Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Agentriot
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот Agentriot » 13 май 2010 15:58

Не разбирам само защо хора с червени,желени,жълти и каквито и да са там футболни пристрастия решават,че всеки,който не харесва Бербатов е от Левски и обратното-всеки,който го харесва е от ЦСКА примерно.Аз съм примерно фен на Левски,но винаги съм харесвал Бербатов и съм му стискал палци ОСОБЕНО когато не му върви играта.НЕ го обръщайте пак на тема Левски-ЦСКА,защото е меко казано смешно,глупави и банално!Искам още само да добавя и че пожелавам успех на Бербатов в Юнайтед,много здраве,да се пребори за титулярното място в отбора,да спечели скептиците и критиците си на своя страна,много голове и да отминава с лека ръка криките отправени към него,които не са градивни,защото са породени само и единствено от завист и злоба,но това е цената,която един успял човек трябва да плати!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 13 май 2010 16:28

Темата наистина е гореща, затова мисля, че е най-добре да знаете, че всеки, който желае, ще може да сподели мнението си и по Дарик радио тази вечер. От 22.00 часа в предаването "Голлиния" можете да се включите и изразите мнението си за решението на Димитър Бербатов!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 май 2010 16:30

Който си мисли,че Бербатов го е изгонил Стоилов или Сираков,трябва да е уникално прост.Самият Бербатов отново каза положителни неща за бившия си вече треньор или викате той има интерес да говори такива неща,след като се оттегли?Аз това оттегляне си го обяснявам с наистина странния характер на Бербатов,явно наистина има някакъв начертан план,който си следва и това отказване е част от него.Колкото до това,че има зависимост между клубните пристрастия и отношението към Димитър Бербатов,то това е пълен абсурд.Не ме учудват обаче хората,които съзират такава зависимост...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 13 май 2010 16:38

......на 30 години и както той каза поне още 4-5 години активен футбол, съм далеч от мисълта че Бербатов е решил да се откаже от националия отбор....четете между редовете последните думи на Берабатов......"Последно искам да кажа, че след няколко години, когато сигурно вече няма да съм футболист и няма да се занимавате вече с мен, да сте ме позабравили, когато ви омръзне да ви лъжат и манипулират, може някой от вас да ме потърси да се завърна и да ви оправя футбола".......тоест не желае да става заложник на некадърното управление и далавери на Перуката и останалите тунеядци в БФС.....и на асковския каун Мъриньо и Наско Раев,и неумението на тези преди него-Пламен Марков,Стойчо Младенов.Националния отбор е съставен изцяло на семейно-роднински и приятелски принципи,и клубни пристрастия......само в една посока,да съживявяме кариерата на "заслужили" като Телкийски,Йовов и Илиян Стоянов.Добре че Перуката и Наско Раев имат само по две дъщери,защото иначе националия ни отбор щеше да е "отбор на затьовете" от вратаря до централния нападател,и затова играем контролни и приятелски мачове само с отбори....колоси като ,Албания,Беларус,Литва,Естония,Македония,Малта,....защото срещу Кипър,примерно и 4:1,играчи не продава дори в Турция и Израел......пистата на националния отбор за Пепеляшка......е свободна,а такива моментни включвания като това на Иван Иванов и Котев са за оправдания "просто видите ли вика ме и от ЦСКА,ама те просто не стават"....ми не стават, останалите Сърмов,Гаджев,Милиев трябва да се продават защото срещу Тампере,Жилина и Бате....просто ставаш европейски неизвестен анонимник,в Манчестър Юнайтед дори далечните шотландски братовчеди и зетьове на Алекс Фъргюсън не играя,защото това е Съра,няма значение дали ти е син или зет......това което не искаше да каже Бербатов е че с това ръководство на БФС и на националния отбор,нямаме шансове да класираме на голямо първенство,и той не иска да е част от поредния резил,и да им служи за оправдание след него....евала на Бербатов за решението.....Мартин и Стилиян също трябва да се замислят дали да теглят каруцата на националия отбор.

celer
Контакти:

Бербо: Оттеглям се, след няколко години ме потърсете, за да

Мнениеот celer » 13 май 2010 16:59

Не ви ли звучи малко нахално ли и аз не знам как да се изразя..... за мен това отказване ще донесе много добри неща на националният ни отбор !

Отказалият се от българския национален отбор Димитър Бербатов завърши своята пресконференцията като отправи послание към журналистите и спортните медии който ''лъжат и манипулират''. Ето какво каза бившият капитан на България:

"Последно искам да кажа, че след няколко години, когато сигурно вече няма да съм футболист и няма да се занимавате вече с мен, да сте ме позабравили, когато ви омръзне да ви лъжат и манипулират, може някой от вас да ме потърси да се завърна и да ви оправя футбола. Неслучайно не фаворизирам никой от вас и държа дистанция с журналистите, за да не се чувства никой ощетен или обратното. След години може би ще се сетите за мен."
Източник: Sportabg.com

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 13 май 2010 17:05

Хайде ти като си реален кажи какво не ти харесва ... Приемам градивна критика ... ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 13 май 2010 17:08

viroglav написа:Хайде ти като си реален кажи какво не ти харесва ... Приемам градивна критика ... ;)

Tи явно си един от "българите",които,когато начело на националния отбор не са фигури свързани с ЦСКА,се молиш отборът да губи,за да можеш после да плюеш,което явно е смисълът на живота ти ;)
Последна промяна от niki87 на 13 май 2010 17:16, променено общо 1 път.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 13 май 2010 17:10

niki87 написа:
viroglav написа:Хайде ти като си реален кажи какво не ти харесва ... Приемам градивна критика ... ;)

Tи явно си един от помиярите,които,когато начело на националния отбор не са фигури свързани с ЦСКА,се молиш отборът да губи,за да можеш после да плюеш,което явно е смисълът на живота ти ;)

Дреме ми кой е начело на отбора ... Политиката на селекция , която води обаче говори в подкрепа на думите ми ... Нещо друго ?

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 13 май 2010 17:16

Много се каза и изписа по адрес на Бербатов, но каквото и да казват всички "специалисти" той е най-успешният ни футболист в последното десетилетие.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 май 2010 17:26

Чак не вярвам като видя какви глупости пишете тука . Подкрепям Берба във всяко отношение той доказа ,че е голям футболист с десетките му голове за национала (които бързо забравихте) , че има сума ти голове и т.н . Заради това че направи грешка и отиде в смотания отбор на Юнайтед не можем да го виним,мечта му беше на човека и отиде . Заради псевдо "журналистчетата" които го поставяха все в напрежение сега го направи това и Българския национален отбор ,не просто няма да види Европейско ,а ще е пред последен в групата си . Всички го обиждахте , а той не го заслужаваше ама как да е радвайте се . :shock:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”