savatabs написа:Моето мнение е, че Бербатов постъпи много нелоялно към националния отбор, който много разчита на него.Той се отказва зарад нападките и критиките към него от страна на българите, докато в Англия се правят всякакви гаври с него по медиите, но не сме го чули да се откаже от Манчестър Юнайтед
Ще ви върна към една стара като света притча.В лудницата всички луди си мислят че са наред,а луди са докторите и санитарите.Нещо такова се случва и с Митко в момента.Понеже знаем че цялата държава е лудница,извода е че които живеят в нея са луди.Само че лудите български граждани набедиха Бербатов за такъв.Бил постъпил нелоялно!?Спрямо кого?Теб,мен или журналистите с кофи помия в ръцете,вместо писалки.Нека всеки един от пишещите и четящи във форума на Гонг,независимо от сегашната си позиция относно Бербо,с ръка на сърцето кажат,как биха реагирали,ако там където работят ежедневно ги изкарват най големите некадърници,мишки и предатели.Дали биха стояли на работа или биха избягали ВЕДНАГА?Аз мисля че именно тези които не са мишки ще избягат,а точно близачите,подмазвачите,безгръбначните-с една дума нищожествата биха останали.Мъжката постъпка е да си отидеш с високо вдигната глава.С достойнство.А не през задната врата.Разбирам британската преса.Чужденец,с огромна заплата не се раздава като бегачите които една топка не могат да спрат.Но не мога да разбера нашите журналисти.Честно.Какво им е направил Бербо?Преди да напише онова нещо в блога си,не е казал нищо лошо по ничий адрес.И съм сигурен,че паралелно с написаното там,решението вече е било взето.На пресконференцията каза нещо,от което ме заболя страшно много.,,Защо бе хора?Нали сте ми сънародници?"Не знам какво изпитахте вие,но аз се развълнувах ужасно.Човек който е сам сред вълци всеки един ден/могат да го разберат хора които са си вадили хляба навън/и поне в Родината да има подкрепа,като се върне в къщи и прочете нещо на БЪЛГАРСКИ!Но НЕ!!!Отваря сайтовете на БГ език и ужас.Най-големия грешник,най-големия некадърник на света се оказва именно той.Бербатов.Който е направил за децата в нашата мила татковина много повече от всички нас които живеем тук и се плюнчим всеки ден във форумите.ГОЛЯМ ПОКЛОН БЕРБО!РЕСПЕКТ КЪМ ТОВА ТВОЕ РЕШЕНИЕ!И един съвет,ако приемаш такива от хора които не заслужават да са твои сънародници.Не се занимавай НИКОГА с футбол в България,за да не се повтори това което чувстваш в момента.В България не обичат успелите.Примери дал Бог.Вземи пример от Ицо.Не се връщай там където си роден,освен на гости.Само такка ще се излекуваш от нанесените ти рани и няма да се отворят нови такива.Успех където и да си!!!