Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2

Мнениеот lucio » 14 май 2010 10:24

sirius123 написа:Какво означава израза ''за да ви оправи някои футбола'',ами де факто напълно отчужден отвсякъде.Ще следя внимателно по нататък развитието на това футболистче.

Означава, "Пази боже сляпо да прогледа" . Поне аз така го разбирам.

Tinto
Контакти:

Мнениеот Tinto » 14 май 2010 10:34

"нека си тръгва" еми той вече си тръгна, ще си тръгне и Стилиян(на който също му се случи) ...а повярвайте хич не е случайно, че и той отблъсна медиите и вече не говори пред българските такива . Просто не ценим успелите, не ги уважаваме, защото е далеч по-лесно да си седиш вкъщи на канапето със биреното коремче и чипса в ръка , и да псуваш как Бербатов не тичал достатъчно , като ти в живота си се затичал 2 пъти. Нека да е бил муден, бавен и т.н и т.н, а сега си направете сметката, че този мудният е вкарал най-много голове за националният в историята...представяте ли си , ако беше бърз колко по-голяма щеше да е бездната със сегашните масово присъстващи в отбора манекени,прическари и други такива митологични същества.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 14 май 2010 10:41

Tinto написа:"нека си тръгва" еми той вече си тръгна, ще си тръгне и Стилиян(на който също му се случи) ...а повярвайте хич не е случайно, че и той отблъсна медиите и вече не говори пред българските такива . Просто не ценим успелите, не ги уважаваме, защото е далеч по-лесно да си седиш вкъщи на канапето със биреното коремче и чипса в ръка , и да псуваш как Бербатов не тичал достатъчно , като ти в живота си се затичал 2 пъти. Нека да е бил муден, бавен и т.н и т.н, а сега си направете сметката, че този мудният е вкарал най-много голове за националният в историята...представяте ли си , ако беше бърз колко по-голяма щеше да е бездната със сегашните масово присъстващи в отбора манекени,прическари и други такива митологични същества.

Никой не успорва тези неща, коментираме постъпката му като човек а не като футболист /ще има да чакаме пак едно 10-тина години за такъв талант/ .

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 14 май 2010 10:47

lucio написа:
Tinto написа:"нека си тръгва" еми той вече си тръгна, ще си тръгне и Стилиян(на който също му се случи) ...а повярвайте хич не е случайно, че и той отблъсна медиите и вече не говори пред българските такива . Просто не ценим успелите, не ги уважаваме, защото е далеч по-лесно да си седиш вкъщи на канапето със биреното коремче и чипса в ръка , и да псуваш как Бербатов не тичал достатъчно , като ти в живота си се затичал 2 пъти. Нека да е бил муден, бавен и т.н и т.н, а сега си направете сметката, че този мудният е вкарал най-много голове за националният в историята...представяте ли си , ако беше бърз колко по-голяма щеше да е бездната със сегашните масово присъстващи в отбора манекени,прическари и други такива митологични същества.

Никой не успорва тези неща, коментираме постъпката му като човек а не като футболист /ще има да чакаме пак едно 10-тина години за такъв талант/ .

повече - повече ....:)

svetozark
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот svetozark » 14 май 2010 10:51

Седя пред монитора,чета и не знам какво да мисля!
БЕРБАТОВ,човека който ме накара да гледам футбол,човека заради когото следях Леверкузен,Тотнам и сега всеки мач на Ман Юнайтед.
За националния имам особено мнение,например,,,,,два мача в предните квалификации ги загубихме заради Иванов,,,какво прави пак в отбора?,,,,,,,,Пеев,колко пъти го набутват,,,,пак не взеха Мецански,,,,,,,защо да играе Бербо,защо,да гледа тия куци коне как ги набутват мениджърите им,та някой да ги купи,всичко в национала е корупция,дълбока и мръсна,,,,Бербо го намекна много ясно!

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 14 май 2010 10:52

Човека си има план на кариерата-както каза вчера,който явно не включва да играе в националния отбор след като навърши 30 години,отделно че му е писнало да си "измиват" ръцете с него,а и в Юнайтед и Англия му се насъбра напрежение......при положение че нямаме абсолютно никакъв шанс да се класираме и за следващото Европейско първенство-нормално е да се съсредоточи на клубно ниво.Очаквам скоро Стенли и Мартин при първите разгромни загуби,които несъмнено ни очакват също да прекратят участието си в национала,оставката на Мъри и Пурата е неизбежна в късната есен на 2010.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 май 2010 10:57

С Бербатов зле, а без него още по-зле. Като се откажат Мартин и Стенли да видиме кой ще е виновен (говоря само за футболистите).

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 14 май 2010 10:58

soilwork написа:Човека си има план на кариерата-както каза вчера,който явно не включва да играе в националния отбор след като навърши 30 години,отделно че му е писнало да си "измиват" ръцете с него,а и в Юнайтед и Англия му се насъбра напрежение......при положение че нямаме абсолютно никакъв шанс да се класираме и за следващото Европейско първенство-нормално е да се съсредоточи на клубно ниво.Очаквам скоро Стенли и Мартин при първите разгромни загуби,които несъмнено ни очакват също да прекратят участието си в национала,оставката на Мъри и Пурата е неизбежна в късната есен на 2010.

[offtopic]Ебаси Буревесника :) , живота не е само черно да знаеш.[/offtopic]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 11:05

Чудно ми е само, що никой не предвижда вариант - ами ако тръгне отбора напред?

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 14 май 2010 11:08

Хайде, ако искате, малко по-сериозно да помислим. Минаха емоциите.
1. Наистина ли всички вярвате, че Фъргюсън не знае за какво става дума. Позамислете се малко, проследете събитията и ще видите, че това просто няма как да е вярно. Аз лично съм убеден, че Съра има пръст в цялата работа, даже вероятно цяла ръка.
2. Как един журналист, не се замисли и да направи анализ на т.1.. Но не се учудвам - четете т.3.
3. Явно никой не си спомня какво е ставало през сезона, най-вече нашите журналисти, за което ме убедиха снощи в шоуто на Гонг - т.4.. Та така, Бербатов тамън влизаше в форма в началото на сезона, задни ножици, волета, голове, играч на месеца, идеални отбори. Дойде си в БГ контузен или се контузи тук, няма значение, контузията стана хронична, почна да топли пейката, сякаш Съра нещо се разсърди. Логично според мен. На какво се е разсърдил Фъргюсън, само те си знаят. Аз знам само едно, в БГ е забранено на доктори да пипат Бербатов. Дори Мишо Илиев не смее да го доскосне.
4. Най-важното, журналистите са пълна трагедия. Колкото и да искат да им се четат нещата, нямат право да изпочават истината т.е. да лъжат. Конкретно снощи около 11часа, в предаването по Дарик, един явно слаб журналист, не го знам кой е, даде за пример Черна Гора и как Вучинич теглел отбора, вкарвал, а нашето момче не. И така за протокола - що не каже къде са Черна Гора и Къде сме ние, и което е по-важното, що не каже за едни 3-асистенции и 1 гол. Тъп пример, слаб журналист.
Та накрая, Бербатов каза ясно, че не го е страх(не му пука) от критики, че не се сърди на никой от отбора, не уточни за ръководството на БФС, но намекна, че в БГ ръководните фактори не пазят играчите. Аз лично останах в впечатлението, че леко се подиграва на всички и по важното - някъде и някога, е мината някаква граница и на него вече не му пука за нищо в българскиот футбол. Кофти за нас, кофти за него. Убеден съм, че остава в Юнайтед, за точно две години и после в Леверкузен бенефис.

Върни се в “Архив”