Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?

Мнениеот greenpeak » 11 май 2010 21:18

Ще бъда то е ясно, бе мен.
Ама да се говори за пари напълно неоснователно, а на всичко отгоре и в момент на жестока криза, не го приемам.

Ако ги няма и малкото останали хора които си дават парите за спорт, спорт в БГ няма да има.
Без хора като ТИМ, Генчев или Митко Събев, колкото и противни да са ми повечето от футболните президенти, футболът ни умира.

Вижте само какво прави селянина Ганчев в Ловеч, при условие, че там кризата е още по-голяма (над 20 процента безработица):

http://sportline.bg/gallery/46474/литекс-започна-ремонта-на-стадиона-прави-бижу-за-шл

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 11 май 2010 22:19

......................................., футболът ни умира.
=========================================
Tук маааалко си се поувлякъл,но нищо!
Не съм против ТИМ,но много ме кефи какво
ПРАВИ
селянина Ганчев!
Бе мен!
Страхотни проекти имат!
От нашите ПО-ГОТИНИ!При 20 % безработица!

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 11 май 2010 22:55

Аз предпочитам Варна без ТИМ и Черно Море в Б група, отколкото обратното и Черно Море шампион с ТИМ.
Извини ме, че не съм такъв голям Черноморец.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 11 май 2010 23:44

greenpeak написа:
MORSKI написа:
Да иска пари как какво....
Никой няма право да иска пари от трибуквието...

Тези лъжи за пари, от пръстите на краката ли си ги изсмука?
Или ги чу на някоя автобусна спирка, "Две жени си ги говорили, та Сашко реши да сподели" :mrgreen: ???

Само не казвай, че това било поредното ти предположение :mrgreen: !!!

До сега някой да е чул футболист на Морето да си тръгне защото не си е получил дължимото :mrgreen: ?

Без да ставам адвокат на ТИМ, ако го мяна трибуквието ще го духаме по Б групите, това е.

Аз предпочитам Варна без ТИМ и Черно Море в Б група, отколкото обратното и Черно Море шампион с ТИМ.
Извини ме, че не съм такъв голям Черноморец.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 май 2010 00:47

greenpeak написа:
MORSKI написа:
Да иска пари как какво....
Никой няма право да иска пари от трибуквието...

Тези лъжи за пари, от пръстите на краката ли си ги изсмука?
Или ги чу на някоя автобусна спирка, "Две жени си ги говорили, та Сашко реши да сподели" :mrgreen: ???

Само не казвай, че това било поредното ти предположение :mrgreen: !!!

До сега някой да е чул футболист на Морето да си тръгне защото не си е получил дължимото :mrgreen: ?

Без да ставам адвокат на ТИМ, ако го мяна трибуквието ще го духаме по Б групите, това е.

Не съм длъжен да ти обяснявам, ама понеже почна да ме нервиш ще ти го кажа и дано си го набиеш в главата...
Първо нямам пряка връзка с никой от щаба на морето съответно няма откъде да знам защо си е тръгнал Ратника....
Второ- това е форум и ти явно не го разбираш , но всеки може да изказва каквито и да е било прпдоложения и мнения, колкото и на теб това да ти бърка в сърчицето явно... Та в този ред на мисли- да, аз изказах моето....
И твоята реакция и тази на Попая са повече от смешни да не употребя друга дума....
Трето- за нещастие много мои познати са страдали и от Илия Павлов и от ТИМ- та в тпози ред на мисли- боготворете мутрите- аз винаги ще ги презирам, ако ще и КЕШ да вземем!!!
Което не ме прави по-малко фен на Черно море!!!
Това го обяснявам за последен път- дано нещо ти е влязло в главата....
А и опитите ти всеки път да се заяждеш с мен не ти се получават не го ли разбра??? Няма как да ме ядосаш, а само ми падаш в очите ;)
Със здраве- не ти знам името, но това може би се дължи на факта, че нието на сбирки идваш, нито другаде смееш да го кажеш/...
Аз поне не съм анонимен и не ме е страх ;)

ПС:Нищо чудно след като вече всичко се следи да ми набие някой от хората на гореспоменатите "уважавани" от мен наши президенти канчето, но това още един път ще покаже в каква държава живеем и много от нашите фенове какви хора боготворят.....

Със здраве- вече спокойно можете да ме нападнете...
Последна промяна от MORSKI на 12 май 2010 04:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 12 май 2010 01:41

Опитвам се да не ви се меся в споровете и да ги игнорирам, да не заставам на ничия страна, макар и някои от страните в този спор, както и в предишни, да ги познавам лично, ама вече се оливате... :| Ужасно е неприятно като ви гледаме всички караниците тук.. спорете си и си се обиждайте на лични.. това е форум за изказване на мнения относно неща свързани с отбора ни, нали така?? Не е за персонални нападки... Още повече сега, след като вече нямаме и мод, дайте да не му изтърваме края, да не го обръщаме на пазар и да се държим културно, нали? ;)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

OriginalWriter
Контакти:

Мнениеот OriginalWriter » 12 май 2010 16:18

Това уравнение никога не излиза.

От едната страна е фенщината - от другата желанието да живееш и работиш в нормални условия.

Факт е, че повечето отбори се спонсорират от бивши мутряги и ченгета. Но по-добре така, отколкото да ги няма.

Пример - в Русе, В.Търново, Враца или Плевен да не би да няма мутри/ченгета/безобразия и т.н.....но няма и футбол.

Социално-икономическия етап от развитието ни е обвързан с мутрите, и по-добре да оставят нещо хубаво след себе си (бронзовите медали и ЛЕ, отколкото само да си харчат всичките пари за яхти, замъци и острови)

А за трансферите - най-вероятно пак ще търсим перли по Б групите, Сър Колю може да доведе някой португалец....и така...по-важно е какви контроли ще изиграем....и дано не продадем някой от основните играчи (всъщност това е +, че не ги викат в националния)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 12 май 2010 18:43

Квами Енифул.40 мача за националния отбор на Того,25 годишен.На пръв поглед визитка на класен футболист.Кое обаче ме притеснява?Бил централен защитник,излявявал се и като халф.Е,точно от централен защитник изобщо нямаме никаква нужда.А какъв халф е-със сигурност едва ли е офанзивен,още по-малко плеймейкър,че да ни интересува това му амплоа.Това обаче може да е лош сигнал-може би за заминаване на основен играч като Борносузов зад граница+пенсия на Милен Петков.Това оставя в зоната на дефанзивния халф единствено Даниел Димов,който колкото и талантлив да е,млад,надъхан,моряк и т.н. е един,а видяхме какво стана с липсата на алтернативи на Жоро Илиев,Юруков и Миро Манолов когато по някаква причина изгоряха.Енифул може и да е класа,може и да не е,но очевидно пак ще се заложи на свободни агенти от чужбина.Покрай многото леваци си спомням за Жовалдир Периш обаче :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 май 2010 19:27

http://moldova.sports.md/en/kvami_eninful/
Дано да го разбира футбола.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”