Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Дидо

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот Дидо » 13 май 2010 14:40

Аз си мисля,че Бербатов ще има последователи,и то от играещите в Англия ,при най-малкото сътресение и ще си тръгнат
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 май 2010 14:42

Кои точно са играещите в Англия?

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 13 май 2010 14:42

PFC Litex написа:
ALEX_D_GREAT написа:
PFC Litex написа:След финалните му думи, този за мен несъществува(ТОЧКА)

Какво бе, Ловеч? Харесва ли ти БГ футбол и всички простотии около него?

разбираш ли разликата между футбола НИ и фубола ВИ???
А?
Българин ли е Бербатов.
Футбола ВИ.
От къде е тръгнал та вече този футбол не е негов.
Това имам предвид, а не, че футбола не ни е зле.

Ами той явно не се смята част от тази помия. Този дебилистански футбол не е нито неговия, нито моя, както и на много други българи запалени по футбола. А и не е казал нищо обидно за България, но явно много хора им харесва да си живеят сред нечистотии и ако някой каже нещо дето им засяга бунището реват на умряло– току виж мръсотията намалее и се види какви нищожества са... Надявам се ти да НЕ си от тия ;)

rikk
Контакти:

Мнениеот rikk » 13 май 2010 14:46

В националния отбор не беше ли част от този футбол бе приятел?
Беше и като вижда , че не става се маха - евала!!!

Всички знаем, че футбола у нас е слаб, всеки го констатира, но никой не дава съвет как да се подобри, това са хейтърски думи, който не му прилягат.

Лошото е че само ЗНАЕМ .Какво да правим виж- Балъков в Черноморец

Това е обида към момчетата играещи в България.
Къде видя играещи в България последните 2 години.

Радвам се, че националния ще има истинския си капитан в лицето на Стенли.
+1

Потребителски аватар
red_eraser
Контакти:

Мнениеот red_eraser » 13 май 2010 14:48

Без Бербатов и с Mъри начело ни чака само срам ! Според мен на негово място ще вземе Йовов :Д:Д :lol:
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 13 май 2010 14:54

Значи, айде да спрем да разсъждаваме като фенове, а да опитаме да го правим като българи. Всеки има право да се откаже във всеки един момент от националния отбор по футбол. Никой обаче няма право да хули България и българите! Ето няколко причини, поради които изказванията на Бербо са изключително грозни и невъзпитани!
1. Той съветва реално всички да се махнат от България, за да могат да се развиват.
2. Той е пример за подражание на подрастващите. Има и фондация, която се занимава изцяло с работа с децата. НА КАКВО ТОЧНО УЧИ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА ?
Как да се махнат от родината по-скоро ? Я помислете!
3. Не може Бербо да се дистанцира от футбола по този начин, след като е бил част от него. В крайна сметка И ЗАРАДИ КУПИЩА НЕГОВИ ПРОПУСКИ, ЛИЧНИ В КЛЮЧОВИ МАЧОВЕ, сме на това ниво в ранглистата!
4. Кога най-сетне ще ви светне, че нямаш право да плюеш по хората, колкото и да си велик! Който се страхува от журналистите или те са му неприятни, НЕ СЕ МЪЧИ ДА СТАВА ИЗВЕСТЕН!
5. Представяте ли си Меси да почне да плюе не само по аржентинския футбол, но и по аржентинците вкупом. Да им каже, че не ги вижда, защото е много високо ????
Аз лично не мога да си го представя.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 13 май 2010 14:56

tprodanov написа: ....бла-бла... Махането му от отбора ще накара останалите да се сетят какво да правят и че няма кой друг.
Хайде, обори ме?

Няма как някой да те обори в момента, но след първите 2 - 3 официални мача, пак ще си говорим

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 май 2010 14:56

de.bil написа:
Ами той явно не се смята част от тази помия. Този дебилистански футбол не е нито неговия, нито моя, както и на много други българи запалени по футбола. А и не е казал нищо обидно за България, но явно много хора им харесва да си живеят сред нечистотии и ако някой каже нещо дето им засяга бунището реват на умряло– току виж мръсотията намалее и се види какви нищожества са... Надявам се ти да НЕ си от тия ;)
[/quote][/quote]
Много хора се засегнаха от тези изказвания... аз съм българин и не се чувствам обиден по никакъв начин... зашо ли?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2010 14:57

Радвайте се критици :twisted: Сега кой ще е следващият голям грешник, заради който националният не може да побеждава. Мартин Петров или Стенли Петров? Бербатов мързелив, Бербатов куц.... не знам си какво... Иван Иванов не може да спре една топка - Бербатов е виновен, Илиян Стоянов не знае къде се намира - Бербатов е причината, не можем да си дадем 3-4 паса като хората - Бербатов да се маха :lol:
Сега нали се сещате, че всички "звезди" ще са с наведени носове ... ако не друго мачовете на националния може да ги играем над 2 гола и половина :twisted:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 май 2010 14:59

TristaNNN написа:Радвайте се критици :twisted: Сега кой ще е следващият голям грешник, заради който националният не може да побеждава. Мартин Петров или Стенли Петров? Бербатов мързелив, Бербатов куц.... не знам си какво... Иван Иванов не може да спре една топка - Бербатов е виновен, Илиян Стоянов не знае къде се намира - Бербатов е причината, не можем да си дадем 3-4 паса като хората - Бербатов да се маха :lol:
Сега нали се сещате, че всички "звезди" ще са с наведени носове ... ако не друго мачовете на националния може да ги играем над 2 гола и половина :twisted:

А ако пък почне да побеждава, ти няма да се радваш, така ли?

Върни се в “Архив”