Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот kartago » 13 май 2010 13:44

niki87 написа:Само глупости говори-някакви причини-НЕЯСНИ,имал си план,Манчестър бил най-великия отбор...Пълни идиотщини...

Добре, че винаги само ти си прав и само ти имаш право на мнение............жалка история.......

Потребителски аватар
zino
Контакти:

Мнениеот zino » 13 май 2010 13:45

Крайно време беше,това мрънкало да се разкара от национала.Няма един важен гол.Всичките му голове са в контролни срещи, или някакви анонимници!
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 май 2010 13:45

kartago написа:
niki87 написа:Само глупости говори-някакви причини-НЕЯСНИ,имал си план,Манчестър бил най-великия отбор...Пълни идиотщини...

Добре, че винаги само ти си прав и само ти имаш право на мнение............жалка история.......

Не, грешиш. Само АЗ съм прав :mrgreen:
Така и никой не ще да ми обори мнението, което считам за единственото конструктивно :mrgreen:

Потребителски аватар
M.V.B.

Мнениеот M.V.B. » 13 май 2010 13:46

Били тренирал той и момчета с нежелание !
Хеййй Барби , за тебе си личеше че идваш насила в националния , кажи кой са и другите момчета като си толкоз мъж каза А , кажи и Б !!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 13 май 2010 13:47

kartago написа:

Не казвам,че имам право-казвам си мението,както казва Любо Пенев-който му харесва му харесва,който не му харесва да духа супата...

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 13 май 2010 13:48

Радостен миг за българския футбол!Най-сетне ,нека Стоилов потърси боец с №9,а не манекенка!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 май 2010 13:49

niki87 написа:
kartago написа:

Не казвам,че имам право-казвам си мението,както казва Любо Пенев-който му харесва му харесва,който не му харесва да духа супата...

Ето това казва и в момента Бербатов! Така че, бягай за гореща супа!

pazlama
Контакти:

Мнениеот pazlama » 13 май 2010 13:51

zino написа:Крайно време беше,това мрънкало да се разкара от национала.Няма един важен гол.Всичките му голове са в контролни срещи, или някакви анонимници!

Срещу големи отбори ние по принцип не вкарваме.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 13 май 2010 13:51

kartago написа:Ето това казва и в момента Бербатов! Така че, бягай за гореща супа!

Не,той нищо не казва,скача от тема в тема и не изясни причината за отказването си,единственото което разбрах е,че Манчестър е най-големия отбор(по-голяма глупост отдавна не бях чувал).

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 13 май 2010 13:51

А, иоще нещо

Тия квалификации имаше мачове, които ги играхме би без Бербатов - контузен беше. После е оказа, че и да не е бил, все тая. Така че да се отказва от което може и да си ходи в Англия - освен Пулицър, друга награда няма да вземе тази година

Върни се в “Архив”