Мнениеот Agentriot » 13 май 2010 15:45
И аз искам да благодаря на Бербатов за всичко,което е дал на българския национален отбор по футбол и на мен специално като фен и ценител на красивия футбол!Благодаря за головете,благодаря за спечелените мачове,благодаря за миговете,в които съм се гордял с националния ни отбор по футбол,със спорта ни като цяло и с факта,че съм българин!Просто "хейтърите" направихте така,че Бербата да си тръгне и да не иска да се върне повече в отбора."Фенове","журналисти","експерти"-всички вие със задружни усилия и завист успяхте,браво!Сега ще ми е интересно кой ще е новият виновник и изкупителна жертва на всички вас-на този етап критиките сигурно пак ще се насочат главно към Мъри,но при провал в квалификациите(недай си Боже) и той ще си тръгне , както разбрах с него и Стилиян,а е много вероятно и Марто да се откаже заради годинките.След това почва вече мъката,защото няма кой да вкарва и на Малта,и на Лихтенщайн и на другите отбори от техния ранг.Тогава ще се надяваме и ще се радваме като някой успее да вкара на Сан Марино и на Фарьорските острови.Иначе за Бербо пак-много ми хареса края на пресконференцията му и намека за фалша както във футбола и спорта ни,така и в цялата ни държава-играчи,мениджъри,журналисти,треньори- и аз наистина вярвам,че той е един от хората,които могат по много начини да помогнат за спасяването на и без това вече затъналия ни футбол,защото той е видял как се работи в "белите" страни,има нужното разбиране на играта,има финанси,има акъл и най-важното-има желанието да помогне на футбола ни!Само дано "хейтърите" не успеят и от тази му благородна кауза да го откажат,защото наистина няма да можем да видим вече светлина в тъмния тунел на футболната ни действителност.