Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Ами вие бихте ли се отказали от майките си ?Не!Що ли-щото ви дават парички и ви издържат нали?Това,че Бербо не се е отказал от Ман Ютд заради пари е супер глупаво.И айде понеже много знаете да видим какво ще направи Мицански в национала-тоя е пълно дърво и не може да стъпи и на малкия пръст на Бербо,играе ми е в едно пропаднало първенство и вкарал 14 гола и звездата голяма,направо да го пратим в Барселона да играе!Дано се откажат и Стенли и Марто Петров от национала да видим тогава чисто левскаркия ни национален отбор кви ще ги върши на световни първенства.Радвайте се хейтъри,доживяхте си вашата най-голяма мечта-да изгоните най-добрия ни бг футболист след ерата Стоичков.
Поредната черна страница в българският футбол,а може да се окаже и последният пирон в ковчега на футбола ни изобщо...
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ХУБАВИТЕ МИГОВЕ,БЕРБО!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Поредната черна страница в българският футбол,а може да се окаже и последният пирон в ковчега на футбола ни изобщо...
Къде ги виде тия мигове бе приятел.Един гол срещу Хърватия прави ли те легенда?
- Cesc Fabregas
- Контакти:
"Евала на Бербатов, това трябваше да го направи отдавна. Сега е време и Марто и Стенли да напуснат отбора на Чалгария.
Аз също напускам форума. Потърсете ме след няколко години да ви оправя сайта."
Това мнение е на unist_gp. Не е мое.
ПОмоли ме да го пусна вместо него 
Аз също напускам форума. Потърсете ме след няколко години да ви оправя сайта."
Това мнение е на unist_gp. Не е мое.

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Мите,очаквах това твое решение от две години.Ти си основния виновник за състоянието на родния ни футбол и за това приветствам решението ти!Ти си виновен за това,че в интервютата си не споменаваше майките на критиците си,както го правеше един бивш национал!Виновен си,че не ги пращаше да духат супата,както го направи един друг!Виновен си за некадърното ръководство на Българския футбол!Виновен си за това,че футбола ни се ръководи като мениджърска агенция в унисон с нечии финансови интереси!Виновен си за това,че не си играл за отбора,играещ мачовете си на Герена!Виновен си за това,че си се родил в страна,чиято народопсихология е злобата и завистта!Виновен си за това,че не пожела да си съучастник в поредните провалени квалификации за голям футболен форум!Виновен си,че си възпитано момче,а не простак или перде!Най-вече си виновен,че си българин!
Мите,пожелавам ти много радост,щастие,здраве и успехи в личния и професионалния ти живот!Бъди жив и здрав,а аз ще остана един от феновете,които повече няма да ходят на мачовете на отбора на БФС,Сираков и Стоилов!
Мите,пожелавам ти много радост,щастие,здраве и успехи в личния и професионалния ти живот!Бъди жив и здрав,а аз ще остана един от феновете,които повече няма да ходят на мачовете на отбора на БФС,Сираков и Стоилов!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Rodn1 написа:W84me написа:Поредната черна страница в българският футбол,а може да се окаже и последният пирон в ковчега на футбола ни изобщо...
Къде ги виде тия мигове бе приятел.Един гол срещу Хърватия прави ли те легенда?
Никъде не съм казал,че е легенда.Просто един футболист,който и да е той неможе сам да води цял отбор...Тука има хора,който се радват,че се е махнал,но съм сигурен,че още след първите 2-3 мача от квалификациите всички ще искаме той да се върне...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Със сигурност .....НЕ
Old_death написа:Мите,очаквах това твое решение от две години.Ти си основния виновник за състоянието на родния ни футбол и за това приветствам решението ти!Ти си виновен за това,че в интервютата си не споменаваше майките на критиците си,както го правеше един бивш национал!Виновен си,че не ги пращаше да духат супата,както го направи един друг!Виновен си за некадърното ръководство на Българския футбол!Виновен си за това,че футбола ни се ръководи като мениджърска агенция в унисон с нечии финансови интереси!Виновен си за това,че не си играл за отбора,играещ мачовете си на Герена!Виновен си за това,че си се родил в страна,чиято народопсихология е злобата и завистта!Виновен си за това,че не пожела да си съучастник в поредните провалени квалификации за голям футболен форум!Виновен си,че си възпитано момче,а не простак или перде!Най-вече си виновен,че си българин!
Браво за мнението , много точно!
Доволен съм ,че Бербо се отказва.Така и не успя да спечели феновете на националният отбор и да реши някой важен мач /освен с Хърватия 2-0/.
Това трябваше да стане отдавна . Докато мафията в ГФС не влезе в затвора , футбола не се управлява почтено и не се ликвидира Лефскарщината , за футбол по нашите земи не може да се говори. Няма смисъл най-добрият ни футболист да го плюят зомбирани идиоти. 

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .