Анкета:Най-мразена личност,занимаваща се с БГ футбол през 08
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Анкета:Най-мразена личност,занимаваща се с БГ футбол през 08
Глас за Селския !
Този идиот е клиничен случай , ако се умираше от омразата на хората , досега да е пукнал милион пъти. Но изглежда е тежък случай на мазохизъм...

- емо73канар
- Контакти:
Само и единствено Митюю СЕЛСКИЯТ
- a boy named goo
- Контакти:
Lyubooo написа:След дълъг размисъл реших че това е сребролюбеца Пламен Марков, който за да се докопа до тлъстата си неустойка, натири националния ни отбор в трета глуха!
На второ място слагам Перуката Михайлов, заради назначаването на Марков и покровителстването му, както и заради скандала с лиценза на ЦСКА!
На 3то, 4то и 5то място слагам футболните босове Томов, Батков и Христолов, който за поредна година нищо добро ненаправиха за клубовете си! И въпреки това са на постовете си!
Иван Лекове на следваща позиция, заради подкупното си поведение и вероятноста да се отърве само с оставки на заеманите длъжности, вместо заслужен затвор!
Велислав Вуцов е толкова ограничен горкия, че ми е жал за него, как да мразиш такъв!
Не Пламен Марков, а прехвалените ни футболистчета се натириха в трета глуха.И Фабио Капело да беше станал треньор нямаше да направи нищо, защото все пак за футбол за изискват футболисти,а не манекенки.За мен Марков е един от наистина малкото качествени български треньори и не заслужава подобно отношение. Според мен той няма място в тази класация. Колкото да гласуването, аз давам глас за Борислав Михайлов, защото продължавам да мисля, че докато не се разкара заедно със своята сбирщина от малоумници, футбола ни ще продължава да потъва.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
KOI SEGA E NOMER 1 - BOBI I BATKOV !!!
Ако преброите темите срещу тези хора, ще разберете, че безспорният номер едно е Митьо! Давам глас за него! Дано който спечели анкетата, да бъде изхвърлен завинаги от футбола
))))

- lionel_messi
- Контакти:
Тодор Батков 

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
- to6kata1912
По голяма мастия от Селския НЯМА!!!!!!!!!
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
-
- Контакти:
АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ
Върни се в “Футбол - България”