Протестна акция на феновете на Локо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Протестна акция на феновете на Локо
Локомотив го е имало и преди Гигов ще го има и след него.Въпроса тук е някои да излезне да каже истината за позора.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
smurfcho написа:Pride написа:
и какво от туй ако на някои мечтата е президент дето да ги издържа в А група, то нашата не е. По-добре във В с истински хора в отбора на всички нива а не к.рви. Локомотив ще го има отбора не е Гигов, колкото и да се иска на някои.
Вас няма да ви има на картата,ако се махне Гигов,на какво основание ще дойде някой в отборчето ви?!Заради кафевите очи на 20 фена на стадиона?!Освен ако няма политически игри както доведоха Гигов...И тогава ще си хвърляте вафлите по телевизора,на който дават отбора,който е взел Гигов след като ви е оставил...А това пък,че сте нарочили Камбуров за виновник ви е най-смешното,ако го нямаше дори нямаше мислите да вдигате плаката с малките стъпки,които се видяха до къде ви докараха...
Прибирай се в обора или кочината от която изпълзя. Очите са ми сини а ЛОКОМОТИВЦИТЕ сме многоброЙни или поне повече от вас и никой не ни плаща да сме такива.

M.V.B. написа:Протестна акция срещу провала на Локомотив София в края на първенството организираха на тазвечершната тренировка феновете на Локомотив София. 40-50 души от тях са получили разрешение от ръководството на клуба да наблюдават заниманието на „червено-черните” на стадиона в Надежда.
Викове „Всички вън!” и „Съблечете фланелките!” съпровождали тренировката на Локо София. В един момент запалянковците се сдобили и с кутия вафли, с които замерили футболистите от отбора. Най-много нападки отнесъл доскорошният им голям любимец Мартин Камбуров, който показа неприличен жест към агитката след злополучния мач с Черноморец.
Една патрулка с полицаи следяла внимателно напрежението да не ескалира още повече. В един момент феновете атакували с псувни и двама от шефовете – Чавдар Цветков и Дончо Донев. В крайна сметка агитката недоволни фенове на Локо София се разотишла по средата на тренировката.
Когато Камбуров ви вкарваше смешните ви дузпички ревахте като вдовици за к.р , че Мъри не го викал в нац.отбор , сега той ви е виновен![]()
А Дончо Донев какво ви е виновен да го псувате като каруцари
Г-н Касабов смешни сте вие а не наште дузпи а Мартин си е за национал но няма сърце и дух за Локомотив никой не е коментирал качествата му на футболист а само характера А Дончо никой не го е псувал а той отиде да се разправя с феновете
- Boksiorcheto
sir George написа:Boksiorcheto написа:Viktor4o_Rs написа:Aбе пичове от Пловдив , не всички са като вас да се кефят на поредната мутра , която им е президент и да й се кланят , докато не са я гръмналиВ България пък публиката няма особено значение , за добро или лошо , ето че Литекс стана шампион , въпреки че са от малък град и нямат голяма подкрепа . Хубаво е да уважавате отбори , които са постигнали доста повече от вас и са оставили по-трайна следа в родния футбол , не съм адвокат на Локо (София) , но е тъпо да се подигравате на чуждото нещастие , бързо забравихте Галка-Тупалка
Като гледам си грамотен и въобще не си глупав човек. Изказванията ти в случая обаче са много по-ниски от интелектуалното ти ниво. Това за мутрите е пълна глупост. Със или без президент Мутра - ние ще подкрепяме Локомотив Пловдив и винаги ще сме на стадиона.Няма да целим играчите с вафли,което е пълна тъпанарщина и аз лично не го одобрявам! Има си други начини.Искайте обяснение от играчите! Малко психо атака. Кво е това??? Да ги целите с вафли? Тва да не е гей парада до бирената фабрика в Пловдив
? Колкото до постиженията,нали знаеш че за да постигне нещо един отбор му трябва подкрепа от феновете. Ние ако играем мач в Европа,ще сме 15 хиляди в Бургас и 20 хиляди в София. За Галя няма смисъл да коментирам. Явно доста ти се е насабрало от това,че ни полегнахте,но..... мисля че и ти предпочиташ да останем ние пред Тото Мездра.
Ейййй,15 годишният,забравил си вашите бойкоти от по 100 души на Лаута преди време в Б гр.Ти може би не знаеш за тях,поради възрастта ти.Вярно е,че вече живеете с новата си история,но не се правете на много лоялни,защото и вие наричахте играчите си к%рви и т.н.Бъдете поне мъже и си признайте,че без уговорки в БГ футбола нищо не става(поне засега)
Първо съм малко по-голям от 15 години. 2-ро гледай си отбора(който го няма) и не ми чети лекции. 3-то - извади кравите от обора и ги разходи

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Boksiorcheto
Alternative написа:Boksiorcheto написа:Viktor4o_Rs написа:Aбе пичове от Пловдив , не всички са като вас да се кефят на поредната мутра , която им е президент и да й се кланят , докато не са я гръмналиВ България пък публиката няма особено значение , за добро или лошо , ето че Литекс стана шампион , въпреки че са от малък град и нямат голяма подкрепа . Хубаво е да уважавате отбори , които са постигнали доста повече от вас и са оставили по-трайна следа в родния футбол , не съм адвокат на Локо (София) , но е тъпо да се подигравате на чуждото нещастие , бързо забравихте Галка-Тупалка
Като гледам си грамотен и въобще не си глупав човек. Изказванията ти в случая обаче са много по-ниски от интелектуалното ти ниво. Това за мутрите е пълна глупост. Със или без президент Мутра - ние ще подкрепяме Локомотив Пловдив и винаги ще сме на стадиона.Няма да целим играчите с вафли,което е пълна тъпанарщина и аз лично не го одобрявам! Има си други начини.Искайте обяснение от играчите! Малко психо атака. Кво е това??? Да ги целите с вафли? Тва да не е гей парада до бирената фабрика в Пловдив
? Колкото до постиженията,нали знаеш че за да постигне нещо един отбор му трябва подкрепа от феновете. Ние ако играем мач в Европа,ще сме 15 хиляди в Бургас и 20 хиляди в София. За Галя няма смисъл да коментирам. Явно доста ти се е насабрало от това,че ни полегнахте,но..... мисля че и ти предпочиташ да останем ние пред Тото Мездра.
Боксьорче някой ден с теб ще си направим един лек спаринг ако искаш?Дано да имаш същото самочувствие както и пишеш...
За теб винаги

- Boksiorcheto
Един град-един отбор написа:Боксьорче някой ден с теб ще си направим един лек спаринг ако искаш?Дано да имаш същото самочувствие както и пишеш...
Ще те осъдят за бой над напълнолетенАко съдя по държанието му във форума и постовете, с които ни ''радва'' не му давам повече от 16 години ...
Гей парад вика ... много ги разбира тия неща нещо ... Коко да не те е осеменил и тебе по погрешка ?
Мне,никой не ме е осеменявал

- Alternative
- Контакти:
Boksiorcheto написа:
За теб винаги. Надявам се да си ми на ръст и на категория поне
. Нищо,че може би не съм ти на годините.
Тук няма категория и ръст,междудругото харесвам американската борба-кеч.Надявам се,че няма да ти пречи.
Да не разваляме темата на хората от Локо СФ.

- Boksiorcheto
Alternative написа:Boksiorcheto написа:
За теб винаги. Надявам се да си ми на ръст и на категория поне
. Нищо,че може би не съм ти на годините.
Тук няма категория и ръст,междудругото харесвам американската борба-кеч.Надявам се,че няма да ти пречи.
Да не разваляме темата на хората от Локо СФ.
Бе то нали знаеш,че в кеча всичко е нагласено

Феновете на Локо СФ издигнаха няколко любопитни плаката в сектора за гости, които гласят: "Играчи втора употреба, историята ви погреба!" и "Сбогом, мърши". Освен това запалянковците наредиха 11 черни надгробни камъка с текст "Почивай в мир", като след това напускаха стадиона.
http://lokosofia.gong.bg/direktno_game.php?id=2007
http://lokosofia.gong.bg/direktno_game.php?id=2007