Roger_Federer написа:Айде Павкаа!Мачкай!Време е този път по-оптимистично да подходим.Рано е да се каже,но този треньор го виждам изключилно успешен,ще видим.Имам такова предчувствие.
Дай Боже!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Roger_Federer написа:Айде Павкаа!Мачкай!Време е този път по-оптимистично да подходим.Рано е да се каже,но този треньор го виждам изключилно успешен,ще видим.Имам такова предчувствие.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
lokos написа:levskar4e sam no mnenieto za DO4EV mi e 4e e dosta inteligenten 4ovek i mnogo dobar trener az li4no jiveq v germaniq i moga da kaja 4e e super profi.i horata go haresvat dano da ne bade poredniq neeotcenen v djunglata BG.dobar izbor!!!
Gonzo0009 написа:Да бе верно...Друг път като има подобни промени в Левски или Цска няма край от писаници са...
vladitol написа:Gonzo0009 написа:Да бе верно...Друг път като има подобни промени в Левски или Цска няма край от писаници са...
пише се вярно не верно,и сега не са![]()
Rumen_Doychinov написа:Такива треньори трябват на България!!!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot, Sens85, ugly bug и 12 госта