Трансфери - лято 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: Трансфери - лято 2010

Мнениеот lionel_messi » 10 май 2010 16:38

Cesc Fabregas написа:
Conan написа:Parmalat - от същото място откъдет есента научих , че Платини е искал да остане в Черноморец и трансфера му в ЦСКА е бил против волята му . От футболисти на отбора ( единия не е българин ) . Нали няма да се разсърдиш ако премълча имената им ... не искам пак да има наказани за ... "игра на карти" . Конкретно за 2-те мексиканчета - Илия Груев настоявал те да останат . Но да изкарат 1-2 години в Поморие . Елбер няма да води бразилци , освен въпросния нападател . Но и за него не е сигурно защото по принцип бразилците ( а и аржентиците ) са скъпи за нашите стандарти . Става въпрос за няколко венесуелци , еквадорци и боливийци .

А някой филипинец, Габонец, Гуадалупиец няма ли да вземете? :lol: :lol: :lol: ;)

И да вземем теб какво те интересува? :? Гледай си твоя отбор и не мисли за нас ;)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 10 май 2010 22:30

Cesc Fabregas написа:
Conan написа:Parmalat - от същото място откъдет есента научих , че Платини е искал да остане в Черноморец и трансфера му в ЦСКА е бил против волята му . От футболисти на отбора ( единия не е българин ) . Нали няма да се разсърдиш ако премълча имената им ... не искам пак да има наказани за ... "игра на карти" . Конкретно за 2-те мексиканчета - Илия Груев настоявал те да останат . Но да изкарат 1-2 години в Поморие . Елбер няма да води бразилци , освен въпросния нападател . Но и за него не е сигурно защото по принцип бразилците ( а и аржентиците ) са скъпи за нашите стандарти . Става въпрос за няколко венесуелци , еквадорци и боливийци .

А някой филипинец, Габонец, Гуадалупиец няма ли да вземете? :lol: :lol: :lol: ;)

Ако е качествен - защо не ? Между другото знаеш ли какъв е по народност Тиери Анри ... преди да го направят французин ;)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 11 май 2010 11:48

Аз се моля този трансферен сезон да намалим чужденците, че се видя колко са "качествени" от 15, двама стават .. За Паланков и Крумов има добри отзиви и аз съм ги наблюдавал горе-долу по тв-то, но всичко може да се обърка изведнъж (както и зимния полусезон).

П.С: Конан, македонците за чужденци ли ги смяташ ?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 11 май 2010 13:27

Бала се точи на Камбуров

Главният мениджър на Черноморец Красимир Балъков подготвя трансферен удар през това лято. Той ще се опита да привлече топ-нападателя на Локомотив (Сф) Мартин Камбуров, съобщава „Меридиан Мач”.

Договорът на трикратния голмайстор на елита изтича през лятото и той със сигурност няма да остане в „Надежда".

Обмисля се и евентуално привличане на Дончо Атанасов от Берое, но там трансферът ще стане трудно заради много високата цена, която се иска за него.

Бургаският отбор ще търси допълнително окомплектуване през лятото, макар че няма да се дават луди пари за трансфери. Ще бъдат привличани само качествени играчи, които да вдигнат класата на отбора.

И като допълнение към първата статия:
Четирима си бият камшика от Локомотив София
Камбуров, Шпишич, Златински и Митев си тръгват през другата седмица

Чистката в Локомотив София след резила с Черноморец (0-1) ще започне с цяло каре от играчи.

Както е известно, „железничарите“ изпуснаха възможността да играят в евротурнирите през тази година и собственикът на клуба Николай Гигов заплаши с гонене след края на сезона.
Първият, който със сигурност напуска „Надежда“ е главният виновник Локомотив да е в челото на класирането и тази година – Мартин Камбуров. Освен голмайсторът от отбора ще си тръгнат Виктор Шпишич, Христо Златински и Данаил Митев.

Пламен Крумов: С Черноморец ще играя в Европа
„Изкарах две страхотни години в Миньор“,каза играчът

Бившият футболист на Миньор Перник Пламен Крумов изрази радостта си от това, че вече ще носи екипа на състава на Черноморец Бургас, като заяви, че именно с тима на акулите ще играе в Европа.

„Изкарах две страхотни години в Миньор. Там много научих и всички ме подкрепяха, особено феновете. Но все още съм много млад и търся развитие и мисля ,че Черноморец е най-добрият вариант за мен. Тимът на Краси Балъков е с амбиции и ще постигна много. Ще трябва да се боря здраво за титулярното място, но съм способен на това“, добави Крумов.

Темата ще се обновява непрекъснато като в началото и (първото мнение) ще поствам само трансферите, които вече са факт.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 11 май 2010 19:39

Converse написа:Аз се моля този трансферен сезон да намалим чужденците, че се видя колко са "качествени" от 15, двама стават .. За Паланков и Крумов има добри отзиви и аз съм ги наблюдавал горе-долу по тв-то, но всичко може да се обърка изведнъж (както и зимния полусезон).

:lol: Не е важно за какви ги смятаме , а какво пише в паспорта им . Ако дойде в Черноморец , Коцев автоматически заема едно място за чужденец извън ЕС . Проблема не е в това дали са чужденци или не ... а дали могат да играят футбол или не . Съжалявам , че отново ще съм "контра" , но нито Паланков , нито Крумов са по-добри от наличните играчи . Освен това за Крумов съм останал с впечатление , че е "ренде" . Ако не се лъжа има 2 или 3 червени картона този сезон . Потенциалните Коцев и Дончо Атанасов също няма да вдигнат нивото на отбора . Според мен основни трансферни цели трябва да са Камбуров , Иво Иванов и Бандаловски .

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 11 май 2010 20:55

Conan написа:
Converse написа:Аз се моля този трансферен сезон да намалим чужденците, че се видя колко са "качествени" от 15, двама стават .. За Паланков и Крумов има добри отзиви и аз съм ги наблюдавал горе-долу по тв-то, но всичко може да се обърка изведнъж (както и зимния полусезон).

:lol: Не е важно за какви ги смятаме , а какво пише в паспорта им . Ако дойде в Черноморец , Коцев автоматически заема едно място за чужденец извън ЕС . Проблема не е в това дали са чужденци или не ... а дали могат да играят футбол или не . Съжалявам , че отново ще съм "контра" , но нито Паланков , нито Крумов са по-добри от наличните играчи . Освен това за Крумов съм останал с впечатление , че е "ренде" . Ако не се лъжа има 2 или 3 червени картона този сезон . Потенциалните Коцев и Дончо Атанасов също няма да вдигнат нивото на отбора . Според мен основни трансферни цели трябва да са Камбуров , Иво Иванов и Бандаловски .

Така като гледам, пак няма да се дават "луди" пари за играчи .. И има много малък шанс да вземем някой от тримата ..
[center]Изображение[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 11 май 2010 22:31

Е , ако си очаквал , че Събев изведнъж ще започне да купува играчи значи си невероятен оптимист . С оглед на представянето на единствените му покупки в над 10 - та му "кариера" на футболен президент , Тошев и Педриня , то по-скоро очаквам да бъдат продадени Марсио , Старокин , Терзиев и Дяков отколкото да извади пари за играчи . Все пак за Камбуров има някакъв минимален шанс защото става свободен агент . Но по вероятно е да видим поредната порция 30-33 годишни "интернационални" футболисти дошли да "учат" българските си колеги на "професионализъм" .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 май 2010 14:09

Conan написа:Е , ако си очаквал , че Събев изведнъж ще започне да купува играчи значи си невероятен оптимист . С оглед на представянето на единствените му покупки в над 10 - та му "кариера" на футболен президент , Тошев и Педриня , то по-скоро очаквам да бъдат продадени Марсио , Старокин , Терзиев и Дяков отколкото да извади пари за играчи . Все пак за Камбуров има някакъв минимален шанс защото става свободен агент . Но по вероятно е да видим поредната порция 30-33 годишни "интернационални" футболисти дошли да "учат" българските си колеги на "професионализъм" .

Аз мисля,че трябва да вземем няколко момчета от Поморие в първия отбор.Видя се че имат качества.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 12 май 2010 15:45

Parmalat написа:
Conan написа:Е , ако си очаквал , че Събев изведнъж ще започне да купува играчи значи си невероятен оптимист . С оглед на представянето на единствените му покупки в над 10 - та му "кариера" на футболен президент , Тошев и Педриня , то по-скоро очаквам да бъдат продадени Марсио , Старокин , Терзиев и Дяков отколкото да извади пари за играчи . Все пак за Камбуров има някакъв минимален шанс защото става свободен агент . Но по вероятно е да видим поредната порция 30-33 годишни "интернационални" футболисти дошли да "учат" българските си колеги на "професионализъм" .

Аз мисля,че трябва да вземем няколко момчета от Поморие в първия отбор.Видя се че имат качества.

Само Филипов , Божинов и Пехливанов могат да бъдат дръпнати от Поморие . Проблема е , че и тримата са халфове . А в тази зона играят любимците на Балъков - Андре , Педриня и Гонзалес ... и Марсио който за момента няма алтернатива

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 12 май 2010 19:22

Черноморец маха двама чужденци
Румънецът Кристиян Мускалу и бразилецът Далмо да Силва напускат Черноморец, съобщиха от клуба.

Двамата бяха взети под наем за пролетния полусезон в "А" група, но не успяха да докажат, че заслужават да останат в тима, гласи официалната информация на клуба. Истината е обаче, че през зимата двамата изкараха проби в Черноморец по време на лагера в Турция и след това подписаха договори като свободни агенти.

Специално за Далмо да Силва беше потвърдено, че е свободен агент, разделил се по взаимно съгласие с чешкия Бърно, и подписал договора си на 18 февруари тази година. Не е ясно защо в момента се обяснява, че е бил взет под наем, както и от кого.

"Убедени сме в качествата им, които не можаха да разгърнат по една или друга причина. От друга страна и ние си правим сметка в кризата, от която не можем да останем встрани", аргументира се мениджърът Красимир Балъков. Той потвърди трансферите на Тодор Паланков от Пирин Благоевград и Пламен Крумов от Миньор Перник.

"Двамата ще ни помогнат много в преследването на целта през следващото първенство да се класираме за евротурнирите", посочи Бала, който за порeден път не скри симпатиите си към Даксон и заяви, че ако се отвори реална възможност, ще го привлече от Локомотив Пловдив.

Черноморец ще запази 80 процента от футболистите в състава си. Лятната селекция предвижда 4-5 нови попълнения. "Акулите" излизат в почивка от 20 май и се събират за първа тренировка на 28 юни в 18 часа./ SPORTNI.bg

Пламен Крумов спира с футбола
Ники Кръстев напуска Черноморец след края на сезона

Мачът срещу ЦСКА ще бъде прощален за капитана на „Черноморец-Бургас" Пламен Крумов, стана известно на пресконференция днес. 35-годишният нападател ще изведе за последно „акулите" с лентата на ръка. „Пламен е единственият сигурен титуляр за двубоя в неделя", обяви мениджърът „Черноморец-Бургас".

Бързоногото острие реши да сложи край на активната си кариера след 7 години престой в Бургас, но ще остане на работа в „Черноморец". Крумов ще бъде координатор в детско-юношеската школа и пръв асистент на нейния директор Пламен Михов. Освен това той ще започне и обучение за треньор.
...................
На пресконференцията стана известно още, че и Николай Кръстев няма да играе повече за Черноморец-Бургас. Централният защитник, чийто договор изтича, няма да спира с футбола, а ще продължи кариерата си другаде за година-две, като също ще се запише в треньорска школа. „Вратата при нас ще остане винаги отворена за Кръстев. Той е дал много на бургаския футбол", заяви Красимир Балъков. /Топспорт

Върни се в “Черноморец”