Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2010 13:00

gin написа:Дано да не е вярно.Ако това е истина, всички трябва да се засрамим.Най-добрият футболист след Балъков се отказва, а половин България се радва все едно това и оправя положението в клубните отбори.Резил!!! Срам ме е, чета такива писания по адрес на Бербаров.Дано всики, които днес ликуват някой ден да разберат колко смешни и жалки са всъщност.Баз Бербатов в националния просто няма на какво да се надяваме.Щом си впечатлил и убедил Алекс Фердюсън, че ставаш за неговия отбор, значи ставаш за където и да било.Форлан е най-пресният пример.Господа левскари, просто няма начин да разбирате повече от най-успелият треньор в историята на английския футбол!Само може да покажате колко злоба сте способни да генерирате срещу един от малкото български футболисти, които играят истински футбол.

Не си прав колега ......няма толкова радост, колкото изумление и сарказъм !
Радост виждам, в много малко от писалите.
Трябва да се съгласиш, че причините са смешни ? !
По горе един друг колега посочва отлично:
Защо не се откаже и от Ман. Юн. ?
Та, критиките там .....и от фенове и от журналисти и специалисти, са много по жестоки, та чак граничат с бруталното !
Да си каже просто .....че националния му пречи да си гледа работата ( заплатката ) ...в клубния тим .....и да се свършва ! ?
По нямаше да има подобна реакция ......
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 13 май 2010 13:00

Kasperle написа:Много ми е интересно да се сравнят коментарите при отказването на Бербатов от националния отбор и отказванията на други "звезди", в най-скоро време - няколкото отказвания на Боримиров да речем... Да се даде оценка на броя на головете му, срещу кого са били, срещу кого НЕ е вкарвал и т. н.

Боримиров се отказа от националния, след като се класирахме за Евро 2004, пък и вече беше на 33-34г. по това време. А иначе е вкарвал на Световно първенство.
Последна промяна от L_Messi на 13 май 2010 13:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 13 май 2010 13:01

Браво на Бербатов! Той е най-големия! Неможеше да се очаква друго начело с шайката на БФС. Сега очаквам Марто и Стилян също да се откажат. какво да правят в националния, защо да се срамят като ще свършим на 4 или 5 място в предстоящите квалификации, футбола ни е трагедия, незабавна оставка на Михайлов и всички останали , големие тактик Мъри Стойлов незабавно да подава оставка!!!

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 13 май 2010 13:02

Б.Б. да определи 13.05 за национален празник ! Три дена да има всенарородни веселия ! По случай отказването , Б.Б. да отпусне еднократно по 20 лева помощи за гладните и бедните, да има амнистия по затворите и опрощаване на стари задължения към данъчните :) :) :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 май 2010 13:02

Сега ще се накефя,както всичките журналисти приказват,че Бербатов се отказва,той просто да ги събере да си поприказват и да каже,че няма такова нещо :lol: Най-много ми се иска да видя физиономията на Данчо от Ринг,както сега говори сигурно за отказването,какво ще каже,ако то не е факт :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 13 май 2010 13:04

Зидан отнесе по-малко критики заради изцепката с Матераци,а там говорим за световната титла!

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 13 май 2010 13:04

L_Messi написа:Страхотно! Сега ще може да се съсредоточи изцяло в изявите си за Манчестър Юнайтед и по този начин ще може да радва хилядите си български фенове, които изпадат в екстаз при всеки негов гол за клубният му отбор, без да се интересуват как играе в националния. Честито!

Верно, че е голяма радост, но веднъж на 3 месеца ................ :) :) :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 13 май 2010 13:06

А дали ще се оттегли и от Манчестър Юнайтед?
там също го критикуват.
Дори феновете пуснаха песен с призив да напусне.

критиките не са основание за напускане.
Те са основание само за едно - по-голяма концентрация във важните мачове.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 13 май 2010 13:06

Levski_Sf написа:човек, който поставя кариерата си в клубния отбор пред тази на собствената му родина. Историята помни смелите, а не мишките. България има само един капитан и това е-СТЛИЯН ПЕТРОВ. Истински Мъж и голям лидер.

Стилян Петров, 2006 г. написа:"Прецених, че дотогава много ще се спекулира по въпроса и затова реших да го направя сега. Възпитан съм да казвам всичко, което мисля, без да говоря зад гърба на другите.

Осъзнавам, че тази моя стъпка е неочаквана за българската футболна общественост, но тя не е резултат на емоция. Напротив – премислил съм достатъчно добре решението си.

А то е, че не желая да играя за националния отбор на България под ръководството на селекционера Христо Стоичков. Казах лично в очите му, както и на останалите хора от спортно-техническото ръководство какви са мотивите ми и мисля, че би било редно те да си останат между нас, защото винаги съм бил директен в отношенията си с когото и да било.

Решението ми е резултат на много случки и събития, които се натрупаха във времето откакто Стоичков е начело на националния отбор. Оставам с най-добри чувства както към българските футболни запалянковци, така и към момчетата от националния отбор.

Пожелавам им от все сърце да се класират за финалите на европейското първенство през 2008 година. Аз и семейството ми ще бъдем в Австрия и Швейцария като зрители и ще подкрепяме България. С уважение: Стилиян Петров"

Стилян Петров, 2006 г. написа:"Пожелавам на отбора да се класира за Европейското първенство, но няма да върна думата си назад”, отговори Петров, запитан дали няма възможност да се върне и да играе за България.

"Който ме познава знае, че няма да променя решението си", добави още Стилиян.Преди ден полузащитникът на Астън Вила вкара първия си гол през този сезон за своя тим.

„Мисля, че и треньорът и президентът на клуба ще направят всичко възможно да купят още класни играчи”, сподели още Петров пред "Дарик радио".

Стилян Петров, 2010 г. написа:Петров ще прекрати състезателната си кариера в държавния тим, независимо дали България ще се класира за първенството на Стария континент през 2012 година в Полша и Украйна. "Потвърждавам, че това ще бъде последният ми квалификационен цикъл. Без съмнение всички са отбелязали с интерес, че България ще се срещне с Англия. Ние не успяхме да се класираме за световното първенство това лято и ще бъдем пределно амбицирани да участваме на Евро 2012"
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 май 2010 13:07

[12.5.2010 г. 19:46:38] ˙·٠٠•●•ҳ̸Ҳ™_Blazer_™Ҳ̸ҳ •●•٠٠·˙ каза: Димитър Бербатов с извънредна пресконференция
[12.5.2010 г. 19:46:46] "Galacom 97" Ltd. каза: дреме ми
[12.5.2010 г. 19:46:49] ˙·٠٠•●•ҳ̸Ҳ™_Blazer_™Ҳ̸ҳ •●•٠٠·˙ каза: утре
[12.5.2010 г. 19:46:53] ˙·٠٠•●•ҳ̸Ҳ™_Blazer_™Ҳ̸ҳ •●•٠٠·˙ каза: :D
[12.5.2010 г. 19:46:59] "Galacom 97" Ltd. каза: ако каже че тези контроли са му последни за националния ще пия едно за негово здраве

Английската преса също яко го хули, защо не се откаже и от Манчестър?
Изображение

Върни се в “Архив”