Черно море-ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
M.V.B.

Re: Черно море-ЛЕВСКИ

Мнениеот M.V.B. » 06 май 2010 19:14

garfild8 написа:M.V.B.,много жалко ще бъде,ако се докопате до Европа. :( Локо Сф,ще се представят по-добре от вас.Не само затова че,са ми по-малко антипатични от вашия отбор. ;)

Абсолютно съм съгласен с теб ! Ние в момента тази година дори не сме и за БГ-първенството па камоли за Европа ! И може би ще бъде много полезно за Левски да не излизат в Европа , поради куп причини но това е дълга тема а да си оправим собствения си двор ! Не знам Локо Сф как ще се представи но и те правят идиотщина след идиотщина и никой няма да им е виновен ако не отидат в Лига Европа !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 май 2010 03:03

DrAvalanche написа:
MORSKI написа:
DrAvalanche написа:
Явно държиш да напишеш реплика на всяко левскарско мнение, но поне го прави грамотно...

Kогато се говорят откровенни глупости- не само, че държа, ами и е задължително!!!
Айде точно ти да не говориш за реплики към съфорумци, че ти май спиш в нашия форум....
Иначе за грамотността- не ти се получи... Аз за разлика от теб имам ангажименти и работа и съвсем нямам време да следя изкъсо всичко... Ти да не си преподавател по филология? М?

Не хванах връзката между имането на работа и ангажименти, и грамотното писане. Явно това е нещо специфично за някои от феновете на Черно Море.

Понеже видимо се правиш на луд или по-зле си..... ще ти кажа... Нямам време да погледна за грешки и пиша бързо, вследствие на което буквите се разместват да речем, а някъде се допускат и правописни грешки, но не смятам, че сътм на изпит по български, а ти не си проверяващия, а че съм в спортен форум- или бъркам???- сега доволен ли си....
Понеже ти си явно си изтъкан от злоба и желание за заяждане само това и чакаш и почваш да се заяждаш...
Сега стана ли ти ясно???
Последна промяна от MORSKI на 07 май 2010 03:07, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 май 2010 03:05

lucio написа:Морски, опитах се да ти преброя мненията в тази тема отказах се на 20 и няколко /без да се засягаш ама дразниш вече, айде престани/.

Ти кой си, че да ми казжеш какво да правя???
Ако ще и 200 мнения да натрупам във вашия форум.....
Ти данеби да искаш никой фен на друг отбор да не влиза тук и вие спокойно да си пишете обиди по адрес на моя или други отбори и никой да не ви отговаря??? :mrgreen: Е няма как да стане, ако това искаш!
Това е форум и всеки има правото да си пише където и каквото пожелае стига да е по правилата...
Както вашите фенове влизат в нашия и никой нищо не може да им каже, така и ние можем да влизаме във вашия...
Това е и смисъла на форума като цяло- да се изказват мнения... Това, че на теб моите не са ти удобни мен не ме вълнува....
Ти пък кой си, че да казвяаш на хората къде да влизат и къде не???

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 май 2010 07:13

MORSKI написа:
DrAvalanche написа:
Не хванах връзката между имането на работа и ангажименти, и грамотното писане. Явно това е нещо специфично за някои от феновете на Черно Море.

Понеже видимо се правиш на луд или по-зле си..... ще ти кажа... Нямам време да погледна за грешки и пиша бързо, вследствие на което буквите се разместват да речем, а някъде се допускат и правописни грешки, но не смятам, че сътм на изпит по български, а ти не си проверяващия, а че съм в спортен форум- или бъркам???- сега доволен ли си....
Понеже ти си явно си изтъкан от злоба и желание за заяждане само това и чакаш и почваш да се заяждаш...
Сега стана ли ти ясно???

Постоянното писане на да не би слято, едва ли е от бързина. За разместване на буквите също не ми се вярва. Няма да коментирам злобата и желанието за заяждане. Достатъчно е човек да прочете последните няколко страници на тази тема.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 май 2010 18:10

Тая тема, май се изчерпа ?
Дайте да гледаме към мача с Монтана !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 май 2010 20:47

DrAvalanche написа:Постоянното писане на да не би слято, едва ли е от бързина. За разместване на буквите също не ми се вярва. Няма да коментирам злобата и желанието за заяждане. Достатъчно е човек да прочете последните няколко страници на тази тема.

Точно ти да говориш за злоба е някак нелогично... Достатъчно е човек да погледне как спиш едва ли не в нашия форум от декември и да ти прочете всичките злобни поустове по адрес на Черно Море... Крадеца вика дръжте крадеца...
Иначе аз злоба към вас нямам- просто ви отговарям на злобните коментари, нешо което вас явно ви дразни, но това не е мой проблем!

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 08 май 2010 19:06

MORSKI написа:Живея във Варна, момко.... Наблюденията ми над вътпросната групировка са достатъчно добри....
Също така ще ти кажа, че чувството ти, че имам цел като влизам тук е напълно грешно...
Влизам за да отговоря на вашите нападки спрямо нашиуте фенове...
И всеки има правото да влиза където и да било- како вашите феное влизат в нашия с явната цел да се заяждат- така и ние мобем да влизаме във вашия!!!

И какво като живееш във Варна ? Най-много Павел да ти е казал нещо за тях... Ултра Варна посещават 30 % от мачовете на отбора, в София идват само за важните мачове и на гостуванията ходят близо до Варна, на мачовете от Европа обаче са навсякъде...

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 12 май 2010 17:31

MORSKI написа:
lucio написа:Морски, опитах се да ти преброя мненията в тази тема отказах се на 20 и няколко /без да се засягаш ама дразниш вече, айде престани/.

Ти кой си, че да ми казжеш какво да правя???
Ако ще и 200 мнения да натрупам във вашия форум.....
Ти данеби да искаш никой фен на друг отбор да не влиза тук и вие спокойно да си пишете обиди по адрес на моя или други отбори и никой да не ви отговаря??? :mrgreen: Е няма как да стане, ако това искаш!
Това е форум и всеки има правото да си пише където и каквото пожелае стига да е по правилата...
Както вашите фенове влизат в нашия и никой нищо не може да им каже, така и ние можем да влизаме във вашия...
Това е и смисъла на форума като цяло- да се изказват мнения... Това, че на теб моите не са ти удобни мен не ме вълнува....
Ти пък кой си, че да казвяаш на хората къде да влизат и къде не???

Какво отношение, какво възпитание, каква неграмотност, каква простащина.

Върни се в “Левски”