Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот Btovfan80 » 13 май 2010 23:57

ivo_gf написа:
dodo7271 написа:А пък на нас такива "българи" като теб не ни трябват. Защото Бербатов ще си остане голям футболист, най-известния БЪЛГАРИН в момента, а ти? Ти ще останеш един жалък, завистлив несретник, който само може да плюе и злобее срещу наистина успелите.

Най-известният българин в момента? Каво е направил той за нацията си бе? Никога не съм му завиждал първо искам да ти кажа и никога не съм плюл срещу "наистина успелите", както ти го наричаш, далеч не се възхищавам на такъв вид успех, вярвай ми, ти го изкара ГОСПОД, той е просто спортист, има много по светли личности в нашата история

Ей тъпо копеле, кой от всичките светли личности си налива парите в бездънната яма България :?:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 14 май 2010 00:03

ivo_gf написа:
;; w.a.s.p написа:да приемем , че си на 25-30 години .
На кой българин се възхищаваш след 1989г ? По твоята логика изключаме спортистите и .... никой не остана .

Позна, на 25 съм, но ако трябва да се възхищаваме на такива като Бербо, е добре аджеба, до къде стигна нацията ни? Методито по-горе го каза много правилилно, абе чакайте бе, той почна да говори на вие и ние, щял да ни оправи футбола, абе осъзнайте се бе !?! Ако ние сме ние, българите, е той кой е бе? Аз да се възхищавам на такъв българин и да му завиждам, както се произнесе едно несретно, бедно " българче" по-горе, ама той чува ли се кво говори бе? Как да завиждам на човек,като ако бях на негово място щях да се срамувам? Иначе за това, на кой се възхищавам веднага ще ти отговоря, на майка ми, на баща ми, на всички тея, които живеят в тая държава и се борят по някакъв начин да вървим нанякъде, защото всеки един българин, живеещ в тая държава допринася с нещо за развитието и, а онзи там, от Англия освен да дава интервюта, друго прави ли?

Боже Господи, колко си тъп! Ти знаеш ли въобще колко пари наливат в тази държава, работещите зад граница :?: Сигурно два пъти, колкото националния ни бюджет! А Бербатов налива може би около 3% от тях!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 май 2010 00:05

Btovfan80 ако гледаш как да спечелиш БАН по трудния начин не се заблуждавай има по-лесен пиши на някой мод и си уреден с наградата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

Какво загубихме и какво спечелихме?

Мнениеот megagrym » 14 май 2010 00:10

Димитър Бербатов сложи край на кариерата си в националния отбор на България. "Малките и големите" фактори и може би най-вече жестоката критика са оказали голямо влияние върху мисленето на бившия капитан на националите. Въпроса, който логично трябва да си зададем е, какво губим? Лидер? Лидерът, истинския капитан, той никога не оставя отбора си. Старо, неписано правило е, дори, когато един отбор се разпада капитанът последен да напуска. Това е лидерът, дори когато нещата са обречени на провал, лидерът си е лидер.

Лидерството и капитанските качества са едно от малкото недостатъци на Бербатов, нещо, което не губим.

Мнозина сега ще обвинят българските медии, българските критици на Димитър Бербатов, "тези завистливци"..., но реално имат ли повод за да го направят? В сравнение с английската медия, в България Бербатов бе гален с перце. Трябва да е ясно, че няма "завистливци", просто има хора, които нямат характер. Къде по пътя на големите е нямало критика? Нима тифозите на Милан не освиркаха и не оплюха в мач бенефис последния Малдини, този велик, велик играч, имайки впредвид, че Милан повече от 50 години се гордее с участието на членове на фамилия Малдини в своите редици... Да се обвиняват българскитефеновеили медиите е глупаво, защото само безхарактерник може да се остави тези странични фактори да бъдат причина за отказване от националния тим.

Ерата на Димитър Бербатов в националния отбор приключи. За критиците, това ще бъде повод да се замислят, дали са били прави в своите критики и дали младите момчета със своя хъс ще успеят да заместят Бербатов, а за онези, които подкрепят Бербатов, това ще бъде повод за размисъл, защо човекът, който подкрепяха така безумно, с такава лекота се отказа от националния екип.

Каквото и да стане, то ще е интересно за наблюдение. По-надолу футбола ни не може да пада, защотото общопризнато е, че отдавна достигнахме дъното. Сега Бербатов го няма. Цяла една ера, цял един облик на националния тим го няма и ние просто сме в очакване на новото... Каквото и да ни чака е нещо ново и напускането на Бербатов разби омръзналата ни монотонност, защото едно е сигурно, ако Бербатов бе останал и ако бе продължил да носи капитанската лента на националния тим, едва ли щяхме да видим нещо невидяно. За добро или зло, всички сме в очакване на новото, каквото и да е то, защото, ако човек не види, той няма как да разбере. На добър час, Бербатов!
източник: http://BgFen.net

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 14 май 2010 00:12

Знаеш ли колко ми пука за БАН-а, който ще получа? И без това ми писна от вашите тъпотии!

Nightfate написа:

Потребителски аватар
Berba M.U.
Контакти:

Мнениеот Berba M.U. » 14 май 2010 00:13

Браво на Бербатов.Нека футболните ни управници,мениджърите,критиците,големите спортни журналисти и колегите му от националният се замислят защо за 2 мес. се отказа не само Бербатов а и Димитър Иванков. Топката е в тяхното поле!!???!!!???

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 14 май 2010 00:15

Искам да те питам само: кое от написаното от мен не е вярно(изключвам обидите към въпросната персона, ама той ме изкара извън нерви!)?

Nightfate написа:

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 14 май 2010 00:17

Извинявам се все пак за поведението ми!

Nightfate написа:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 май 2010 00:18

Berba M.U. написа:Браво на Бербатов.Нека футболните ни управници,мениджърите,критиците,големите спортни журналисти и колегите му от националният се замислят защо за 2 мес. се отказа не само Бербатов а и Димитър Иванков. Топката е в тяхното поле!!???!!!???

Иванков все пак е с 4-5 години по дърт от Бербу.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 май 2010 00:20

Btovfan80 написа:Искам да те питам само: кое от написаното от мен не е вярно(изключвам обидите към въпросната персона, ама той ме изкара извън нерви!)?

Ако въпроса е към мен нямам нищо против какво си писал само обидите са проблем пък и беше лека шегичка за това с БАНа.

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”