Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот metodito » 13 май 2010 20:06

Blue_Lion написа:Това за съжаление е така ! Доноси,лицемерие...има ги при нас много ! Но аз пък си мисля,че "лошата кръв" все някога ще изтече ;) А тези неща за Историята на България,виж,че и 10 пъти повече народ се обедини срещу тези !

Лъжеш се. "Лошата кръв", както я наричаш се освежава постоянно. Един пример - ББ! По негов почин оправдаването с другите вече се превръща в норма на поведение. Като почнеш от него до мизерното шефче, което ти бави заплатата като ти казва, че е криза, няма пари. А ти си сключил договор, изпълняваш задълженията си и т.н., а мизерника просто иска да му се трупкат лихви в банката, ако може да изклинчи. Това е въобще...И това е при млади хора също. ББ Европа му каза "Стига приказки! Почвай да работиш." Не. Овцете искат да слушат глупости. Сега го скастриха за фискалния резерв и дефицита. Той пак. И са го крили!!!
Профанщина, чалгализация и мизерници! А такива като Бербатов, Кристо, Мис Казахстан... К'во да кажа за тях. А не е ли това още "лоша кръв"?! Има такива като Йовчев, Далаклиев, Топалов. И такива като Бербо и Сесил. Мен ме е срам повече от такива като тях. Понеже тъпите чалгари, никой не ги чува, те са анонимни байганьовци, но известни имена, когато го направят...
... "... да ВИ оправя футбола..."
Кога, бе, Мите? Кога НИЕ станахме ВИЕ и кои сте ВИЕ? Богоизбраните, недостижимите... ?Взел, че се... Мъри заедно с Наско трябва да си подадат оставките, защото голяма вина имат и те. Пламен Марков също е виновен, но най-виновен е Боби.
Последна промяна от metodito на 13 май 2010 20:14, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 13 май 2010 20:06

dodo7271 написа:А пък на нас такива "българи" като теб не ни трябват. Защото Бербатов ще си остане голям футболист, най-известния БЪЛГАРИН в момента, а ти? Ти ще останеш един жалък, завистлив несретник, който само може да плюе и злобее срещу наистина успелите.

Най-известният българин в момента? Каво е направил той за нацията си бе? Никога не съм му завиждал първо искам да ти кажа и никога не съм плюл срещу "наистина успелите", както ти го наричаш, далеч не се възхищавам на такъв вид успех, вярвай ми, ти го изкара ГОСПОД, той е просто спортист, има много по светли личности в нашата история
Последна промяна от ivo_gf на 13 май 2010 20:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 13 май 2010 20:06

ivo_gf написа:За да носиш българската фланелка трябва чест, патриотизъм, думи, които са непознати за това "момченце", е вече съвсем ми падна в очите, никога не съм го обиждал, напротив, винаги съм го пдкрепял, но такива изпълнения може да направи само едно голямо.... Защото да носиш символа на България на гърдите си е ЧЕСТ, от която нямаш право да се отказваш без ЗНАЧЕНИЕ какво се случва и кой те харесва, кой не и какви критики понасяш!!! Ако някой мисли различно от мен и той не е българин, и аз съм живял в чужбина, живеех по-добре от тук, но се ВЪРНАХ защото ОБИЧАМ България без значение какво ще се случва от тук нататък. А такива като Стоичков и Бербатов са ми ясни отдавна... Продажници, точно заради такива характери държавата ни стигна до тук!!!
ПП: Да добавя - защото какво се получава като поживееш малко навън? Виждаш разликата в организацията на живота на хората в западна Европа и у нас, виждаш по-ясно абсурдите, които ни се случват тук и повечето от нас, за да преодолеят БЕЗСИЛИЕТО си да променят това, за да се откъснат от всичко това решават да го направят по най-лесния начин - да се отрекат от БЪЛГАРИЯ !!! Е мерси, такива "българи" не ни трябват!!! И не бързайте да заклеймявате българина, защото много от вас по-горе видях как плюят собствената си нация, но аз ще ви кажа, че мога да ви покажа много достойни българи, не всички са "подлоги" и всички ще се убедите в това, просто се огледайте около вас в съвсем обикновените хора!!!

В момента да носиш фланелката на националния отбор,ти, е нужен мениджър,да се сродиш с някой от БФС или да си татково дете!!!

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 13 май 2010 20:20

Не успях да прочета всички мнения.
Форума е за да може всеки да каже какво мисли.
Първо искам да ви кажа, че изобщо не съм си и помислял да завиждам на Бербатов. Ако някой упреква някого в нещо, то той може да си го представи (нещото ,като начин на поведение), , следователно носи поне малко от него в себе си или пък се е нагледал на подобни примери. Но не съм съгласен, че негативното отношение на голяма част от пишещите тук е плод на завист. Как може да се завижда на човек, който печели пари за по един апартамент на седмица.. За това толкова. Бербатов съм го подкрепял и сигурно винаги ще го подкрепям в кариерата му, като футболист, въпреки че малко ми падна в очите. Днешното му решение не показва характер. Ако е такъв .. кака да кажа .. пич ...и стои толкова високо, колкото твърди че е, то няма да пада на нивото на опонентите и хората, които го плюят..
Той днес падна .. Подчини им се и днес той показа, че е по-слаб от тях ..

;; w.a.s.p
Контакти:

Мнениеот ;; w.a.s.p » 13 май 2010 20:21

ivo_gf написа:
dodo7271 написа:А пък на нас такива "българи" като теб не ни трябват. Защото Бербатов ще си остане голям футболист, най-известния БЪЛГАРИН в момента, а ти? Ти ще останеш един жалък, завистлив несретник, който само може да плюе и злобее срещу наистина успелите.

Най-известният българин в момента? Каво е направил той за нацията си бе? Никога не съм му завиждал първо искам да ти кажа и никога не съм плюл срещу "наистина успелите", както ти го наричаш, далеч не се възхищавам на такъв вид успех, вярвай ми, ти го изкара ГОСПОД, той е просто спортист, има много по светли личности в нашата история

да приемем , че си на 25-30 години .
На кой българин се възхищаваш след 1989г ? По твоята логика изключаме спортистите и .... никой не остана .
\m/

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 13 май 2010 20:22

най-сетне .това е един истински празник за България.всъщност истината е ,че той е изгонен както и го изгониха и от манчестър,като керливо и ненужно коте. националния отбор нее седянка.този е виновен за всички провли на националния отбор през последните години.радвам се ,че го изгониха,браво на Стоилов
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 13 май 2010 20:36

Аз лично много го харесвам Бербатов, като футболист и не мога да повярвам, че има толкова много негативни изказвания по негов адрес (предполатам че повечето са от потребители които навлизат в пубертета и все още не могат да разсъждават като зрели хора).На всички ни е ясно че това беше най-добрия футболист в националният ни отбор но не виждам причина за тази истерия която се разразява в момента.Националния го имаше и преди Бербатов ще го има и след него. Да ще липсва на отбора ,но както той каза не може да играе до 100г. Националният отбор винаги е имал лидери и пак ще има просто мисля ,че този път ще мине малко по-дълго време докато ги намерим. А на критиците на Бербатов които твърдят че не е постигнал нищо с националния отбор ще кажа, че 2-3 птички пролет не правят!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 май 2010 20:37

kireto2 написа:Аз лично много го харесвам Бербатов, като футболист и не мога да повярвам, че има толкова много негативни изказвания по негов адрес (предполатам че повечето са от потребители които навлизат в пубертета и все още не могат да разсъждават като зрели хора).На всички ни е ясно че това беше най-добрия футболист в националният ни отбор но не виждам причина за тази истерия която се разразява в момента.Националния го имаше и преди Бербатов ще го има и след него. Да ще липсва на отбора ,но както той каза не може да играе до 100г. Националният отбор винаги е имал лидери и пак ще има просто мисля ,че този път ще мине малко по-дълго време докато ги намерим. А на критиците на Бербатов които твърдят че не е постигнал нищо с националния отбор ще кажа, че 2-3 птички пролет не правят!

Прав си, все едно Уелс престанаха да играят футбол след като Райън Гигс се отказа от националния ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 13 май 2010 20:38

;; w.a.s.p написа:да приемем , че си на 25-30 години .
На кой българин се възхищаваш след 1989г ? По твоята логика изключаме спортистите и .... никой не остана .

Позна, на 25 съм, но ако трябва да се възхищаваме на такива като Бербо, е добре аджеба, до къде стигна нацията ни? Методито по-горе го каза много правилилно, абе чакайте бе, той почна да говори на вие и ние, щял да ни оправи футбола, абе осъзнайте се бе !?! Ако ние сме ние, българите, е той кой е бе? Аз да се възхищавам на такъв българин и да му завиждам, както се произнесе едно несретно, бедно " българче" по-горе, ама той чува ли се кво говори бе? Как да завиждам на човек,като ако бях на негово място щях да се срамувам? Иначе за това, на кой се възхищавам веднага ще ти отговоря, на майка ми, на баща ми, на всички тея, които живеят в тая държава и се борят по някакъв начин да вървим нанякъде, защото всеки един българин, живеещ в тая държава допринася с нещо за развитието и, а онзи там, от Англия освен да дава интервюта, друго прави ли?

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 13 май 2010 20:40

kireto2,
Според мен футболните достойнства на Бербатов никой не може да ги оспори. Какво мислиш за решенито му от гледна точка на предишната му позиция "- аз съм много по-високо от вас и не ви забелязвам даже -"; реплика към хората, които го плюят" /цитирам не дословно/ ...?
Мисля, че днес той падна от високото ..

Върни се в “Архив”