа:
tprodanov написа:Не съм убеден, че е по-вреден. И пак, що сте толкова убедени, че националния ще тръгне надолу?

Ами, нормално е пич. Погледни каква буйна младеж идва от долу, какви резултати постига и сам ще разбереш, че не ти трябва убеждение.

Напротив, аз съм убеден, че отбора ще играе по-добре без него. На 100%.

Ros, само да вметна, че Бербатов НЯМА фондация за подпомагане на деца. UNESCO има такава, мисля, че БЕНЕТОН беше спонсора вътре, а Бербатов е рекламно лице и взима пари за това.

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 14 май 2010 13:33

Хайде в тази тема да си говорим за футбол и футболните качества на Звезделин, а не кой в кого е влюбен и кой с кого иска да спи !
Звезделин вече се доказа като пълен некадърник в Ман.Ю. Знаете приказката за маймуната : "Колкото по-нависоко се качва, толкова повече и лъсва задника !". Звезделин попадна в клуб където се играе истински футбол и нещата се казват с истинските им имена. Резултата е трагичен. Последините му 100 мача все едно и също критика в британската преса, критики от феновете и т.н. В националния е същото. Прякора звезделин му е измислен от съотборниците и няма да повярвате точно от кои от тях !!!!! :) Нашето нападателче въведе в последните години нова мода : Нападател, който не вкарва голове. Нал помните че тоя нямаше 2 години вкаран гол за националния в официален мач. Нал помните и едва в кой мач и с кой "звезден" тим успя да се разпише :) .....
Със Звезделин националния отбор играеше постоянно с 10 човека . Сега поне ще имаме 11 и нападател, който не пропуска на празна врата или сам срещу вратаря !
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 май 2010 13:38

tprodanov написа:
Напротив, аз съм убеден, че отбора ще играе по-добре без него. На 100%.

Ros, само да вметна, че Бербатов НЯМА фондация за подпомагане на деца. UNESCO има такава, мисля, че БЕНЕТОН беше спонсора вътре, а Бербатов е рекламно лице и взима пари за това.

И на мен ми се иска да е така, но до убеденост мога да стигна, когато го видя. Но, мноого се съмнявам.
А за фондацията виж тук: http://www.dberbatov.org/ и после пиши.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 13:43

Много добре знам какво пише, много добре знам и представянето със спонсорите какво беше. То и на сайта на Левски пише, че е за половин милион.
Що се съмняваш, че отбора ще тръгне нагоре?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 14 май 2010 13:45

tprodanov , жалко е когато в стремежа си да стане оригинален, човек се излага. В момента направи точно това...
Берботов има фондация на свое име, която подпомага талантливите деца на България във всички сфери на живота - спорт, изкуство, литература... Уважавай поне социалната му дейност, като не оценяваш футболната
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 13:47

Що реши, че не оценявам футбола? За разлика от повечето хора в тоя форум и не само, аз мисля, че е изключителен футболист и страшно смотан човек. Останалите мислят точно обратното.

Върни се в “Архив”