PFC Litex написа:След финалните му думи, този за мен несъществува(ТОЧКА)
Кои са финалните думи "като не сте маниполирани ми се обадете да ви кажа цялата истина".
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:След финалните му думи, този за мен несъществува(ТОЧКА)
Cesc Fabregas написа:PFC Litex написа:След финалните му думи, този за мен несъществува(ТОЧКА)
Какви бяха те?
PFC Litex написа:Cesc Fabregas написа:PFC Litex написа:След финалните му думи, този за мен несъществува(ТОЧКА)
Какви бяха те?
След някоя година като спра с активна спортна дейност, може да ме потърсите да ви оправя футбола.
„Аз се оттеглям от националния отбор, не от България. Аз си оставам българин, и се надявам хората да уважат решението ми.”
„Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата.”
PFC Litex написа:Cesc Fabregas написа:PFC Litex написа:След финалните му думи, този за мен несъществува(ТОЧКА)
Какви бяха те?
След някоя година като спра с активна спортна дейност, може да ме потърсите да ви оправя футбола.
rikk написа:Сега е шанса на Мъривсичко на ново с нови играчи иначе следващите 2-3 цикъла и сме след Молдова
![]()
Kasperle написа:rikk написа:Сега е шанса на Мъривсичко на ново с нови играчи иначе следващите 2-3 цикъла и сме след Молдова
![]()
Чуваш ли се? Мърко и нови играчи? Тоя ако може ще си вика любимците докато не тръгнат с бастуни (не, че нещо, ама няма да ги пуснат на терена)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта