Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот bigbonusprize » 13 май 2010 12:21

ALEX_D_GREAT написа:България е имала точно 2-ма футболисти, които са признати в цял свят - Стоичков и Бербатов. Единият го обявихте за кюрд, другият за лигльо и некадърник. Егати смотаното племе.

Първият направи България 4-та сила в света, взе Златната Топка, Златната Обувка, стана голмайстор на световно първенство, цял свят му се кланя, каталуния го обожава, Меси го боготвори.

Вторият играе в най-известният отбор в света и е най-скъпият трансфер в историята му. Рекордьор е по голове за националният отбор и в класацията "Футболист на годината".

Може ли да сте толкова тъпи? Възможно ли е ? Явно да. :roll:

Как може да омаловажаваш труда на златното поколение. Сточиков ни бил направил 4ти. Айде стига глупости. Ако ги нямаше перфектните вратар, защитници и халфове, Стоичков щеше да изглежда като Бербатов...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Meer1914
Контакти:

Мнениеот Meer1914 » 13 май 2010 12:22

Я да се стяга и да играе! Критикували го били...А какво да го правят, да го хвалят! Вкарай 5-6 гола в 2-3 мача на националния отбор и им затвори устата. Лесно е нали!
От ЛЕВСКИ съм но Бербатов е добър футболист, трябва да продължи.

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 13 май 2010 12:22

acmilan написа:Около половин час вече коментираме всичко друго,но не и значението на това евентуално отказване за самия национален отбор,който е най-важен(май само за мен и тук-там още някого :roll: ).Лично за мен има футболисти в атака,които могат да се представят на ниво-Божинов,Ивелин Попов,Рангелов,Макриев,Мицански...

Ти луд ли си бе, колега? Ивелин попов - това дупе за ловешка употреба ще замени бербатов. Или макриев забутан в някакъв израелски отбор. Леле пък Рангелов дето не е играл една година футбол. Божинов и Мицански не знам - на ниво надежди са още и най-вероятно там ще си останат.

Със сигурност ставаме по - слаби след това отказване. Колкото и невероятно да звучи да сме по - слаби от последните квалификации.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 13 май 2010 12:23

Martines на 13 Май 2010 12:09

Kasperle написа:Активно се коментура ЕВЕНТУАЛНОТО отказване на Бербатов по ПРЕДПОЛАГАЕМИ причини...

Иначе аз не виждам, защо му е на Митко да играе в този "национален" отбор - некадърното ръководство на БФС провали няколко квалификации и е напът да провали предстоящите с назначаването на треньори-смешници и допускането на това почти целия състав да е от спуснати по мениджърски канали футболисти. От 10 години национала се крепи на Стилян, Марто и Бербатов и се дърпа надолу от псевдофутбалери и псевдоселекционери. И винаги го отнасят точно тези тримата!? Бербо има 48 гола за национала. 48!

Хехехехех 48! ама срещу кой?!?!

А БЕЗ ТЯХ, БЕ БЪЛГАРИНО!

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 13 май 2010 12:23

Време беше. Не може всеки мач да влачи по 3 защитника на противника на гърба си и после той да е виновен. Нека сега да видим като ни размажат в квалификациите кой ще е виновен. Няма смисъл Бербатов да го отнася за мъртвата ни защита и "гениалния" селекционер.

cmmiemania
Контакти:

Мнениеот cmmiemania » 13 май 2010 12:25

LSFC 1914 написа:
ALEX_D_GREAT написа:България е имала точно 2-ма футболисти, които са признати в цял свят - Стоичков и Бербатов. Единият го обявихте за кюрд, другият за лигльо и некадърник. Егати смотаното племе.

За Стоичков съм съгласен, но не и за Бербатов! По-точно там е Георги Аспарухов!

Какъв пък е тоя? Къде е играл ? Като човек какво е направил ? Да си стои там до Гонзо и другите подобни "звезди", дето са ги искали в Манчестър, Барселона и Милан.....ама само са ги искали.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 13 май 2010 12:25

ALEX_D_GREAT написа:Със сигурност ставаме по - слаби след това отказване. Колкото и невероятно да звучи да сме по - слаби от последните квалификации.

Стига заместникът му да не си вкарва автоголове, по-слаби няма да станем ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 13 май 2010 12:26

LSFC 1914 написа:

За Стоичков съм съгласен, но не и за Бербатов! По-точно там е Георги Аспарухов!

Някакъв международен успех на Георги Аспарухов? Не - не - не ми казвай за тоя гол срещу англия, че ми излезе на пъпа. И гошо марков вкара на англия..

По - скоро Жеков. ( все пак има златна обувка човека). Но тук говорим за наистина световно признати футболисти.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 май 2010 12:26

bigbonusprize написа:

Първият направи България 4-та сила в света, взе Златната Топка, Златната Обувка, стана голмайстор на световно първенство, цял свят му се кланя, каталуния го обожава, Меси го боготвори.

Вторият играе в най-известният отбор в света и е най-скъпият трансфер в историята му. Рекордьор е по голове за националният отбор и в класацията "Футболист на годината".

Може ли да сте толкова тъпи? Възможно ли е ? Явно да. :roll:

Как може да омаловажаваш труда на златното поколение. Сточиков ни бил направил 4ти. Айде стига глупости. Ако ги нямаше перфектните вратар, защитници и халфове, Стоичков щеше да изглежда като Бербатов...

Винаги съм се дразнил много,когато някой омаловажава труда на великите футболисти от златното ни поколение.Нима Стоичков сам си изработи три дузпи или се изведе сам срещу вратаря срещу Аржентина или Мексико,или хвана дузпите на Мексико,или ги вкара?Както и да е,това е друга тема.Иначе самият Стоичков беше и си остава уникален простак като човек(това няма общо с футболните му качества),но и уникален характер и мъж,който се е раздавал винаги с националната фланелка.Смея да твърдя,че Бербатов има прекрасни качества,но просто стилът му не е за Манчо,оттам му тръгнаха и всичките проблеми.С един подходящ трансфер лятото,може и да си спаси кариерата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 май 2010 12:28

Напълно подкрепям Бербатов в решението му да се откаже от националния. Следващия му ход е да се откаже и от българското гражданство. България не го заслужава - тук всичко е фалшиво. А най-фалшиви са медиите и запалянковците, за съжаление. В медиите работят хора, които понятие нямат от футбол, но са изпълнени със завист, омраза, злоба, пристрастия и демонстрират на воля тези си качества, защото помияри, като Георги Атанасов, Сашо Диков и Жаклин Михайлов им дадоха тази възможност.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Архив”