Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2

Мнениеот soilwork » 14 май 2010 11:14

tprodanov написа:Чудно ми е само, що никой не предвижда вариант - ами ако тръгне отбора напред?
Попето,Камбуров и Божинов-съвършенната атака за Уембли на 3 септември,нищо чудно калпавите англичани да отнесат петица от атомното българско нападение!! Ооооо,и внимание второто полувреме влиза неземната звезда Мицански от мачкащият всичко по пътя си отбор на Заглебие Любин....блажени са вярващите!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот garfild8 » 14 май 2010 11:18

svetozark написа:Седя пред монитора,чета и не знам какво да мисля!
БЕРБАТОВ,човека който ме накара да гледам футбол,човека заради когото следях Леверкузен,Тотнам и сега всеки мач на Ман Юнайтед.
За националния имам особено мнение,например,,,,,два мача в предните квалификации ги загубихме заради Иванов,,,какво прави пак в отбора?,,,,,,,,Пеев,колко пъти го набутват,,,,пак не взеха Мецански,,,,,,,защо да играе Бербо,защо,да гледа тия куци коне как ги набутват мениджърите им,та някой да ги купи,всичко в национала е корупция,дълбока и мръсна,,,,Бербо го намекна много ясно!

Да,ама някои,да не кажа БОЛШИНСТВОТО,никой не го разбра.БФС,журналя и другите край тях.И голяма част от феновете. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 14 май 2010 11:22

Жалко само едно, то с Бербатов и без Бербатов нац. отбор е слаб и няма да се класира никъде па и незаслужава защото само ще пада на голям форум, но в личен план можеше да се превърне в най-великия играч за нац. отбор за всички времена. Имам предвид изиграни мачове/изиграни мачове като капитан/вкарани голове. Той и сега има добра статистика но за още 3,4 години щеше да изиграе още 30-на мача като капитан и да вкара 15-на гола още. Не че сега историята няма да го помни но имаше потенциал да иде на върха и да няма кой да го измести( дори по-велик от Стоичков).

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 14 май 2010 11:25

А и забравих, има една статия на първа страница. "Бербатов недостижим за децата ни".
По малоумна статия не съм чел в живота си. А бре журналята, ако искам Бербатов да е пример на моето дете, дали ще го заведа на Васил Левски, да слуша как го псуват, храчат, кълнат и прочее. Вие луди ли сте, или просто трябваше да изсмучете нещо интересни от пръстите си.
А неееее отказвам се, по добре да го гледа по телевизията, където няма да се сблъсква с журналя по анциг, включени слушалки и фъфлешти персони. Как да го заведа на стадион "В. Левски", там на един дъжд в Сектор А, бях все едно съм басеин. А неееее, това не е мястото къде искам моето дете да гледа своя идол.

svetozark
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот svetozark » 14 май 2010 11:26

За да бъда по-точен ще добавя,,,по-далече ЛЪЧО ТАНЕВ от националния,,,,,,,по-добър национален! Това разбира се е мое мнение!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 11:32

soilwork написа:
tprodanov написа:Чудно ми е само, що никой не предвижда вариант - ами ако тръгне отбора напред?
Попето,Камбуров и Божинов-съвършенната атака за Уембли на 3 септември,нищо чудно калпавите англичани да отнесат петица от атомното българско нападение!! Ооооо,и внимание второто полувреме влиза неземната звезда Мицански от мачкащият всичко по пътя си отбор на Заглебие Любин....блажени са вярващите!!

Знаеш ли какво означава overqualificated?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 май 2010 11:33

Критиките към Бербатов валят отвсякъде, но той се разсърди само на опърпаните си сънародници, дето и без друго никой не ги бръсне за нищо.
Колко изненадващо......, a :!:
Родоотстъпничеството е характерна българска черта, пък и... никой не хапе ръката, която го храни.
Последна промяна от PFC Litex на 14 май 2010 11:38, променено общо 1 път.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 11:33

PFC Litex написа:Критиките към Бербатов валят отвсякъде, но той се разсърди само на опърпаните си сънародници, дето и без друго никой не ги бръсне за нищо.
Колко изненадващо......
Родоотстъпничеството е характерна българска черта, пък и... никой не хапе ръката, която го храни.

Кое е родоотстъпничество?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 май 2010 11:34

KRETINES написа:А и забравих, има една статия на първа страница. "Бербатов недостижим за децата ни".
По малоумна статия не съм чел в живота си. А бре журналята, ако искам Бербатов да е пример на моето дете, дали ще го заведа на Васил Левски, да слуша как го псуват, храчат, кълнат и прочее. Вие луди ли сте, или просто трябваше да изсмучете нещо интересни от пръстите си.
А неееее отказвам се, по добре да го гледа по телевизията, където няма да се сблъсква с журналя по анциг, включени слушалки и фъфлешти персони. Как да го заведа на стадион "В. Левски", там на един дъжд в Сектор А, бях все едно съм басеин. А неееее, това не е мястото къде искам моето дете да гледа своя идол.

Много си прав колега.Ако заведеш детето си на Васил Левски и публиката го емне,какво ще кажеш,на детето си,като те пита:Тате,защо хората плюят идола ми?Те затова сега семейства,почти не ходят на стадиона.А относно статията,е изсмукана от пръстите.Аз още не съм баща,но ако ставаше въпрос за детето ми,не бих го завел на мач.По ТВ,е достатъчно,да гледаш който си искаш и да ти стане идол.
Само Черно море.

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 14 май 2010 11:35

tprodanov написа:
PFC Litex написа:Критиките към Бербатов валят отвсякъде, но той се разсърди само на опърпаните си сънародници, дето и без друго никой не ги бръсне за нищо.
Колко изненадващо......

Кое е родоотстъпничество?

Мани го тоя. Много знае той що е българска черта. А подлизурството, некомпетентноста, завист, лицемерие и още колко такива, срещу които скача май ги забравяте. Ма естествено, така е удобно.

Върни се в “Архив”