Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2

Мнениеот Veso1913 » 14 май 2010 12:38

savatabs написа:Моето мнение е, че Бербатов постъпи много нелоялно към националния отбор, който много разчита на него.Той се отказва зарад нападките и критиките към него от страна на българите, докато в Англия се правят всякакви гаври с него по медиите, но не сме го чули да се откаже от Манчестър Юнайтед ;)

Ще ви върна към една стара като света притча.В лудницата всички луди си мислят че са наред,а луди са докторите и санитарите.Нещо такова се случва и с Митко в момента.Понеже знаем че цялата държава е лудница,извода е че които живеят в нея са луди.Само че лудите български граждани набедиха Бербатов за такъв.Бил постъпил нелоялно!?Спрямо кого?Теб,мен или журналистите с кофи помия в ръцете,вместо писалки.Нека всеки един от пишещите и четящи във форума на Гонг,независимо от сегашната си позиция относно Бербо,с ръка на сърцето кажат,как биха реагирали,ако там където работят ежедневно ги изкарват най големите некадърници,мишки и предатели.Дали биха стояли на работа или биха избягали ВЕДНАГА?Аз мисля че именно тези които не са мишки ще избягат,а точно близачите,подмазвачите,безгръбначните-с една дума нищожествата биха останали.Мъжката постъпка е да си отидеш с високо вдигната глава.С достойнство.А не през задната врата.Разбирам британската преса.Чужденец,с огромна заплата не се раздава като бегачите които една топка не могат да спрат.Но не мога да разбера нашите журналисти.Честно.Какво им е направил Бербо?Преди да напише онова нещо в блога си,не е казал нищо лошо по ничий адрес.И съм сигурен,че паралелно с написаното там,решението вече е било взето.На пресконференцията каза нещо,от което ме заболя страшно много.,,Защо бе хора?Нали сте ми сънародници?"Не знам какво изпитахте вие,но аз се развълнувах ужасно.Човек който е сам сред вълци всеки един ден/могат да го разберат хора които са си вадили хляба навън/и поне в Родината да има подкрепа,като се върне в къщи и прочете нещо на БЪЛГАРСКИ!Но НЕ!!!Отваря сайтовете на БГ език и ужас.Най-големия грешник,най-големия некадърник на света се оказва именно той.Бербатов.Който е направил за децата в нашата мила татковина много повече от всички нас които живеем тук и се плюнчим всеки ден във форумите.ГОЛЯМ ПОКЛОН БЕРБО!РЕСПЕКТ КЪМ ТОВА ТВОЕ РЕШЕНИЕ!И един съвет,ако приемаш такива от хора които не заслужават да са твои сънародници.Не се занимавай НИКОГА с футбол в България,за да не се повтори това което чувстваш в момента.В България не обичат успелите.Примери дал Бог.Вземи пример от Ицо.Не се връщай там където си роден,освен на гости.Само такка ще се излекуваш от нанесените ти рани и няма да се отворят нови такива.Успех където и да си!!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот acmilan » 14 май 2010 12:47

Rodn1 написа:
acmilan написа:Защо да е двойно отрицанието?Аз слагам тези двама мениджъри под един знаменател и за мен те си лансират играчите в националния отбор.Особено при Данчев има един крещящ рус пример :lol:

Няма да обиждаш Ваньо той е ТАлант!

Чувал съм от един приятел,че е много голям талант в Ориент 33 :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 14 май 2010 12:51

Veso1913 написа:
savatabs написа:Моето мнение е, че Бербатов постъпи много нелоялно към националния отбор, който много разчита на него.Той се отказва зарад нападките и критиките към него от страна на българите, докато в Англия се правят всякакви гаври с него по медиите, но не сме го чули да се откаже от Манчестър Юнайтед ;)

Ще ви върна към една стара като света притча.В лудницата всички луди си мислят че са наред,а луди са докторите и санитарите.Нещо такова се случва и с Митко в момента.Понеже знаем че цялата държава е лудница,извода е че които живеят в нея са луди.Само че лудите български граждани набедиха Бербатов за такъв.Бил постъпил нелоялно!?Спрямо кого?Теб,мен или журналистите с кофи помия в ръцете,вместо писалки.Нека всеки един от пишещите и четящи във форума на Гонг,независимо от сегашната си позиция относно Бербо,с ръка на сърцето кажат,как биха реагирали,ако там където работят ежедневно ги изкарват най големите некадърници,мишки и предатели.Дали биха стояли на работа или биха избягали ВЕДНАГА?Аз мисля че именно тези които не са мишки ще избягат,а точно близачите,подмазвачите,безгръбначните-с една дума нищожествата биха останали.Мъжката постъпка е да си отидеш с високо вдигната глава.С достойнство.А не през задната врата.Разбирам британската преса.Чужденец,с огромна заплата не се раздава като бегачите които една топка не могат да спрат.Но не мога да разбера нашите журналисти.Честно.Какво им е направил Бербо?Преди да напише онова нещо в блога си,не е казал нищо лошо по ничий адрес.И съм сигурен,че паралелно с написаното там,решението вече е било взето.На пресконференцията каза нещо,от което ме заболя страшно много.,,Защо бе хора?Нали сте ми сънародници?"Не знам какво изпитахте вие,но аз се развълнувах ужасно.Човек който е сам сред вълци всеки един ден/могат да го разберат хора които са си вадили хляба навън/и поне в Родината да има подкрепа,като се върне в къщи и прочете нещо на БЪЛГАРСКИ!Но НЕ!!!Отваря сайтовете на БГ език и ужас.Най-големия грешник,най-големия некадърник на света се оказва именно той.Бербатов.Който е направил за децата в нашата мила татковина много повече от всички нас които живеем тук и се плюнчим всеки ден във форумите.ГОЛЯМ ПОКЛОН БЕРБО!РЕСПЕКТ КЪМ ТОВА ТВОЕ РЕШЕНИЕ!И един съвет,ако приемаш такива от хора които не заслужават да са твои сънародници.Не се занимавай НИКОГА с футбол в България,за да не се повтори това което чувстваш в момента.В България не обичат успелите.Примери дал Бог.Вземи пример от Ицо.Не се връщай там където си роден,освен на гости.Само такка ще се излекуваш от нанесените ти рани и няма да се отворят нови такива.Успех където и да си!!!

Така е, но колко биха те разбрали?! Не сме дорасли за такива мисли. Видно е на където и да се обърнеш!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 12:52

PFC Litex написа:
tprodanov написа:Не съм убеден, че е по-вреден. И пак, що сте толкова убедени, че националния ще тръгне надолу?

Виждам, че те гложде да напиша мнението си за националния :)
Според мен националния ще заиграе без него като колектив, защото в момента колектив няма, а сега след тези промени ще се случи.

Гърция стана европейски шампион без нито една звезда в отбора си, но за сметка на това имаше страхотен колектив - футбола не е индивидуална игра.

Не ме глождеше, но пък добре се получи. Общо взето, с леки корекции мисля същото. Бербатов постъпи добре за всички, независимо от подбудите му.

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 14 май 2010 12:52

Интересно е всъщност как всички големи, ама наистина големи БГ играчи, се изпокараха с медиите. Нарочно казвам само медиите, защото мисля че от тях основно излиза цялата помия и те добре манупилират мението на хората.
Ицата ги псува и бие при всяка възможност, Пената и супата си влезе в БГ речника даже имаше предложение на малки вратички да играят, Марто ги нарече нещо от рода на антиБългари, Стенли въобще не им говори, Бербатов както сам каза държи дистанция. Май само Балъка няма конфронтации........засега.
Ето това е един голям повод за размисли също.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 14 май 2010 12:59

Четох, четох, стигнах до едно място и престанах... Не издържах
Не издържам на човешката простотия и глупос - явно съм слабохарактерен и ми липсват лидерски качества
Не издържам на злобата и омразата към успелите - явно съм лигльо
Не издържам и не мога да повярвам на това, че толково много, АМА НАИСТИНА ТОЛКОВО МНОГО, ЗАСЛУЖАВАМЕ ЖАЛКАТА СИ УЧАСТ ДА СМЕ ВЕЧНО В МИМАНСА.
Не издържам на лешоядното чувство на българина...
.................................................................
Сега ще кажа няколко думи за човека, който ме караше да се усмихвам, докото го гледах.
Да Мите, благодарение на теб в голяма част от мачовете си тръгвах с усмихва от стадион Васил Левси или изключвах телевизора след мач на националния отбор. Всеки избира начина по който да рамкира живота си...
Ти избра правилния, защото явно си разбрал, че в тази талибанска държава, в която е предимство това че няма значение какво правиш, стига ДА НЕ СИ УСПЯЛ В ОБЛАСТТА СИ, няма смисъл да се влагаш.
Виновен ще си, че си вкара 2, а не 3 гола
Виновен ще си, че си казал, че каляската е с три коня
Виновен ще си, че си се отказал
Виновен ще си, че не си се отказал
Виновен ще си, че ти се е родила дъщеричка
Виновен ще си, че имаш фондация за подпомагане на деца таланти
Виновен ще си, че подпомагаш 50, а не 55 деца
Виновен ще си, че не си казал реалните проблеми в отбора
Виновен ще си , ЧЕ СИ КАЗАЛ РЕАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ В ОТБОРА....

И да... Успех, Мите, Успех в Манчестър Юнайтед! Чертай още планове и ги следвай. Показал си че можеш и го правиш системно.

И ЗА ОЩЕ НЕЩО СИ ПРАВ, МИТЕ... ДОРИ И ДА ПАДАШ, ПАК НЯМА ДА СТИГНЕШ ОНЕЗИ ПОД ТЕБ. Те също го знаят
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 13:03

KRETINES написа:Интересно е всъщност как всички големи, ама наистина големи БГ играчи, се изпокараха с медиите. Нарочно казвам само медиите, защото мисля че от тях основно излиза цялата помия и те добре манупилират мението на хората.
Ицата ги псува и бие при всяка възможност, Пената и супата си влезе в БГ речника даже имаше предложение на малки вратички да играят, Марто ги нарече нещо от рода на антиБългари, Стенли въобще не им говори, Бербатов както сам каза държи дистанция. Май само Балъка няма конфронтации........засега.

Е какви размисли? Виждал ли си журналистическия какво представлява? А голяма част дори не са минали оттам? Томислав обясняваше, че е взел Ники на работа, защото на един мач псувал най-силно :shock: ?
И като допълниш, че абсолютно всички медии са под тоталния контрол на рекламните лобита, и всичко до тях се опира единствено до търсене на сензация, какво те учудва. То, не че тия неща ги няма и другаде, Сън е същата помия, но в другите страни има И нормални медии

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 май 2010 13:04

KRETINES написа:Интересно е всъщност как всички големи, ама наистина големи БГ играчи, се изпокараха с медиите. Нарочно казвам само медиите, защото мисля че от тях основно излиза цялата помия и те добре манупилират мението на хората.

Вярно е.И респект,към мнението на Весо.Подкрепям го.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 май 2010 13:08

ros написа:Четох, четох, стигнах до едно място и престанах... Не издържах
Не издържам на човешката простотия и глупос - явно съм слабохарактерен и ми липсват лидерски качества
Не издържам на злобата и омразата към успелите - явно съм лигльо
Не издържам и не мога да повярвам на това, че толково много, АМА НАИСТИНА ТОЛКОВО МНОГО, ЗАСЛУЖАВАМЕ ЖАЛКАТА СИ УЧАСТ ДА СМЕ ВЕЧНО В МИМАНСА.
Не издържам на лешоядното чувство на българина...
.................................................................
Сега ще кажа няколко думи за човека, който ме караше да се усмихвам, докото го гледах.
Да Мите, благодарение на теб в голяма част от мачовете си тръгвах с усмихва от стадион Васил Левси или изключвах телевизора след мач на националния отбор. Всеки избира начина по който да рамкира живота си...
Ти избра правилния, защото явно си разбрал, че в тази талибанска държава, в която е предимство това че няма значение какво правиш, стига ДА НЕ СИ УСПЯЛ В ОБЛАСТТА СИ, няма смисъл да се влагаш.
Виновен ще си, че си вкара 2, а не 3 гола
Виновен ще си, че си казал, че каляската е с три коня
Виновен ще си, че си се отказал
Виновен ще си, че не си се отказал
Виновен ще си, че ти се е родила дъщеричка
Виновен ще си, че имаш фондация за подпомагане на деца таланти
Виновен ще си, че подпомагаш 50, а не 55 деца
Виновен ще си, че не си казал реалните проблеми в отбора
Виновен ще си , ЧЕ СИ КАЗАЛ РЕАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ В ОТБОРА....

И да... Успех, Мите, Успех в Манчестър Юнайтед! Чертай още планове и ги следвай. Показал си че можеш и го правиш системно.

И ЗА ОЩЕ НЕЩО СИ ПРАВ, МИТЕ... ДОРИ И ДА ПАДАШ, ПАК НЯМА ДА СТИГНЕШ ОНЕЗИ ПОД ТЕБ. Те също го знаят

Свърши ли?Все си мисля,че е по-важно какво е бъдещето на националния отбор оттук нататък,а не колко велик бил Бербатов,ама айде...Иначе за някои неща си прав в иронията,но за мен той беше просто част от отбора,сега вече не е част от него и,ако не играе в мой любим отбор,щом не е национал,не ме интересува особено.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 май 2010 13:16

Ако беше се отказал Мартин Петров , щеше да ме е яд много повече , Марто и Стенли са по-незаменими, отколкото е Берба , а аз твърдя че Бербатов е много по-класен играч като футболни умения от тях , но няма техният характер и борбеност :) Марто е вкарвал на Италия , Холандия , Хърватска, 2-та му гола с Румъния - все важни голове , които натежават доста повече ; най-яркият ми спомен свързан със Стенли пък е голът му с Унгария , когато се хвърли като камикадзе и я заби във вратата , супер попадение :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Архив”